tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lomatunnelmissa


Miehellä alkoi juhannuksesta kauan odotettu kesäloma. Ainut riski miehen lomissa on se, että koko lomailu menee remonttihommissa. Niinpä tänä vuonna me ajateltiin minimoida kyseinen riski ja hakea lomatunnelmia ihan muualta kuin kotoa vasaran ja sahan ääreltä.Jospa sitten parin viikon mielen ja ruumiin lepuuttamisen jälkeen jaksaisi taas loppuloman huhkia porakoneen ja sirkkelin parissa sekä heilutella maalisutia.  Tälle kesälle kun pitäisi vielä värkätä kunnon teranssi, siis sellainen johonka mahtuu pöytää ja jonkin moista alustaa takamukselle. Sitten olisi sokkelinmaalausurakka ja hyvä olisi jos saisimme aloitettua ikkunanpuitteitten laitonkin. Niin ja loput nurkkalaudat pitäisi asentaa ainakin. Ja oishan sitä vielä muutakin hommaa, mutta kait sitä pitää jotakin jättää ensi kesällekkin, jotta silloin ei ihan laiskistu... :)


Lapset ovat ainakin päässeet jo ihan lomatunnelmiin. Kyselevät kokoajan milloin lähdetään ja otetaanko sitä, tätä ja tuota mukaan ja mitä me tehdään reissussa...
Ja kyllä sitä itsekkin huomaa höllänneensä arkisia ajatuksia ja miettivänsä vähän samoja juttuja kuin muksut... että mitäs sitä tarviikaan mukaan ja mihin kaikkeen sitä autonnokan kääntääkään :)


Minusta ei taida kuulua pariin viikkoon mitään, sillä jätämme kaikki tietokonevehkeet kotiin! Ja omistan kaikenkukkuraksi niinkin aataminaikaisen puhelimen, jolla ei pääse nettiin ;) Lomailua parhaimmillaan :)


Mutta nyt, pidemmittä puheitta tämä mamma lähtee jatkamaan pakkaushommia...
Jotta huomisaamuna, melkein yhtäaikaa auringon nousun kanssa, pääsemme suuntaamaan nokkamme kohti pohjoista!

Minkäslaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

4 kommenttia:

 1. Taas kerran niin kauniita kuvia! Oikein hauskaa lomaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nähdä kerkeekö sitä ens yönä paljonkaan nukkua, kun tavarat vielä ihan levällään... ;)

   Poista
 2. Mukavaa lomaa teille! Kuulostaa tutulta:-). Meilläkin miehellä alkoi loma juhannuksen aikaan ja nyt pakkaillaan reissua varten tavaroita kasaan. Nautitaan kesästä ja lämmöstä!

  VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥