torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhlaa juhlan perään


Meille on kasaantunut useampi juhlapäivä näin juhannuksen alle. On Kirpun synttärit ja pari muutakin merkkipäivää. Tänä vuonna ajateltiin juhlistaa kaikki juhlat yhdellä kertaa ja vielä ihan pienellä kokoonpanolla. Kirppukin täyttää vasta vuoden eikä tajua tuon taivaanlista omista syntymäpäivistä, jotenka suurempia kekkereitä en jaksnut ainakaan tähän hätään järkätä.
Saapi nähdä jos vaikka myöhemmin pitäisi sitten jotkut epäviralliset juhlat. Oishan se kiva taas nähdä kauempana asuvia omia kavereita ja sisaruksia (lue Kirpun kummeja) :D


Me siis otettiin varaslähtö juhannukseen ja herkuteltiin tänään kevyesti kesän ensimmäisellä mansikkakakulla. Ja kakustahan piti tehdä ISO, jotta sitä syödessä ei tarvi pihistellä ja jotta sitä riittää myös huomiselle!
Kakun välissä on keksinmuruilla ja tummalla suklaalla höystettyä mansikkarahkaa.


Luottokeksejä eli suklaakarpalocookieseita. Ne on niin herkkuja ja helppo tehdä.

Tulipas tehtyä sitten marenkejakin. Tämä on toinen kerta elämäni aikana kun mokomia olen väsännyt ja tällä kertaa ne jopa onnistuivat. Ekalla yrityksellä niistä tuli onttoja :O
Lasten kanssa tuli haettua valtavat kimpulliset kukkia. Niitä sitten ollaan ripoteltu sisälle ja ulos tuomaan juhlantuntua huomista juhannusta ja tämänpäiväisiä kakkukekkereitä varten :)
Kukkakimpu ja kesä, ne vaan kuuluvat yhteen!
Ja juhannuksena pitää kukkakimppuja olla ympäri taloa ja mielellään teranssillakin :)

 
Oikein aurinkoista ja mukavaa juhannusta kaikille täällä pöyrähtäneille!

3 kommenttia:

  1. Kiitos ja mukavaa juhannuksen aikaa teidänkin perheelle! Nam, mitä herkkuja olet tehnyt. Meilläkin noita kesäsynttäreitä riittää:). Olen joskus myös yhdistänyt lasten kemuja ja kavereita on tullut yhtäaikaa parille sankarille yhdellä kerralla:D. Kauniita kesäkukkia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosi paljon järkkäillä juhlia jos sen järkkäilyn saa tehdä suht rauhassa. Nyt vaan on ollut niin paljon kaikkea säätöä, että oli parempi mennä pienellä väellä ja yhdistetyillä juhlilla. Hyvin se näinkin toimi :) Meillä ei ole vielä vietetty kaverisynttäeitä, mutta nekin tulee varmaan ajankohtaiseksi muutaman vuoden päästä. On siinä teillä ollt hälinää jos on parinkin muksun kaverit ollu kerralla juhlimassa! Vaikka siinä kait ne menee samalla vaivalla... :)

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥