tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kotona taasen...


Lomalla nautittiin upeista maisemista ja löydettiin uusia mahtavia paikkoja täältä kotosuomesta,patikoitiin ja tehtiin huippuhyvää nuotioruokaa, nautittiin yhdessä olosta, tavattiin ystäviä ja  paljon paljon muuta mukavaa.

Laittelen tännekkin muutamia reissukuvia sitten kun saan käytyä ne miljoona kuvaa läpi mitä tuli matkan aikana räpsittyä!


Reissu meni yllättävän hyvin, mitä nyt vanhimmainen koki jonkinmoista matkaväsymystä jo heti loman alussa. Vai onko nelivuotiaanakin TAAS uhmaikä...??! Kertokaapa te joilla lapset ovat ohittaneet jo tuon iän!
Niin ja sitten loppumatkasta osa porukasta sai kesäflunssan kera kuumeen ja kotimatkalla auto päätti sanoa sopimuksen irti. Onneksi pikkupitäjissä löytyy vielä avuliaita immeisiä ja muutaman tunnin viivytyksen jälkeen päästiin taas jatkamaan matkaan. Huvittavinta koko autoepisodissa oli se, että me miehen kanssa vaan naureskeltiin koko jutulle. Oltiin kait päästy kunnolla lomatunnelmaan niin, että pienet vastoinkäymiset ei paljoa latistanut lomamieltä :D


 Ja vielä asiasta kolmanteen...
Kotona olikin sitten tapahtunut vaikka ja mitä meidän lomaillessa. Nimittäin: tomaatinkukat olivat vahtuneet pieniin vihreisiin palleroihin, paprikat kukki, yrtit ja salaatit oli venähtäneet jo hyvän mittaisiksi ja ruiskaunokki kukki upeasti. Ja mitä tulee noiden kukkien syömiseen taidan kuitenkin mielummin katsella niitä laatikoissa talonseinustalla mitä ruokalaitasella... :)

8 kommenttia:

  1. Ruiskaunokki niin ihana kukka. On muuten ihana tuo valkoinen kukkalaatikko:-). Minusta nelivuotiaat on niin erilaisia, uhmaiätkin tulee vähän milloin sattuu:D. Laitahan lomakuvia, niitä on kiva katella. Kyllä lomailu on niin mukavaa, meillä jäi jotenkin päälle fiilis, että jotain reissua pitäisi vielä kehitellä:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein keväällä pari tuollaista jaloilla seisovaa istutuslaatikkoa. Meillä kun kotilot käy syömässä kaiken mikä kasvaa maassa :( Laatikot olleet toimivia niin, että tarvii varmaan nikkaroida niitä ensi vuonna lisää. Ja kyllä minullekin maistuisi vielä joku pieni lomanpätkä :) Se on niin lepposaa kun ei tarvi miettiä kotitöitä ja saa vaan olla :)

      Poista
  2. Voi teijän reissua...tuo kuumeilu ja auton rikkoontuminen siis.Tosi harmillista :/.

    Noista uhmaikäisistä oon sitä mieltä,että JOKA vuoteen sisältyy JOKU uhma...ainaki täälä meillä,jossa on 4alle 7vuotiasta!Vauva on vielä säästyny uhmilta,mutta muilla niitä on ollukki tämän tästä ja valitettavan säännöllisesti ;)!
    Extrasympatiat täältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Parempi siis varautua, että niitä uhmia tulee tuon tuostakin... mutta on se kyllä muksullekin aikas rankkaa kun vähän joka asiasta pitää kiukuta :D

      Noissa pidemissä reissuissa pitää kyllä olla roppakaupalla rentoa asennetta mukana, kun (ainakin meijän perheelle) aina sattuu ja tapahtuu jotakin yllättävää!! Toisinaan sitä toivois, että joku matka sujuis kommelluksitta ;)

      Poista
  3. Ihania kukkia ja kaikkea. Kyllä sitä pääsee ihanasti nauttimaan kesästä omalla pihalla.
    Tiedätkö, että olen miettinyt aivan samaa meidän neljävuotiaasta. Uhmaikä se on miksi meillä kiukutellaan. Niitä näyttäisi tulevan tasaiseen tahtiin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan ihastunut noihin ruiskaunokkeihin ja pitää kyllä kylvää niitä ensi vuonnakin! Joo, näköjään noita uhmia tulee tasaseen tahtiin, huh huijakkaa!! Vanhimman kanssa vaan ei ikinä tiedä mitä odottaa seuraavaksi, kaikki tulee vähän niinkuin yllärinä ;) Tsemppiä vaan teillekkin ;)

      Poista
  4. Blogiseikkailun tuloksena päädyin kurkistamaan ensi kertaa tänne blogiisi. Ihania juttuja löytyi kasapäin, palailen paremmalla ajalla tutkimaan blogisi alusta loppuun. Kauniita nuo ruiskaunokit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne :) Tervetuloa vaan joukkoon!

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥