keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kesäiset syntymäpäiväjuhlat




Kukkasia, perhosia ja kesäisiä värejä, niitä löytyi meiltä viikonloppuna, 
kun pääsimme viimein viettämään juhannusneitimme 5-vuotis syntymäpäiviä.







Menimme koristeluissa tällä kertaa helpoimman kautta ja ripottelimme jemmasta löytyneet synttärikoristeet tuomaan juhlan tuntua kotiin. Ojanpenkalta löytyneistä sinikelloista ja päivänkakkaroista saimme koottua mitä kauneimmat synttärikimput. Keittiössä leijui paperiperhoset ja kinuskisia perhosia lennähti myös mansikkakakkua koristamaan. Kinuskikissan sivuilta löytyi resepti veikeisiin mutakakkutötteröihin (jotka oli kyllä niin makeita, ettei allekirjoittanut pystynyt syömään edes yhtä tötteröä) ja tyttösen kanssa tehtiin vielä tarjolle suklaakeksejä sekä vaahtokarkkivartaita. Mukavat pienet juhlat saatin vietettyä ja mikä parasta tyttönen oli juhlista niin mielissään, niitä kun oli jo niin odotettu ja mietitty!

Synttärisankarin pikkusiskolle ompeli keväällä uuden vaaleanpunakukkaisen kesämekon, mistä napsin synttäri-iltana muutaman kuvan ettei mekko vallan jää unholaan (niitä harvoja ompeluksia joita joudan nykyään tekemään on mukava edelleen tallettaa tänne omaksi muistoksi). Niin ja kesähuoneesta oli pakko ottaa myös kuva, koska se on tullut pikkuisen valmiimmaksi (katso vaikka) :D Jippiii!

ps. Instagramissa pääset kurkkaamaan missä paperiperhoset lentelivät!


17 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat prinsessalla :) vastahan tyttöstä odoteltiin syntyväksi :) Aika rientää, vuoden kuluttua häämöttää jo eskariin lähtö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suvi 💛 Aika menee kyllä vauhdilla, varsinkin kun taakse päin katsoo...

      Poista
  2. Niin kauniisti olet taas kaiken laittanut. Luonnonkukista saa kauniita asetelmia. Eilen itsekin pyörälenkillä keräilin ison kimpun päivänkakkaroita, kissankelloja ja puna-apiloita.
    Paljon onnea Viisivuotiaalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi 💛 Ei kyllä kesällä tarvi kaupasta kukkia hakea, niin kauniina on ojan pientareet, sen kun käy keräämässä sieltä kauneimmat 😍

      Poista
  3. Ihanan herttaista, kesäistä, tyttömäistä olet taas laittanut juhliin! 🤗 pientä sievää, josta tulee juhlamieli niin laittajalle kuin itse sankarillekin.

    Onnea ja iloa sinne synttärisankarille ja kesäniloa kaikille! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisu! Kesällä sen pitää olla hempeää ja tyttömäistä :) Hyvin passasi vanhat koristeet näihin kesäjuhliin. Saatiin niillä kivasti juhlantuntua kotiin, vaikka vieraathan sen parhaan juhlantunnun tuo, niin siltikin on kiva vähän myös koristella. Kesäiloa sinnekin <3

      Poista
  4. Ihanan herttaista, kesäistä, tyttömäistä olet taas laittanut juhliin! 🤗 pientä sievää, josta tulee juhlamieli niin laittajalle kuin itse sankarillekin.

    Onnea ja iloa sinne synttärisankarille ja kesäniloa kaikille! ☺

    VastaaPoista
  5. Voih, miten ihania sinä aina keksit ja jaksat laittaa!!
    Perhoset ovat suloisinta kesän juhlissa ja kaikki jäätelöt ja muut!
    Kaunista ja onnea pikku-neidille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitoksia Susanna! Noista vanhoista paperiperhosista rakentui juhlien tarjoilut ja muut koristeet. Kivat pienet ja kesäiset juhlat saatiin taas viettää <3

      Poista
  6. Onnea synttärisankarille. Ihana tuo teidän täytekakku! Minä ostin Amerikasta Yksisarvisen juttuja pienelle tyttären tyttärelleni. Meillä on juhlat syyskuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Aikku 💛 Kuullostaa ihanalta teidän tulevat juhlat! Yksisarvinen taitaa olla aika tykätty juttu monien pikkutyttöjen mielestä 😊

      Poista
  7. Ihanat juhlat siellä.. :) Onnittelut sankarille!

    VastaaPoista
  8. Suloiset tytöt mekoissaan! <3 Ihanat juhlatarjoilut ja koristelut! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat juhlat ♥ Kivat tarjoilut olet tehnyt ja suloiset somisteet. Rakastan lippunauhoja ja noita paperipalloja. Suloiset nuo teidän tytötkin kauniissa juhlamekoissaan.

    Löysin Marikan Palanutta siirappia blogin kautta tänne blogiisi ja jään ehdottomasti seuraajaksesi. Sinulla on kiva blogi ♥ Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavista sanoista Krisse K 😊 Ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan touhujani 💛 Lippunauhoilla ja paperipalloilla saa kivasti ja helposti juhlantuntua kotiin, minäkin tykkään!

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥