maanantai 25. marraskuuta 2013

Talvikeijukaisia


Minulla oli hieno visio tämän vuoden joulukorttikuvista. 
Siihen kuului kolme talvikeijua lumisessa tai vähintäänkin kuuraisessa metsässä. Harmi vain, mutta lunta tai edes sitä kuura ei ole täälläpäin näkynyt, ei vaikka on ollut pakkastakin.
Tänään päätin unohtaa lumen ja kuuran ja käydä ottamassa joulukorttikuvat. Muutenhan tässä ei kerkiäisi kehittämään kuvia, saatika postittamaan niitä jouluksi.

Tytöllä päällä aikoja sitten tekemäni yöpaita :D
 
No, eipä saatu joulukorttikuvia kuitenkaan ulkona otettua!
Poitsu nimittän laittoi jarrut pohjaan, irvisteli parissa ekassa otoksessa ja sitten päätti ettei enää kameran eteen tule!
Tytöistä sentään sain muutaman kauniin kuvan otetuksi. Niistä saa ainakin tyttöjen kummeille kivat kortit.


Päätin hienon ulkovision kaaduttua etten lannistu vaan koitan ottaa korttikuvat sisällä.
Mutta jos kerta EI on ulkona EI, niin mihinkäs se sitten sisällä muuttuisi! Olishan minun pitänyt se tietää! Eipä siinä auttanut lahjonta, eikä mikään! Mikäs kohta kolmeveen päätä kääntää ;)

Vaan aionpa vielä huomenna koettaa uudestaan, jos silloin saisin kaikki kolme samaan kuvaan suht' fiksuilla ilmeillä... :)


Keijunsiivet askartelin lapsille rautalangasta, tyllistä ja pitsistä.

Nyt voi sitten joku tarkkasilmäinen huomata meillä liihottelevan pari keijukaista.
 Tai eipä siinä kauhean tarkkoja silmiä tarvita, nimittäin näillä keijuilla riittää vauhtia ja virtaa, eikä ne mitään kovin hiljaisiakaan kuulosta olevan ;)


14 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! <3 Tiedän niin tuon tunteen, kun 3 vuotiaan päätä ei käännetä. :D Meillä meinasi olla sama tilanne joulukortti kuvia otettaessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Onneksi sait kuvat kuitenkin otettua, minä puolestaan otan huomenna uuden yrityksen ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia:) Just tänä aamuna sain ajatuksen, että jos ottaisi itse joulukorttikuvat, mutta saapa nähdä ehtiikö toteuttaa ideaa tarpeeksi ajoissa. Ja onnistunko edes toteuttamaan mielessä pyörivää ideaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse otetut joulukorttikuvat ovat ainakin persoonallisempia mitä kaupan. Toki kaupastakin löytyy kauniita ja kivoja kortteja. Mulla oli ajatuksena antaa lapsista otetut kuvat ainakin kummeille ja isovanhemmille, mutta saas nyt nähdä...

   Poista
 3. Häh, onko jossain päin Suomia vielä noin kesäisen näköstä?! :) Täällä on jo ihana talvi, tai siis ainaki tällä hetkellä. Päivällä tuntu ihan keväälle, ku aurinko paisto ja maa ja puut valkosena.
  Mutta ihania kuvaus ideoita! Mullaki on jo pitkään ollu mielessä minkälaiset kuvat otan, ja olin aatellu tänä vuonna olla ajoissa niitten kanssa, mutta saa nähä jääkö taas viimetippaan ku ei ikinä muista ottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, vaikkei mekään sitä ihanihan etäläisintä suomea asuteta (ainakaan oman mittapuun mukaan)!! Ja arvaa vaan oisko lumi aika toivottu asia :) Mieskin illalla tuumasi kuvat nähtyä, että eihän noista tiedä onko ne otettu kesähelteellä vai milloin ;)

   Poista
 4. Ihania keijuja ja söpöt siivet! Onnea uudelle kuvausyritykselle, se on välillä niin mahdottoman hankalaa :). Ps. Laitoin sinulle haasteen blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, lasten kanssa ei ikinä varmaksi tiedä mitä tuleman pitää ;) Pitää tullakkin kurkkaamaan mikä haaste siellä odottelee!

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja ihana idea! Ymmärrän kyllä hyvin käytännön toteutuksen haasteet!!! :) Saatan yrittää apinoida ideaa - katsotaan nyt minkälaisin tuloksin (luultavasti hyvin tärähtänein otoksin ja riekaleisin hermoin :)...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :D Apinoi ihmeessä, jos vaikka onnistuisit vähän paremmin mitä minä ;)

   Poista
 6. Kauniita kuvia. Ensin luin vahingossa kuraisessa metsässä, ja vähän ihmettelin.. ;O)

  VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥