tiistai 7. tammikuuta 2014

Pikku tohtorille


Löysin tuossa syksyllä aivan älyttömän upean lääkärilaukun yhdestä myyjäistapahtumasta. Laukku oli itse tehty keinonahasta ja laukun sisältä löytyi mm. puusta itse tehty verenpainemittari ja kuumemittari, paksusta huovasta ommeltuja laastareita, hoitajanpäähine ja siderullia.
Pakkohan siis tuollainen ihanuus oli meille kotouttaa. Vanhin lapsista sitten löysikin lääkärilaukun jouluaattona paketistaan.


Pikku tohtorit ovatkin viimepäivinä kovasti hoidelleet tosiaan, nukkejaan ja pehmolelujaan. 
Ja olenpas itsekkin joutunut muutaman kerran rokotettavaksi :)


Innostuin itse vähän täydentämään laukun sisältöä ompelemalla toisen päähineen (tuon tytön päässä olevan) ja yhden laastarin.
Ja mikäs tohtori se semmoinen on joka ei kulje valkoinen takki päällä...
jotenka pakkohan tilanne oli korjata ja surauttaa vielä pikkuinen lääkärintakki täydentämään lasten leikkejä.

Ihailtavaa tämä lasten mielikuvitus,
miten voikaan lääkärintakki muuttua vaikka miksi leikkien vaihduttua.
Yksi roolivaate ja monta leikkiä :)

6 kommenttia:

 1. Voi että ihania! Tuo lääkärintakki vielä kruunaa kaiken. Raskausaikana kun lapset kävivät kanssani neuvolassa oli nuo lääkärileikit kyllä in, sitä sai harva se päivä olla rokotettavana, verenpainetta mitattiin ja hemoglobiinia otettiin :D. Ihania aikoja... Ajat muuttuu, mutta jotkut klassikkoleikit pysyvät, kuten tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Meillä muksut ja varsinkin isompi neiti on innostunut kaikenmaailman roolileikeistä ja noita roolivaatteita onkin aika hauska suunnitella ja tehdä. Nytkin olisi muutama ideanpoikanen päässä, jos vain joskus kerkeisi ne toteuttaa... :)

   Poista
 2. Aivan upea tuollainen leikkisetti. Voi kuvitella miten aidontuntuisia hetkiä lapset viettävätkään niiden parissa. Ihana ja niin oikean näköinen lääkäritakki, hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Onhan se varmaan mukava leikkiä aidonoloisilla leluilla, paljolla käytöllä tuo setti onkin jo ollut!

   Poista
 3. Voin kuvitella miten onnellisia meillä oltaisiin, jos tuollaiset värmeet olisi. Lääkärintakki päähineineen ja laastareineen aivan mahtavia. :)
  Roolivaatteet on kyllä huippuja, meillä pojat leikkii niillä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä, varsinkin tyttö, on alkanut leikkimään tosi paljon erilaisia roolileikkejä. Pikkuveli taitaa enempi vielä kulkea siskon vanavedessä ja ohjailtavana :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥