maanantai 8. toukokuuta 2017

KuulumisiaHeipparallaa!
Arvatkaapa mitä, nyt ei tämä mamma enää meinaa pysyä nahoissaan. Sain nimittäin juuri maalattua kesähuoneemme lattian loppuun. Siitä tuli kertakaikkisen ihana Tykkään ihan valtavasti! Kuullostaa jo aika valmiilta, kun lattiakin on jo maalattu, mutta paljon siellä on vielä tekemistä, ennen kuin pääsemme viettämään kesähuoneen avajaisia (kuviakin joudutte vielä tovin odottamaan).

Viikonloppuna tuli touhuttua myös kukkapenkkien parissa. Syksyllä taas luulin, ettei meille enää uusia kukkapenkkejä mahdu, mutta jotenkin sitä aina näin keväällä keksii uusia paikkoja mitä myllätä uusia kasveja varten. Sormenikin kerkesin teloa kiviä kaivellessa ja kannellessa, mutta mitäpä sitä ei tekisi kukkapenkkien eteen ;DNiin ihanaa ja voimauttavaa aikaa tämä kevät
Jokunen aika sitten pääsin kuvaamaan joutsenia, noita uljaita ja kuvan kauniita lintuja. Kevään parhaimmistoa on ehdottomasti luonnon seuraaminen, miten koko luonto herää pikkuhiljaa täyteen kukoistukseen.

Minkälaisia kevätpuuhia sinulla on ollut?

Aurinkoa päivääsi!!

11 kommenttia:

 1. Minäkin niin odotan sitä teidän kesähuonetta. Siitä varmuudella tulee I-HA-NA. Mun tärkein kevätpuuha työn kevätkiireiden lisäksi on kevätsiivous. Teen sen jokaiseen huoneeseen ja varsinkin jokaiseen kaappiin. Sen seurauksena kaapit väljentyvät ja seinät puhdistuvat. Itse en ole niinkään puutarha- ja kukkapenkki-ihminen. Ja kesävaatteiden ompeleminen. Sekin on niin mukavaa. Mutta ihan parasta on tuo AURINKO. Sen valo ja voima on ihan ihmeellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia kevätpuuhia sulla! Mulla taas kukkapenkkijutut kiilaa kevätpuuhien kärkeen. Ihana on taas pitkän talven jälkeen päästä upottamaan kädet multaan ja ihastelemaan kasvun ihmettä. Kevätsiivousta kaipaisi meidänkin koti, mutten jotenkin saa inspiraatiosta kiinni. Isommat siivoukset on monesti mulle kamalaa pakkopullaa. Ehkä se inspiskin tässä kevään mittaa vielä löytyy tai sitten siirrän kaappien raivauksen taas syksyyn ;) Kesävaatteiden ompelusta minäkin haaveilen, mutta saapa nähdä miten niiden käy, kun on tuo kesähuoneenkin teko. Keväällä tuntuu aina, että vuorokaudessa on liian vähän tunteja :D

   Poista
 2. Ihanaa, en malta odottaa teidän kesähuoneen avajaiskuvia!
  Se on varmasti niin ihana!
  Ja upeita joutsenia olet kuvannut!

  Kauniita toukokuun päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Ei sitä meinaa itsekkään malttaa odottaa ;)

   Poista
 3. Ihania kevätjuttuja sinulla siellä.😚 Kiva on nähdä kesähuone, joka arvatenkin on ihana.

  Meillä on mennyt kevään lämpöä odotellessa. Otin äsken.multaa lämpiämään ja tuikkaan krassin siemeniä multaan. Mökillä olisi ihana käydä. On ollut juhlien järjestelyä ja toki vilpoistakin.

  Piha kutsuu ja betonipussikin kutsuu. Siinäpä tärkeimpiä kevätjuttuja.🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon, että siitä tulee kaikin puolin ihana. Eilen kun lattiaa maalasin oli ulkona vain +7, mutta kesähuoneessa tarkeni pelkällä pitkähihaisella, kun aurinko sitä niin lämmitti. Täälläkin siis on ollut viileää, mutta melkein joka päivä on sentään aurinko näyttäytynyt. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, vaikka ei kovin kiirettä tunnu pitävän :) Mukavia sinunkin kevätpuuhat! Mitäköhän ihanuuksia keksit tänä kesänä tehdä betonista, kuvia odotellessa :)

   Poista
 4. Ihania kevätjuttuja sinulla siellä.😚 Kiva on nähdä kesähuone, joka arvatenkin on ihana.

  Meillä on mennyt kevään lämpöä odotellessa. Otin äsken.multaa lämpiämään ja tuikkaan krassin siemeniä multaan. Mökillä olisi ihana käydä. On ollut juhlien järjestelyä ja toki vilpoistakin.

  Piha kutsuu ja betonipussikin kutsuu. Siinäpä tärkeimpiä kevätjuttuja.🤗

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta tuo kesähuone! Siellä ei varmasti haittaa vaikka sää olisi välillä hyvinkin hmm... suomalainen :D Kauniita kuvia! Ihania kevätpäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi haitata :D :D Eilen oli ulkona vain +7, mutta sen verran aurinko kesähuonetta lämmitti, että siellä tarkeni pelkällä pitkähihaisella. Kiitoksia Hanna ja koleasta säästä huolimatta ihania kevätpäiviä myös sinulle! Jospa kesä olisi sitten pitkä ja lämmin, kun nyt on ollut HIEMAN viileää :)

   Poista
 6. Tääläkin yksi malttamaton odottelee kuvia kesähuoneesta. Tämä kevät on kyllä mahtavaa aikaa kun luonto herää talviunilta. Minäkin voisin nyt asua pihalla kun on niin paljon hommia mitä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä on niin paljon seurattavaa ja tutkittavaa. Kukkapenkitkin pitää kiertää monta kertaa päivässä ihan vain varmuuden vuoksi, jos vaikkaa joku uusi alku olisi päivän aikana työntynyt näkyviin ;D Teillä on kyllä ihana, joskin työntäyteinen, aika siellä, kun saatte suunnitella (ja toteuttaa) koko pihan alusta asti oman näköiseksi. Mukavaa hommaa kyllä :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥