tiistai 4. huhtikuuta 2017

Jääkarhusynttärit



Jääkarhumaiset terkut kaikille näin kevään kynnyksellä!

Meidän leveyksillä alkaa lumet olla jo menneen talven iloja ja vielä hetken kitkutellaan kuraisessa välivaiheessa ennen kuin armas aurinko kuivattaa pihan ja lähitienoon. Kovin on vaan viime päivät olleet harmaita, eikä auringosta ole ollut tietoakaan, mutta jospa se kevät sieltä kuitenkin pikku hiljaa tulee. Viikonlopun harmautta piristi 1- ja 8-vuotiaamme synttärijuhlat. Isosiskon kanssa päätimme yksissätuumin rakentaa näihin juhliin pikkupoikamaista tunnelmaa, saahan sisko toiset kekkerit vielä vähän keväämmällä mihin saa itse sitten miettiä mieleisiään juttuja.



Pompomeilla ja tuunatuilla ilmapalloilla saatiin helposti synttäritunnelmaa kotiin. Täytekakun koristeeksi ostin pari Schleichin jääkarhua koristeeksi. Olen pikkuhiljaa ostellut näitä laadukkaita ja aidon näköisiä eläimiä lapsille, meillä kun lapset tykkäävät hirmuisesti leikkiä eläimillä. 


Innostuin kokeilemaan elämäni ensimmäistä raakakakkua. Saltycaramel-raakasuklaakakku yllätti positiivisesti maullaan, vähän epäilevästi kun hommaan ryhdyin. Kakun maku sai myös kehuja vierailta ja se maistui myös meidän lapsille. Tämän kokeilun myötä tulee varmasti kokeiltua muutenkin näitä terveellisiä herkkuja.


Tämmöisiä valkoisia, mintunvärisiä ja harmaita (meinaa ulkoinen harmaus tunkeutua kuviinkin asti) tunnelmia tiistai-illalle. Vähän meinaa tälle äidille iskeä haikeus, kun meidän pienestä mössykästä on kasvanut jo 1-vuotias miehenalku. Pikkuinenhan toki 1-vuotiaskin on, mutta kun toinen jo niin tärkeänä osoittelee uusia juttuja ja sanoo "tato" tai ruuan jälkeen kuuluu "tiitti", niin väkisinkin sitä on taas havahtunut siihen tosiasiaan ettei meillä enää vauvaa ole. Ja sekös haikeutta tuottaa, ihan niin kuin monet muutkin elämän välivaiheet. Mutta niinhän se menee, kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avutuu. Nyt ihmetellään taaperon kasvua ja kehitystä ja nautitaan siitä kun välillä saadaan nukuttua yöt ilman herätyksiä ;)


29 kommenttia:

  1. On kiva idea kakkuun ja teemaan synttäreille.Onnea vielä synttärisankarille!

    VastaaPoista
  2. Ihanat koristelut <3 Varsinkin noi nalle-pallot on ihan superhurmaavat!! Paljon onnea juhlakaluille! :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut synttärisankareille! Ihanat herkut ja koristelut! Meillä on myös tuo suloinen jääkarhunpoikanen. Meidän vauva täyttää kohta jo kaksi. Haikeaa on, ei mahda mitään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo eläinhahmot on kyllä hirmu suloisia, etenkin pennut on lasten suosiossa 😊 Teilläkin pienin jo kaksi vuotias! Aika menee kyllä hurjaa vauhtia! Kiitos Maria ❤

      Poista
  4. Ihania sävyjä ja koristeluja! Nuo jääkarhuilmapallot on ihan huippusuloiset! 😍

    Onnea vielä pienelle päivänsankarille. 💙 Ja iloa pienen ihmislapsen kasvun ja kehittymisen ihmeiden seuraamiseen. Tärkeitä etappeja pienen elämässä, vaikka se äidistä haikeansuloista onkin.

    Aurinkoa päiviin ja hetkiin! 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kaaru 💙 Minustakin ilmapalloista tuli hauskat. Ne oli myös pienten juhlijoiden suosiossa 😊 Onhan se ihanaa kun lapset kasvaa ja kehittyy, mutta niin kuin monesti, tässäkin asiassa ilo ja haikeus kulkee käsikädessä 💕 Aurinkoisia hetkiä sinnekin!

      Poista
  5. Ihanat juhlat siellä! Onnea molemmille sankareille tasapuolisesti!!!
    Vauvavaihe menee niin nopeasti, melkein liian nopeasti. Toisaalta uusia ihania vaiheita tulee peräjälkeen vielä pitkän aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Hanna <3 Ihania nuo yksi vuotiaatkin on, aitoja ja niin touhua täynnä <3 Ja ainahan nuo nuorimmat taitaa vähän vauvoja olla, vaikka kasvavatkin ;)

      Poista
  6. Niin ne vuodet vierii :) Onnea sankareille! Kauniit ja niin raikkaat koristelut. Etenkin nuo nallepallot on aivan ihania <3 Raakakakku näyttää tosi herkulliselta. En ole minäkään sellaista vielä kokeillut, mutta pitääkin laittaa tämän sinun vinkkaamasi resepti muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopsaa ne vuodet kyllä meneekin :) Nallepalloista tuli ihan lasten lemppareita. Samalla tyylillä saisi varmaan tehtyä muitakin eläimiä. Hmmm... pitääkin melkein vappuna kokeilla :) Kiitos Pizzicato!

      Poista
  7. Ihanat juhlat teillä! Hauskoja nuo ilmapallot :)

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea pienelle sankarille! Sinä olet taas taikonut niin ihanat juhlat koristeluineen ja tarjottavineen! Minullakin on nuo raakaherkut vielä jääneet itse kokeilematta, maistelemaan niitä kyllä olen päässyt muiden juhlissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitoksia Krista! Kesällä on kyllä pakko kokeilla joku marjainen raakakakku. Tämä suklainen oli aika veikeän makuinen.

      Poista
  9. Tosi kaunis kakku, hauska vaikka onkin vähäeleinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minustakin kakusta tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan kiva :) Kiitoksia!

      Poista
  10. Ihana teema yksvuotiaan juhlissa. :) Meilläkin on kovasti tykätty juurikin noista Schleich-eläimistä. Niin oikean näköisiä! :) Onnea pienelle Sankarille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nallukat sopivat hyvin pienelle pojalle ja miksi ei tytöllekin :) Nuo eläimet on kyllä hirmu aidon näköisiä, liekkö se vetoaa juuri lapsiin. Kiitos Outi!

      Poista
  11. Oi, että sinä keksit aina kivoja ideoita synttäreille.😚

    VastaaPoista
  12. Oi, että sinä keksit aina kivoja ideoita synttäreille.😚

    VastaaPoista
  13. Kylläpä on ollu ihanat synttärit teillä, ihana teemakin! <3

    VastaaPoista
  14. Kyllä olet loihtinut jälleen ihanan kattauksen, hienosti rakenneltu teeman ympärille:) Raakaherkut/kakut on jäänyt minulta vielä testaamatta, mutta ehkäpä voisin kokeilla. Meinaan tuo suklaakakku näyttää niin herkulliselta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos Villa Pipo 💙 Koklaappa ihmeessä raakakakkua, ei ihan normikakun kakusta, mutta hyvää 😋

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥