maanantai 3. kesäkuuta 2013

Sieniä ja ronsuja


Jep, näillä ilmoilla ei kyllä pitkähihasia tarvita, mutta esittelenpä tässä kuitenkin Kirpun uuden sienipaidan. Tekasin sen samalla kun sain vihdoista viimein viimeisteltyä läjän t-paitoja. T- paidat valmistuivat juuri parahiksi kun tänne pukkasi kunnon helleaalto! Jes!


"Buhuuuu... mä en tykkää, että mua kuvataan nyt enempää..."

Jaahas, tarvii varmaan siirtyä ulos ja kokeilla josko typykkä olisi siellä enemmän yhteistyökykyinen...


Juup, heti alkoi sujumaan paremmin :)
Sienikangas on tilattu Kestovaippakaupasta.


Olen ommellut jo aikasemmin isommille muksuille samanmoiset paidat, joskin eri väriset. Niistä mainitsin jo blogin alkuaikana. Laitten nyt kuitenkin niistäkin vielä tänne sovituskuvia kun paitojen värit sointuvat mielestäni tosi kivasti yhteen.


Ensimmäiset samanlaiset paidat koko sakilla. 
En ole kauheena perustanut "sisarusvaatetuksesta" (siis en ole pukenut ikinä lapsia samanlaisiin vaatteisiin, joskin samantyylisiin :D), mutta tätä sienikangasta oli aikoinaan pakko tilata kaikille omat pätkät. Ja aikas hauskasti paidat sointuvat yhteen!


Sitten niihin enemmän ajankohtaisiin eli t-paitoihin...


Samaisesta Kestovaippakaupasta tilatusta norsukankaasta valmistui myöskin sisaruspaidat. Tästä kankaasta oli tarkoitus tehdä vaan poitsulle kesäpaita, mutta sitten minua alkoi ärsyttää puolikas kangaspalanen, joka olisi jäänyt lojumaan taas kaapinkätköihin ties kuinka pitkäksi aikaa. Niinpä päätin tuhota koko palasen ja ompelin siitä toisenkin t-paidan, vähän isomman vaan. Se päätyi tytön käyttöön.

 
T-paitoja tuli kyllä tehtailtua enemmänkin, mutta en viitsi mahduttaa kaikkia kuvia samaan postaukseen!
Jotenka paitakuvia on tulossa jossakin vaiheessa vielä lisää...


Kaikkien paitojen kaavat on omiani.

6 kommenttia:

 1. Sienitrikoo on meidänkin suosikkeja ja todella hyvälaatuinen trikoo, joka kestää pesusta pesuun! Ihanat sisaruspaidat, eikä ollenkaan liian samanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään sienitrikoosta myös tosi paljon ja niitä on niin herkun värisillä pohjilla :) Piti kyllä tilatessa oikeen harkita mitä värejä ottaa...

   Poista
 2. Kauniita paitoja:)! Noita kankaita saa kohtuulliseen hintaan kärkkäiseltäki nykyään, jos on kulkua sielläpäin:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, oon huomannutkin, että niitä on tullut kärkkäiselle. Täällä meidän kärkkäisellä on myös velureita, pitäis melkein joku kerta ostaa pätkä niinkuin kokeeksi, että minkä laatusta se on ;)

   Poista
 3. Suloisia paitoja. Vaaleanpunainen sienikangas on minullakin ollut ompelun alla:). Olet saanut ihania kuvia lapsista kauniissa ympäristössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi sienikankaat on kyllä sulosia! Piti käyttää miniloman ympäristö hyödyksi näin niinkuin blogia ajatellen ;) Ottaisin kyllä mielellään tuon ympäristön ihan kotipihaksi :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥