sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kiirusta...


Kiireinen viikko alkaa kääntymään piakkoin seuraavaksi kiireiseksi viikoksi! Niin on ollut paljon kaikkea hommaa ettei koneellakaan ole kerinnyt paljoa istuskella, mikä on kyllä vaihteeksi positiivista, niin paljon täällä netissä tulee  normaalisti roikuttua! Alkuviikosta sain ommeltua muutamia kesäkamppeita lapsille. Nyt kun ne saisi vielä kuvattua niin laittelen niitä sitten tännekin nähtäväksi...
Loppuviikosta, heti vesisateiden loputtua, olen taas paiskinut pihahommia. Ja niitähän meillä piisaa, mutta mitäs niitä on tehdessä kun linnut laulavat ja aurinko lämmittää mukavasti.
Tänään taas meillä vieraili herra Yrjö ja nyt toivon mitä hartaammin, että se olisi vain pikainen käväisy, eikä kyseinen herra päättäisi asettua taloksi pitemmäksi aikaa!!


Niinpä sitten laittelen tänne kuvia Kirpun kevätkamppeista. Kuvat on otettu samaan aikaan tämän takin kanssa. Näillä keleillä moisella varustuksella saisi vain lämpöhalvauksen... Ei tämä takki kyllä mikään uusi ole, mutta kuitenkin ihan itte tehty niin ajattelin tänne sen laitella ;) Olen siis ommellut tämän takin Isosiskolle aikanaan ja jemmannut sen ajatuksella, että jospa sille vielä ilmaantuisi käyttäjä. Ja ilmaantuihan sille! Takin mallista tykkään edelleenkin (kaava jostakin vanhasta Ottobrestä), mutta tuskinpa tänäpäivänä käyttäisin tuon väristä kankasta. En vain viitsinyt alkaa ompelemaan uutta kun muuten tuo on ihan kuin uusi ja epäillä sopii, että syksyyn mennessä neiti on kasvanut takista ulos...


 Ja kyllä, ihan oikein nähty, pitihän toki Kirpunkin saada oma ruusekepipo! Nyt me voidaan sitten Isosiskon ja Kirpun kanssa kolmistaan samistella :) Pitäisköhän nyt vielä vauvallekin värkätä samanlainen!?! Huivin Kirppu peri Isosiskolta. Noita huiveja meille onkin siunaantunut vinopino, että on sitten niinkuin varaa valita mikä sopii minkäkin asun kanssa ;)

 Mutta nyt pitemmittä puheitta kohti uutta viikkoa ja kylvöhommia...!!

Kuullaan piakkoin!

10 kommenttia:

  1. Hirmuisen suloinen asu, takki on oikein kaunis.

    VastaaPoista
  2. Ai että kuinka kaunis takki ja siihen sopivat asusteet:) Takki sopii niin suloisesti pikkuneidille. Mahtavaa, että voit hyödyntää sitä vielä. Toivottavasti kurja vieras ei jää pitkäksi aikaa. Tuollaiset huivit on kyllä nättejä. Pitäisi muistaa itsekin tehdä. Varmasti kangaspaloista löytyisi kivoja sävyjä, joista niitä voisi tehdä. Pihahommia siellä ja täälläkin :) Mutta ne on mukavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä, että tuli jemmattua noita isoimman neidin vaatteita niin ei tarvi taas alkaa kaikkia uudestaan tekemään. Tuollaiset paremmat vaatteet ovat loppupeleissä aika vähällä käytöllä, jotenka ne säilyy seuraavallekin hyvänä. Mukavia pihapuuhia sinne! Minä ajattelin laitella tällä viikolla yrtit sun muut kasvamaan. Siinä saakin muutaman päivän kulumaan kun lasten kanssa niitä tuhraa :)

      Poista
  3. Suloinen tyttönen kauniissa takissaan ja sievissä asusteissaan! Huiveja en olekaan tajunnut vielä ommella. Pitäisi varmaan kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Huiveja on tosi helppo ommella (melkeinpä voisin väittää, että helpompi mitä pipoja :) ), varsinkin tuollaisia neliön mallisia! Kokeile ihmeessä... :)

      Poista
  4. Kaunis takki ja minun silmääni nätti on kankaan sävykin, sopii hienosti monien tyttömäisten sävyjen kanssa :).. Olet kyllä varsin taitava noiden takkien kanssa! Täälläkin ollut kiirusta ja jatkuu vielä tämän ja ensi viikon, sitten hellittää ylimääräiset menot ja tapahtumat (vaikka onhan ne kivojakin, mutta kun nyt on niin paljon, tuntuu ettei ehdi normaalia arkea viettää ollenkaan)! Säästäkin on täytynyt nauttia, kun on ollut nyt niin upeaa, täälläkin piha sai koristusta kukkasista ja muista nyt vihdoin ja viimein ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia! En tiiä mikä noitten takkien teossa viehättää... liekkö se, että niissä on itelle sopivassa suhteessa haastetta ja lopputulos on yleensä palkitseva! Meillä kiirettä tuottaa lähinnä piha, pitäisi saada muutama juttu valmiiksi... Onneksi ne on mukavia hommia ja tosiaan näissä keleissä ei ole valittamista! Nautitaan!!

    VastaaPoista
  6. Oi että mikä pikkuprinsessa ja ihanat vaatteet! Osaispa itsekin tuollasia tehdä, oot kyllä taitava! :) Mulla ei neulat, langat eikä puikot pysy käsissä, siks aina huokailen itse tehtyjen vaatteiden perään :D

    Aurinkoisia päiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera! Itelle käsillä tekeminen on "henkireikä" arjen pyörityksessä ja samalla rakas harrastus!
      Tervetuloa joukkoon mukaan :)

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥