sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tähtiä ja raitoja



Tuntuu, että poika on venähtänyt viimeisen parin kuukauden aikana monta senttiä ja yhdestä jos toisesta vaatekappaleesta on alkanut vilkkumaan rannetta tai nilkkaa. Äkkinäiseen paitapulaan valmistuikin sitten nopeatekoinen peruspaita. Tähtitrikoon tilasin nekut.fi:stä jo ennen joulua. Paidan ompelin tarkoituksella reiluhkolla kasvunvaralla, jospa ei sitten heti keväänkorvalla tarvitsisi olla taas uusimassa pojan paitapuolta!


Samaan syssyyn tähtipaidan kanssa valmistui peruspaidasta muokattu huppari iäisyyden kaappissa lojuneesta velourista. 
Pääsipäs nyt tuokin raitakangas käyttöön!


Tässä paidassa oli pakko vähän revitellä ja laittaa turkoosit resorit hihansuihin ja vuorittaa huppu turkoosilla pallotrikoolla. Pallotrikoo on myös lojunut kaapin perukoilla ties kuinka monta vuotta. Lopputulos meinasi jäädä vähän pliisuksi, jotenka aplikoin toiseen hihaan turkoosin tähden ja eteen ompelin kengurutaskun. Ja heti näytti paita paremmalta!
Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, saipahan poitsu lämpöisen paidan kotona pidettäväksi.

Mepäs jatketaan täällä sunnuntaipäivän viettoa
ja nautitaan pakkasesta ja hiljaisesta lumisateesta!
Jospas se talvi vihdoinkin nyt tulisi, 
toivottavasti!!

12 kommenttia:

  1. Aivan ihania paitoja. Minusta tähtikankaat on vaan niin ihania. Niin reippaan värinen raitahuppari. Turkoosi passaa huipusti punavalkoisen kanssa. Ihana tähti hihassa:-). Olen kans pyrkinyt laittamaan kasvunvaraa hihoihin ja helmaan. Tuntuu, että vaatteet jäävät niin nopeasti lapsilla pieniksi:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin oon tykästynyt noihin tähtikuoseihin ja mielestäni niistä saa kivoja vaatekappaleita ilman mitään lisäkoristuksia (tai sitten oon vaan vähän laiska väkertämään yksityiskohtia niin kivoja kuin ne onkin ;D). Nuo pitemmät resorit ovat käteviä hihansuissa ja lahkeissa kun niitä voi aluksi pitää käännettynä ja tuovat siten lisää käyttöikää vaatteelle.

      Poista
  2. Tosi kivoja paitoja. Tähtipaidan väri on tosi ihana ja hienoja yksityiskohtia olet tehnyt huppariin. )

    VastaaPoista
  3. Tuo huppari on niin siisti, kivat värit siinä (meidänkin pojan suosikkeja)! Ihastelen aina näitä muiden tähtiteoksia, mutta tajusin juuri, etten ole itse tehnyt mitään tähtijuttuja, miksiköhän? Pitääkin katsastaa noita tähtikankaita vähän tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen ja turkoosi sopivat yllättävän hyvin yhteen, on jotenkin kivan raikas yhdistelmä! Varo vaan, noita tähtikankaita löytyy nettikaupoista niin herkuissa väreissä, että valinnan vaikeus meinaa iskeä jos tilata meinaa... :)

      Poista
  4. Oletpa taiteillut hienot paidat pojalle! Ihana tuo tähtiaplikointi hupparissa yksityiskohtana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Maarit! Oon jotenkin ihan tykästynyt noihin tähtiin :)

      Poista
  5. Tosi kivat väriyhdistelmät näissä paidoissa!! :)

    VastaaPoista
  6. Kauniita paitoja:)! Muutenkin ollut viimeaikoina ihania kuvia täällä, en oo vaan saanu aikaiseksi kommentoida:)!

    VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥