torstai 10. heinäkuuta 2014

Huhuuu


Minulla jäi keväällä esittelemättä osa pojalle tekemistäni kesäkamppeista. Muutaman t-paidan kerkesin tänne silloin jo laitella, mutta mm. tämä pöllöpaita on lojunut luonnoksissa jo ties kuinka kauan. Miten lie jäi silloin kaikkien muiden juttujen alle!


Tähän ruskeapohjaiseen pilvikankaasta tehtyyn t-paitaan jatkoin aikaa sitten aloitettua aplikointiharjoittelua. Harjoittelua tuo aplikointi vaatiikin. Ja kärsivällisyyttä! Voisin melkein väittää, että kuvan tekemiseen menee vähintään sama aika mitä t-paidan ompeluun. Mutta ihan kiva se on välistä tehdä jotakin näperryshommaakin ja poika oli ihan mielissään saatuaan ruskealla yötaivaalla (!) lentelevän pöllön paitaansa. Kyllä se kuulkaas palkitsee nähdyn vaivan, kun lapsi on niin innoissaan uudesta vaateparresta (vaikkei itsestä tuo pöllö mikään aplikoinnin tyylinäyte olekkaan ;D )!


Nyt alkaa olla kesäkelitkin kohdillaan ja tämäkin paita on päässyt kunnolla käyttöön. Tai onhan sitä monta kertaa jo käytetty, nimittäin pitkähihaisen alla!

Pidemmittä puheitta aurinkoisia ilmoja teillekin!
Minä lähden tästä lorauttamaan vesitipat tomaateille ja muille lasikopin viherkasveille!

12 kommenttia:

 1. Ihana pöllö lentelee pilvitaivaalla :) Varmasti niin mieluinen pikkumiehelle.

  VastaaPoista
 2. Ihana paita tuli ja siistiä jälkeä olet saanut aikaiseksi. Applikointi on aika näpertämistä ja minusta ainakin melko kinkkistä hommaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pizzicato! Juu, vaatii harjoittelua ja taas harjoittelua... Välillä tekee mieli tehdä pikkunäperrystöitä toisinaan taas on kiva kun työ valmisuu vauhdilla :)

   Poista
 3. Hieno paita, kerta kerran jälkeen taidot paranee ja kohta olet varmaan jo aplikoinnin mestari :) Minä olen tyytynyt toistaiseksi vain sellaisiin rouheisiin aplikointeihin eli simppeli kuva ja suoralla kiinni. Kyllä on kelit olleet hienot, pihalla on saanut syödä päivittäin ja uimassa ollaan pulahdeltu lasten kanssa. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aplikointia pitäisi tehdä tosi paljon, että oppisi tekemään tosi siistiä jälkeä, mutta jos ei laita rimaa itselle korkeaksi niin kelpaa keskinkertainenkin ;D Rouheiset aplikoinnitkin on hienoja ja ennenkaikkea ihanan nopeita! Nautitaan näistä upeista ilmoista :)

   Poista
 4. Nätti pöllöpaita! Minä väitän, että applikoinnissa menee AINA kauemmin kuin koko muun vaatteen ompelemisessa. Silti se on sellaista mukavaa näpertämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! Varmasti ainakin vähänkään isommissa kuvissa, missä on paljon pieniä yksityiskohtia menee kauemmin aikaa. Tuo pöllö taisi keikkua siinä rajalla tai niin musta tuntui, enhän toki minuutteja mitannut ;)

   Poista
 5. Kiva pöllö! Ihanasti se sopii tuonne pilvien joukkoon. Applikointi on kyllä hidasta, mutta välillä siitä nauttii. Suuritöistähän se on. Minusta tämä pöllö on jo todella taitavasti tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minustkin pöllö kankaalle hyvin.

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥