torstai 30. toukokuuta 2013

Kesäköökki ja autopaita


Monen päivän tiukkojen vaatimusten (ja kitinöiden) jälkeen sain vihdoin alkuviikosta otettua itseäni niskasta kiinni ja siivottua lasten avustuksella heidän kesäköökkinsä. Ja voi sitä ilonpäivää kun siistimisrumban jälkeen haettiin kellarin kätköistä ihan oikeat kipot ja kupit leikkeihin!
Ja niin metsän reunamaan pystytetystä kesäköökistä on tullut taas lasten suosikkipaikka pihalla :)


Kesäköökki tuli kasattua parista kuormalavasta lasten iloksi viimesyksynä. 
No joo, oikeasti tässä projektissa oli myös oma lehmä ojassa... 
Tyttö meinasi saada minut viimekesänä epätoivon valtaan, niin innokkaasti hän paisteli kesäpäivät multakaakkujaan ulko-oven vieressä ja syksyllä, kun vihdoin saatiin ulkoportaat niin, siinä!
Vanha keittiön allas oli odottanut jotakin ideanpoikasta parisen vuotta ulkovarastossa. Ja kun kerta parempaa käyttöä altaalle en keksinyt, niin kiinnitin sen tähän lasten kesäköökkiin sillä ajatuksella, että saavatpahan sitten ensi kesänä läträtä vedellä sydämensä kyyllyydestä!
Ja kyllä ne on lätränneetkin :)


Muistan omasta lapsuudesta parhaina ulkokotileikkileluina ihan oikeat astiat. Miten se olikaan niin hienoa niillä leikkiä... :)
Niinpä talven mittaan olenkin haalinut oikeita astioita lasten ulkoleikkeihin mm. kirppareilta. Ja kyllä vaan se niin on, että ne muoviset leikkiastiat on jääneet lojumaan astiakorin alinmaiseksi!


Siinähän ne kesäpäivät rattosasti kuluvatkin, tiskatessa :D
Oispa lapsukaiset yhtä innokkaasti tiskaamassa sitten muutaman vuoden päästä oikeassa sisäkeittiössäkin :)


Poitsun t-paita on surautettu pitkähihasompelusta ylijääneestä kangaspalasta. Kangas on siis Metsolan autojoustofroteeta.


Nyt saa kesäköökki jäädä muutamaksi päiväksi omanonnensa nojaan.
Me kun lähdemme kokoporukalla pienimuotoiselle kesäreissulle!
Toivottasti paistaa aurinko :)

4 kommenttia:

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥