maanantai 17. huhtikuuta 2017

Mietteitä arjen aloituksesta






Pitkät pääsiäispyhät alkaa olla muisto vain ja arki häämöttää nurkan takana. Leppoisien ja mukavien pyhien jälkeen ei arkeen astuminen tunnu edes kovin kamalalta ajatukselta. Oikeastaan jo vähän kaipaan jonkin näköistä rytmiä ja niitä tavallisia touhuja. Niin mukavaa ja tarpeellista kuin välillä onkin levätä laakereillaan, niin en vain ole sitä tyyppiä joka jaksaa sitä päivä tolkulla. Nautin tekemisestä ja touhusta, niistä arkisistakin askareista.

Tänään ollaan herkuteltu viimeiset suklaiset kakunrippeet. Jos pääsiäispyhien alku menikin terveellisempiä herkkuja nauttiessa, niin pääsiäispäivän kahvipöydän kruunu oli oikea sokeripommi, kiitos Kinuskikissan Kinderkakun. Huomenna olisi siis aika tarrata taas arkeen kiinni ja meillä se tarkoittaa myös sitä, että jos vaan säät sallivat, viimeisen kuvan taustalla häämöttävän kesähuoneen rakentaminen jatkuu siitä mihin se syksyllä jäi. Ai että, tätä olen niin odottanut!

Mukavaa arjen aloitusta myös sinulle!



13 kommenttia:

  1. Heh, täällä on ollut tänään vähän samoja ajatuksia. Lapset on jo selvästi tympääntyneet toistensa seuraan ja onkin torailleet tänään pitkin päivää. Arki on siis sen puoleen kieltämättä oikein tervetullut huomenna! :D

    Ihanan keväiset kuvat <3 Meillä on leijaillut joka ikinen päivä nyt lunta ja päivälläkin lämmöt on juuri ja juuri ollut plussan puolella. Sais kyllä lämmetä jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin on selvästi vapaat tehneet tehtävänsä, kun huomaa jo kaipaavansa niitä normitouhuja 😊 Ja sama täällä kylmää on ollut, yölläkin ollut tosi reippaasti pakkasta. Minäkin jo kerkesin siivota kukkapenkit ja nyt hätäilen täällä miten pionien ja muiden esiin pyrkivien kasvien alkujen käy. Toivottavasti kestävät kirpsakat pakkasyöt. Kiitos Marika 💛

      Poista
  2. Oi, onko teillä jo krookuksia kukassa? Niin ihana kevään merkki. Meidän pihalla paksu hanki peittää kaiken, mutta eiköhän jussiksi sulane! Suklaakakku täydellisen näköinen ja varmasti myös maku kohillaan! Hyvää vapun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä alkaa lumet olla muisto vain. Hassua ajatella, että vähän pohjoisemmassa on vielä "täys talvi". Meillä on niin suojaisa piha, että täällä ekat kevään kukkivat nousevat tosi aikaisin 😍 Mukavaa kevään odotusta sinne!

      Poista
  3. Tuosta kesähuoneesta tulee varmuudella aivan upea. Innolla odotan lopputulosta. :)
    Kauniita kuvia sinulla taas. Täällä on vielä niin paksut lumikerrokset, että hetken saa vielä odottaa krookuksia ja muita kevään ensikukkijoita.
    Onnellista kevään aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin uskon, että siitä tulee ihana. Jospa saataisiin tällä viikolla sitä vähän eteen päin, kun mieskin on lomalla. Nyt vaan on niin kamalan kylmä (+2), että ainakin maalaushommat pitää siirtää keväämmälle. Krookukset kerkesi nousta ennen näitä kylmiä ilmoja, mutta muuten kevään tulo odotuttaa täälläkin, vaikka lumesta ei ole enää tietoakaan. Kiitos Outi 💛

      Poista
  4. Kinderkakku tuntuukin olleen tänä pääsiäisenä melkoisen suosittu! Täytyy varmaan itsekin kokeilla ohjetta, kun niin moni sitä on nyt kehunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinderkakkuja on tosiaan näkynyt tänä vuonna vähän joka suunnalla. Ja aika herkkua se olikin, pienellä palalla sai makean nälän taltutettua. Kokeileppa ihmeessä 😊

      Poista
  5. Teidän kesähuoneesta tulee varmasti ihana. Se näyttää jo nyt niin kutsuvalta. 💜

    On totta, ettei pelkkää oleilua kovin kauan jaksa. Ihana on välillä levähtää ja viettää juhlaa, mutta kyllä se tavallinen arki on silti kaikkein parasta, vaikka välillä se kovin tylsältä tuntuukin. Päiviin kun löytää sisällön ja ilon, arjen pyöritys on ihan mukavaa.

    Aurinkoa päiviisi! 😚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin uskon, että kesähuoneesta tulee ihana! Saatiin sitä tällä viikolla, kylmästä ja sateisesta säästä huolimassa, kivasti myös eteenpäin, mistä olen enempi kuin mielissään :) Ehkä me tosiaan päästään kesällä siellä päiväkahvittelemaan!

      Pyhäpäivät tulevat kyllä aina tarpeeseen ja tämmöiset pidemmätkin pyhät on ihania, mutta minäkin tykkään siitä ihan tavallisesta arjesta. Ne tavalliset arkiset hommat ja touhut pitävät tässä elämässä kiinni. Kiitoksia Kaaru <3

      Poista
    2. Laittelin sulle jokunen päivä sitten s-postia. Lieneekö huomannut? 😉

      Poista
    3. Kyllä huomasin :) Ja oli kyllä päivän piristys <3 Meillä oli viime viikko niin touhun täyteinen, etten kerinnyt vielä vastaamaan...

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥