perjantai 27. syyskuuta 2013

Syksy


Rakastan syksyä, viileneviä ilmoja, kirkkaita, kuulaita päiviä ja sitä kuinka aurinko vielä lämmittää selkää villapaidan läpi.


Rakastan luonnon väriloistoa ja sitä alakuloista, surumielistä ilmettä kun tuuli on riipinyt puut paljaaksi. Ja lehtien rapinaa jalkojen alla. Ja sänkipeltoja ja mullan kirpeää tuoksua kun pellot möyhitään.


Rakastan syysmyrskyjä, tuulen ujellusta ja sitä hetkeä illalla jolloin pääse käpertymään peiton alle kuuntelemaan sateenrummutusta kattopeltiin.


Rakastan takkatulen pehmeää lämpöä, kynttilöitä ja hämäriä iltoja, jolloin ei ole kiirettä mihinkään. Jolloin on aikaa vain olla!


Ja sitä kun voi etsiä taas kaikki joululaulukirjat ja -levyt esille ja alkaa vähän fiilistelemään tulevaa ;)


Rakastan kuuraisia, kylmiä, satumaisia aamuja ja sitä hetkeä jolloin tuulen mukana kantautuu aavitus talventuoksua. Ja niitä ensimmäisiä lumihiutaleita. Ja sitä kun huomaa syksyn vaihtuneen talveksi!


Syksy on siis yksi lempparivuodenajoista!

Mukavaa viikonloppua!!

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihanaa kuvailua syksystä. Minäkin olen oppinut tykkäämään syksystä. Vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva, että oot oppinut tykkäämään syksystä. Tässä vuodenajassa on niin paljon kauneutta ja tunnelmaa, jos vaan haluaa etsiä niitä :) Toki viikkotolkulla kestävät sateet ja loskakelit voisi skipata ohi ;)

   Poista
 2. Upea postaus <3
  Oikea syksyn ylistys!

  Kirpakoita ja onnellisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä osasit kuvailla kauniisti syksyä. Tosi ihana postaus:). Tämä sai unohtamaan pimeät ja tuhruiset syksypäivät.

  VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥