keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Magneettitaulu


Meidän varastossa on lojunut vuodenpäivät piipunpellityksistä ylijääneitä peltejä. Ja kellariin olen jemmannut kokovartalopeilin takana alunperin olleen "tukijalan". 
Niistä ja mattamustasta spraystä syntyi lasten piirrustuksille ja muille tärkeille askarteluille magneettitaulu.


Askartelulaatikosta löytyneet puunapit saivat maalia ylleen ja magneetit taakse.
Tyttönen halusi välttämättä tehdä itsekkin pari magneettia. Maalatessa kuvioita hän kyllä totesi, että maalaaminen ei olekkaan niin helppoa kuin piirtäminen :)


Taulusta tuli vähän turhan puikula, mutta tämä oli levein pelti mitä meillä oli.
Normi A4 kokoset paperit tuntui täyttävän koko taulun niinpä puolitin läjän papereita ja muksut saavat nyt tehdä taideteoksiaan tavallista pienempiin papereihin.


Eipä mennyt kauaakaan kun taulu oli jo täynnä. Nyt ei tarvi lasten liimata piirustuksiaan tapettiseinille. Sellaistakin meillä on nähty, vaikka liimoja säilytetään pienten käsien ulottumattomissa :/


Tämä(kin) magneettitaulu odottaa pääsyä lastenhuoneeseen. Nyt väliaikasesti virittelin sen siiman varaan roikkumaan lasten leikkikeittiön luokse.

Vaikka me oleillaan ja elellään vaan väliaikasesti alakerrassa (ja toivottasti päästään jo parin kuukauden päästä laajentamaan reviiriä taas yläkertaan) niin minulla on joku pakottava tarve rakennella jokainen nurkka mukavan näköseksi. Hassua ja jos rupeaa oikein miettimään niin vähän turhaakin laitella paikkoja, jotta ne voi purkaa ja siirtää taas muutaman kuukauden päästä toisaalle.
Joku tuossa tavaroiden siirtelyssä ja järkkäämisessä vaan on niin mukavaa! Sen takia kait sitä tulee väsättyä myös tämmöisiä väliaikaisviritelmiäkin :) 

Mites te, onko täällä muita samanlaisia?


Tässä vielä kokonaiskuva nykysestä keittiönurkasta. 
 Kuvan yläreunassa pilkistää pöllö. Semmosiakin tuli askarreltua vähän aikaa sitten roikkumaan oksantynkään. Mutta niistä enemmän joku toinen kerta...

2 kommenttia:

 1. Hah, just tota samaa tulee itelläki harrastettua.. Kuskaan kotiin kokoajan uusia tavaroita ja selailen netistä myyntipalstoja.. Kuukauden päästä pitäis saada mahtumaan kaikki muuttokuormaan ja täällä senku kodinlaittamisvimma vaan jatkuu! Mies yrittää muistutella että tila on melko rajallinen muuttoautossa :) kiva tuli tuosta vanhasta peilinrungosta. Oon itekki monesti miettiny liitutaulun tekemistä tuollaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kodinlaittamisvimma on jännä asia! Minunkaan miekkonen ei aina ihan pysy perässä :)
   Itekkin mietin, että oisinko vedellyt pellinpalasen liitutaulumaalilla, mutta sitten nousi hiukset pystyyn kun ajattelin mitä sotkua liiduilla voi saada aikasaksi. Noi magneetitkin on niin kivoja, että pikkukäsien tarvii kokoajan olla niitä siirtelemässä :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥