lauantai 23. marraskuuta 2013

Pärekori ja muita löytöjä


Minulla tulee kierreltyä kirppareita aina silloin tällöin. Löytöjä tehdessä innostun kiertelemään niitä useammin, mutta useamman tyhjinkäsin-kierroksen jälkeen into taas hiipuu ja saattaa mennä viikkojakin ettei tule käytyä kirppareilla. Mikäköhän tuossakin on, että jos ei muka aina löydy jotakin kivaa niin sitten kirpparilla käynnit harvenee, hassua :O


Viimeaikoina on tullut tehtyä muutamia kivoja ja tuikitarpeellisia(ö-höm!?) löytöjä.
Ainakin tämä pikkuinen jakkara on tarpeellinen! Nimittäin maalauksen jälkeen se pääsi alakerran vessaan lasten korokejakkaraksi. Nyt muksutkin yltävät paremmin pestä kätensä. Vaikka olihan meillä siellä ennenkin korokejakkara, nimittän ikean muoviversio. Jotenkin vaan tykkään enemmän tästä puupallista ;)


 Pitsiliinoja ei kait voi koskaan olla liikaa?!
Näihin pitsiliinoihin minulla on kyllä jo idea mitä näistä teen, että eivät nämäkään ihan turhakkeita olleet...


Virkattu päiväpeitto päätyi meille siskolta vähän niinkuin hoitoon! 
Mielellään minä noin kaunista peittoa hoidossa pidänkin :)


Pärekoria en edes tiennyt tarvitsevani ennenkuin se eteeni käveli ;) Pikkasen on vielä mietinnässä mitä virkaa se pääsee meillä toimittamaan. Ehkäpä se päätyy lehti- tai halkokoriksi! 
Kynttilänjalat löytyivat taas jokaviikkoiselta prismanreissulta. 
Suhuttelin pärekorin ja kynttilänjalat valkoiseksi, jotta ne passaisivat meille paremmin.


Tässä pärekoppa ja pikkujakkara alkuperäisväreissään. 
Pärekori oli kaunis puunvärisenäkin, mutta meille taas tuon värisenä se ei sopinut. Jos meillä olisi ihan valkoinen/vaalea sisustus niin maalamatta tuo todennäköisesti olisi jäänyt!
Pikkujakkaran väri taas ei miellyttänyt ja kulahtanutkin se pahasti oli, jotenka sen maalausta ei tarvinnut kahtaa kertaa harkita!


Lepposaa lauantai-iltaa kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pärekori varsinkin nyt tuunauksen jälkeen ja upealta näyttää tuo hoidossanne oleva virkattu peittokin!

  VastaaPoista
 2. Tiedän tuon tunteen kirpparien suhteen. Itsellä on jäänyt kiertäminen viime aikoina kun en ole mitään ihmeellistä ja kivaa sieltä löytänyt. Tai sitten hinnat ovat olleet minusta älyttömän kovia. Mutta jos säännöllisesti kävisi, niin varmasti jotain aina löytyisi. Korin suhuttaminen sraymaalilla kuulostaa kätevältä. Nimittäin minulla olisi vanha lapsena saamani ruskea kori, jonka haluaisin valkoiseksi. Tuolla tavallahan se tulee varmasti näppärästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaaltaan se on hyvä asia ettei kiertele kirppareita liian säännöllisesti, säästyy ainakin heräteostoksilta (toisinsanoen ei tule nurkkiin kerrytettyä turhaa tavaraa) ;D Spraymaalilla saa ainakin paljon nopsemmin maalattua korit mitä rupeaisi pensselillä vetelemään ja kolot ja rakosetkin saa kätevämmin oikean väriseksi!

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥