maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen tunnelmia




Tässäpä muutama tunnelmapala meidän pääsiäisen ajalta.

Meidän pääsiäinen sujui varsin rauhallisissa merkeissä kotona, 
kun eipä sitä viitsi ihan pikkuvauvan kanssa jokapaikkaan hötkyillä. 
Oli kyllä oikein leppoista viettää pääsiäinen pitkästä aikaa näin, ettei mihinkään tarvinnut kiirehtiä.
Sai vaan olla ja ottaa rennosti. Opetella eloa vauvan kanssa.





Pääsiäispyhiksi tekaisin suklaa-appelsiinijuustokakun.
Pääsiäisenä kun kuuluu vähän herkutella.
Tämä kakku olikin kaikessa herkullisuudessaan aika tuhti tapaus.
Eipä tarvinnut syödä isoa palasta kun jo sai makeannälän karkoitettua.




Tuntui, että pääsiäinen toi kevään mukanaan. Vielä pitkäperjantaina ja lauantaina täällä oli pilvistä ja sateista, mutta sunnuntaiaamuna saatiin herätä auringonpaisteeseen. Tänäänkin aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta. Ulkona vesi lirisee ja linnut laulavat ja elohopea kipusi jopa kymmeneen asteeseen. Nyt saa lumet kyytiä, enkä yhtään laita pahaksi. Tänään piti käydä kurkaamassa sulaneet kukkapenkit, josko siellä näkyisi kevätkukkien alkuja. Ei näkynyt vielä, joten niitä odotellessa! Ihana kevät

Kevätriemua myös sinun päiviisi!!

20 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja tunnelmia <3 Kevät on niin ihanaa aikaa! Täällä meilläkin lumet ovat sulaneet kovaa kyytiä ja purot solisee, minä niin nautin! Näitä kelejä pohjoisessa asuttujen vuosien aikana kaipasin niin kovin, siellä kun on tähän aikaan vuodesta kunnon nietokset lunta ja pakkastakin vielä.

    Mukavaa kevättä sinne ja suloisia vauvantuoksuisia hetkiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, minäkin nautin vaikka olen ikäni näillä leveysasteilla asunut :) Kevät on joka vuosi yhtä huikeaa aikaa. Tässä vaiheessa ihanuutta lisää se kutkuttava tunne, että kevään paras osio on vielä edessä ja koko ihana kesä! Kiitoksia Kaaru kommentista <3

      Poista
  2. Ihanan rauhoittava tunnelma näissä kuvissa. Kevät on ihanaa aikaa ja mahtavaa, että tähän talven ja kevään taitteeseen sattuu tällainen juhla-aika. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Pikku Akka!! Tuntuu, että keväällä riittää joka päivä uutta ihasteltavaa, juuri eilen iloittiin siitä kun illat alkavat ola niin valoisia. Mahtavaa aikaa tämä kevät! Ja pääsiäinen, se on niin kevään juhla <3

      Poista
  3. Ihania kuvia! Täälä myös yksi kevääseen hullaantunut ;) kukkapenkitkin näyttää sulavan hyvää vauhtia niin pitänee itsekin käydä katsomassa joki sieltä jotain kohta nousisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla aina rupeaa keväällä huvittamaan, kun joka päivä on tehtävä ainakin pari kukkapenkkikierrosta pihalla. Nyt se näköjään taas alkaa :D Kiitos Nanni!

      Poista
  4. Ihania kuvia, kakku kuulostaa ja näyttää hyvältä.. Kyllä kevät on niin ihanaa aikaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa! Testasin tuota kakkua vähän ristiäisiä silmällä pitäen :)

      Poista
  5. Sinun kuvasi ovat tunnelmaltaan aina niin seesteisiä ja rauhoittavia! Kakku näyttää melkoiselta herkkupommilta. Täälläkin iloitaan paistavasta auringosta ja kevään merkeistä.Eilen lenteli perhonenkin jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista mukavasta kommentista :) Mekin nähtiin eilen kevään eka sitruunaperhonen. Se tietää kuulemma onnellista kesää, kun eka bongaama perhonen on sitruunaperhonen :)

      Poista
  6. Kauniita, keväisiä kuvia. Näitä katsellessa itsekin rauhoittuu, tunnelma sen tekee. Meillä lunta on vielä todella paljon, joten ei vielä pääse pihalla katselemaan kevään merkkejä. Minäkin tykkään keväällä kierrellä pihalla katselemassa, joko alkaisi näkyä jotakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tontti on taas etelään päin ja osa rinnettä, niin meiltä lumet sulaa aina aika nopsaan. Mutta ei sentään vielä mitään vihreitä alkuja penkeissä näkynyt. Kiitos Hanna!

      Poista
  7. Ihanaa tunnelmaa siellä teidän kotona -taas kerran! <3
    Täälläkin on kukkapenkkeihin kurkittu ja haravoin jo pikkasen, kevyesti roskia tuolta tienposkesta, kun näytti niin törkyiseltä. JOtenkin se aina niin syyhyttää sormia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kaisu! Meillä ei ihan vielä pääse haravoimaan, mutta jos nämä kelit jatkuu niin varmaan kohta täälläkin pääsee tarttumaan haravanvarteen. Kummasti kaikki pihahommat houkuttelevat näin keväällä :)

      Poista
  8. Ihania kevätkuvia ja NAM mikä kakku!! :)

    VastaaPoista
  9. Kuvista välittyy niin ihanan raikas ja keväinen tunnelma:) Oikein rentouttava pääsiäinen meilläkin takana:) Auringonpaisteestakin on saatu nauttia, ah, ihana kevät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tämä kevät on niin ihanaa aikaa! Meillä alkaa olla varjokohtia lukuunottamatta lumet sulaneet. Kunhan piha tuosta vielä kuivuu pääsee haravoimaan ja muutenkin kuopsuttamaan ulos :) Kiitos Villa Pipo!

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥