perjantai 13. syyskuuta 2013

Pipoja pienimmälle


Parin viimepäivän viileämmät sadeilmat saivat minut heräämään todellisuuteen... Niin, nythän on oikeasti syksy!
Lämpimät ja aurinkoiset ilmat (mistä ollaan tänäänkin saatu nauttia :D) ovat ihan hämänneet minut luulemaan, että kesä jatkuu  ;)
 Yht'äkkisen herätyksen seurauksena tajusin siis, että pitäisi varmaan tarkistaa lapsien syystamineet. Pikainen katsaus paljasti, että Kirppu tarvitsee ainakin muutaman uuden pipon tuleviin viileisiin päiviin.


Ruusukepipoja onkin nähty jo vähän jokapaikassa. Vaan on ne aika söpöjä, jotenka piti minunkin värkätä Kirpulle sellainen. Itse laitoin vain trikooruusukkeen tilalle pitsinauhasta tehdyn ruusukkeen.


Aika söpöläinen tuosta piposta kyllä tulikin :) 
Trikoopipoissa on se kiva puoli, että niitä ompelee tosi nopsaan. Kerrankin saa jotakin heti kerralla valmiiksi! :) 
Vaan eipä mennyt pipon teko ihan nappiin tai siis koko ei mennyt. En tajua millä kiireellä aloin taas touhuamaan!! En älynnyt mitata Kirpun uutta päänmittaa, jotenka piposta tuli aika nafti. Ehkä se kuitenkin menee vielä tämän syksyn ja onneksi noita pipoja tekee nopeasti, jos tuo osottautuu käytössä liian kireäksi!


Neulotun pipon värit nappasin Kirpun kaulahuivista. Iltahämärässä en saanut kuviin pipon ja huivin oikeita värisävyjä, mutta pipon värit natsaa täydellisesti huivinväreihin! Eli mitä tästä opin: kannattaa kuvata päivanvalossa! Pipo on neulottu helmineuleella puuvillalangasta en muista mitä lanka oli kun Kirppu oli kerinnyt syödä vyötteen roskiskuntoon :/ ja vuoritettu ohkasella puuvillatrikoolla. Ja minkäs muun koristeen sitä laittaisi neulottuun pipoon kuin virkatun kukan! Niitä onkin tullut nähtyä meillä, mutta kun tykkään niistä niin kovin ja mielestäni kukka antaa kivan lisän peruspipoon!

Ja, kääks, tästäkin tuli vähän liian kireä :( 


Pikkasen alkaa olla meidän yksivuotiaan sähikäisen kuvaaminen haastavaa hommaa! Nytkin otin varmaan parikymmentä kuvaa ja tässä ovat parhaimmat ;)  Kirppu kun on siinä iässä, että paikoillaan pysyminen, edes pikkuhetken, on jotakin aivan kamalaa!!

Mukavaa perjantai-iltaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Kaunihia pipoja:)! Niin se syksy vaan tulee, vaikkei päivällä palella, aamut jo kylymiä :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä herätään senverta myöhään etten oo vielä kerinny tuntea aamukylmyyttä ;)

   Poista
 2. Erittäin ihania pipoja ja ruusukkeita olet tehnyt. Just tänään mietin, että pitäsi järjestää lapasten parien etsintä ja niiden esillepano. Oli niin viileä aamu, että käsiä paleli. Eikö ole vikkelää puuhaa tuo pienen kuvaaminen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo, kyllä pitää olla nopea jos aikoo saada ihan nappuloita kuvattua :) Huhhuijakkaa, muutenkin tuo meijän pienimmäisen meno on niin päätöntä! Vaan onneksi se järkikin kasvaa siinä samalla mitä enempi tulee ikää ;)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥