tiistai 2. toukokuuta 2017

Juhlantäyteinen viikonloppuTänään on taas astuttu arkeen pitkän viikonlopun jälkeen. Melkoista juhlimista viikonloppu olikin. Vietimme näet viikonloppuna ekaluokkalaisen kaverisynttärit sekä esikoisen että kuopuksen toiset kummisynttärit ja olihan eilen vielä vappukin. Synttärikoristeet muuttuivatkin näppärästi vappukoristeiksi ja täytyy sanoa, ettei meillä ikinä aikaisemmin ole ollut vappuna näin paljon koristeita ;D
Perinteisesti järkkäsin juhlat yhdessä synttärisankarin kanssa ja täytyy todeta, että ekaluokkalaisesta on jo valtavasti apua juhlien laittamisessa Tyttönen teki ihan itse kavereilleen pienet muistamiset ja avustettuna leipoi rakkaudenpalan ja  keksejä sekä kattoi synttäripöydän.Tyttönen halusi synttäreiden väriksi vaaleanpunaisen ja mintun. Suloiset hunajakennopallotriisipaperilyhdyt, mintun sävyiset ilmapallot sekä raidalliset paperipussit löytyi Juhlahumua.fi-verkkokaupastaInnostuin kokeilemaan täytekakkuksi normaalia pienempää ja normaalia korkeampaa kakkua ja lopputuloksesta tuli minusta aika näyttävä. Värjäsin osan päälle tulevasta kermasta karpalojauheella (yritän aina kiertää elintarvikevärit mahdollisimman kaukaa). Karpalojauhe antoi kermalle kivan maun, tosin kerma muuttui niin jämäkäksi ja sitä oli vähän haastava saada siististi levitettyä. 


Nyt onkin korjattu synttärijutut pois ja syöty viimeisten herkkujen jämät. 
Jäjä ilmapalloja vaan kuleksii vielä lattioilla muistuttamassa kaikesta hauskasta mitä viikonloppuna oli.
Ja hei, se olisi nyt toukukuu, aika ihanaa


-Osa Juhlahumu.fi:n tuotteista saatu bloginäkyvyyttä vastaan-

8 kommenttia:

 1. Ihana juhlaputki! Ja niin kauniin väriset koristelut <3 Parasta on kun lapsi saa itse päättää vähän juhlien teemasta ja tarjoiluista, silloin juhlat on varmasti päivänsankarin näköiset ja mieleiset! :)
  Iloista toukokuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Nyt tuleekin reilun kuukauden tauko ja sitten juhlistetaan meidän perheen viimeisien synttärit. Jouluna taas kierros alkaa alkaa alusta :) On se ihana nähdä sitä onnistumisen riemua, kun lapsi saa osallistua omien juhlien suunnitteluun ja järkkäilyyn. Oon yrittänyt ottaa aina kulloisenkin sankarin valmisteluihin mukaan. Ihanaa toukokuuta myös sinulle!

   Poista
 2. Mahtavia tuommoset juhlaviikonloput. Sitten tekeekin mieli syödä kevyesti ja terveellisesti. Ihanat tarjoilut teillä taas ollut. Meillä on monta vuotta ollut sellainen tapa, että vappupallot saa viedä seuraavalla viikolla trampoliinille ja poksutella ne hyppimällä rikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä mukavia, tosin nuo kaverikekkerit ei ole yhtään minun juttuani. Sitä pitäisi osata olla jonkin sortin ohjelmapäällikkö koko ajan, mikä ei ole yhtään minua. Mutta tärkeitähän ne on lapselle. Onpa teillä hauska tapa poksautella vappupallot :) Meillä ei oo tramppaa, mutta ulos annoin lasten viedä ilmapalloja ja sekin oli kuulemma kivaa.

   Poista
  2. Minä en kans välitä kaverisynttäreistä. Jotenkin vedän liikaa stressiä siitä, onko kaikilla lapsilla kutsuilla mukavaa. Onneksi esikoinen pitää aina niin liikunnalliset synttärit, että pelaamisesta ei meinaa tulla loppua. Synttärit ovat näin keväällä ja nytkin on jalkapallosynttärit tulossa. Kunhan vain huolehtii, että juomista ja naposteltavaa on riittävästi. Neiti taas ruukaa pitää joulun alla askartelusynttärit ja nyt viimeksi piti sellaiset ulkoilusynttärit. Juuri silloin oli tullut paksusti nuoskaa lunta. Ekaluokkaisen synttäreistä mulla se stressi yleensä iskeekin, kun ei ole liikunnallinen, niin ei voi samanlaista ohjelmaa suunnitella kuin isommalla veljellä. Nyt suunniteltiin, että pidetään heinäkuussa sellaiset nuotiosynttärit. Saa nähdä, tuntuuko se sankarista vielä sitten hyvälle vaihtoehdolle.

   Poista
  3. Sama homma minullakin, jotenkin sitä haluaisi, että kaikki viihtyvät. Pitäisi osata keksiä oikeanlaista ohjelmaa ja tekemistä ja pitää koko ajan narut käsissä ettei pakka leiviä. Stressaavaahan se on! Onneksi kaverikemut ei kestä kuin muutaman tunnin. Ulkosynttärit kuullostaa hirmu näppärältä ja mukavilta. Pitääkin laittaa idea korvan taakse. Tuossa sun kommentissa tulikin monta hauskaa synttäri-ideaa, kiitos niistä :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥