lauantai 3. kesäkuuta 2017

Nyt se alkoi!


Kauan odotettu kesäloma alkoi viimein! Miten sitä olikaan jo kaivattu! Vaikka perheen vanhemmille koululaisten kesäloma ei tosiaankaan pelkää lomaa olekkaan, vaan...

(Heti tuli tauko bloggaukseen, kun yksi vuotiaamme innostui jälleen leikkimään nuohooja ja levittämään puuhellan hiilet ja tuhkat ympäri keittiötä. Huh, minkä nököinen poika ja keittiön lattia olivat! Suhkulla ja luutulla siitä onneksi selvittiin, mutta ei tämä koululaisten loma totta totisesti meille vanhemmille aina lomaa ole ;D )

Mutta jatketaanpas...
Kaikesta huolimatta minäkin olen niin odottanut tätä kesälomaa, vapauttaahan se minut ja miehen jokapäiväisestä eskariin kuskaamisesta. Ja loma-ajan aikatauluttomuus on myös taas niin tervetullutta. Loman alkajaiseksi herkuttelimme marjaisalla kakulla. Nyt jos vielä saisimme näiden koleiden ja kylmien ilmojen tilalle vähän kesäisemmät kelit, niin lomakin alkaisi muistuttamaan enempi sitä KESÄlomaa, mikä nyt kuuluisi olla!

Tervetuloa siis pitkä, huoleton ja lämmin kesä

16 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa!Niin se loma alkoi itsellänikin. Ja toivotaan lämpenevää säätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia Aikku! Rentouttavaa ja aurinkoista lomaa sinelle ❤ Nautitaan kesästä 😊

   Poista
 2. Voi, miten paljon teillä on siellä jo kukkia avautuneena. Kielotkin! Onkohan meillä edes kielon lehdet nousseet maasta? Eilen näin jossain ojan pientareellaa rentukoita. Nekin ovat niin kauniita.
  Kesäsäätä täälläkin odotellaan. Sais tulla jo. Miinut 3,1 oli ollut viimekin yönä pakkasta. Hrrr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oli yksi pakkasyö ja mulla kuoli kurkut 😣 Onneksi sentään kesäkukat selviytyivät, kun en hoksannut nostaa mitään sisälle. Meillä kyllä kukkii jo joka paikka. Kesä on kirinyt itsensä kiinni hirmu vauhdilla 😍 Aurinkoisia päiviä sinne!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa!!!!
  Kaunis kakku ja sievät kielot!
  Lähetän lämpöä täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, lämpöterveiset on saapunut perille 👌❤😍

   Poista
 4. Ihania kesälomafiiliksiä siellä! :) Kyllä ne päivittäiset rutiinit ja aikataulutukset oman veronsa ottavat äitien voimavaroista. Ja on ne nuo koululaiset oman taukonsa koulutyöstä ansainneet!

  Onnellisia kesäajan päiviä kotiinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti koululaiset ovat lomansa ansainneet <3 Kyllä sitä lapsista keväällä huomasikin jo jonkin näköisen väsymyksen poikasen. Pitkä kouluvuosi on takana ja nyt kerätään itse kukin voimia syksyä varten. Syksyllä taas varmasti huokaisen helpotuksesta, kun arki ja rutiinit alkaa, mutta nyt nautitaan tästä kesän tuomasta vapaudesta. Kiitos Kaisu! Mukavia kesäpäiviä myös sinne <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Sitä samaa myös sinne <3

   Poista
 6. Ihanaa lomaa teille :)

  Onneksi ei käynyt hiilisotkujen kanssa pahemmin.

  Tänään on ihmeellisen ihana ilma, lämpöä ja auringonpaistetta 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Toivotaan, että kesästä lopulta tulisi lämpöinen, sellainen mitä kesän ajattelee olevan. Mieluummin sitä kesällä viettää aikaa ulkona, mitä sisällä sadetta kuunnellen. Aurinkoista viikonloppua sinne <3

   Poista
 7. Ihania, ihania kesätunnelmia 💛

  Minä pohdiskelin kesää ja sen sujuvuutta siitä näkökulmasta, miten jaksamme vain olla ilman selkeitä rutiineja ja aikatauluja. Enpä muistanutkaan, etteivät lapset suuria elämyksiä kaipaa. Hekin haluavat vain olla kotona ja rauhoittua. Vuosi on ollut heille äärimmäisen työntäyteinen. Monenlaista kasvukipua on mahtunut menneeseen lukuvuoteen, joten nyt on ansaitun loman aika. 💛 Ihana, että on kesä ja vapaus.

  Kaunis on tuo kukkalautanen. Kesäinen, hempeä. 💜💙💛 Juuri sellainen kuin kesä väreineen ja tuoksuineen aina on.

  Lempeitä kesätuulia ja iloisia yhdessäolon päiviä Sinulle ja perheellesi! 😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru! Joo, eipä sitä lapset kummoista kaipaa. Itsekin sitä muistaa, että kesällä oli parasta kun pääsi uimaan ja ulkona leikkimään, eikä tarvinnut huolehtia läksyistä ym. koulujutuista :) Meilläkin huomasi lapsilla väsymystä kevään korvalla. Loma tuli taas tarpeeseen meille kaikille. Tiedän, että syksyn lähestyessä alan taas kaipaamaan arkea ja niitä tuttuja rutiineja, mutta nyt nautin tästä kun ei tarvi joka paikkaan sinkoilla.

   Kukkalautanen oli pakko kotiuttaa kirpputorilta, niin kesäinen se minustakin oli. Ajattelin, että siitä olisi ihana tarjoilla kesäherkkuja :) Ihania kesäpäiviä teidänkin väelle <3 Nautitaan tästä kesän ajasta, vaikka työntäyteistä aikaa se meille äideille onkin, kesä kun on lopulta niin kovin lyhyt!

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥