perjantai 17. helmikuuta 2017

Lämmikettä itselle



Kello lähentelee puoltayötä. Innostuin laittelemaan kuvia koneelle ja nyt näköjään vielä postaustakin tekemään. Järkevämpäähän sitä olisi tähän aikaa jo kömpiä pehkuihin mitä istua tietsikalla. Onneksi huomenna ei sentään tarvitse nousta ketään herättelemään, vaan saadaan nukkua lapsukaisten kanssa niin pitkään kuin vaan unta riittää.

Nappasin yksi päivä uudesta tuubihuivistani muutaman kuvan. Neuloin huivin iki-ihanasta Klompelompe kirjasta vähän aikaisemmin neulomani myssyn kaveriksi. Toivottavasti nyt tulisi taas vaan pakkasta, että pääsen käyttämään näitä merinovillaisia ihanuuksia. Näille plussakeleille ne kun ovat vähän turhan lämpimiä.



Tämä pipo on muuten malliltaan ihan täydellinen nuttura- ja ponnaripäivien pipo. Kun hiukset ovat auki, pipo on vähän turhan lörppö ja meinaa valua silmille. Liekkö minulla vain liian löysä käsiala vai onko pipo oikeasti malliltaan lörppä, mutta nyt sain vähän niin kuin vahingossa kauan kaipaamani "nutturapipon". Tarvitsee varmaan kuitenkin tehdä vielä (viimeistään ensi talveksi) itselle hiuksetaukipipokin eli sama pipo astetta pienemmillä puikoilla, tykkään nimittäin hurjasti pipon simppelistä, mutta kauniista mallista :)

Hyvää viikonloppua kaikille täällä piipahtaville ♥

20 kommenttia:

  1. Suloiset kuvausrekvisiitat sulla, ihanat kuvat. Minäkin tarvisin nutturapipon. Oiskohan tuosta mallista minullekin? Näyttää kivalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaisi vaikka olla, kokeileppa 😊 Malli on kyllä mitä mainioin, minulle ainakin suorastaan täydellinen. Kiitos Outi!

      Poista
  2. Ihania tunnelmia taas täällä. Kaunista talvea ja talvisia tamineita. 😚

    VastaaPoista
  3. Kaunis pipo ja huivi! Ja ihanat kuvat ❤ Minäkin tarvitsisin sellaisen nutturapipon. Oletko nähnyt niitä bun beanie -mallisia pipoja? Nekin on aika hauskoja nutturan tai ponihännän kanssa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista nähneeni, pitääpä kysyä googlelta! Usein arkena tulee sutaistua hiukset vaan kiinni, niin löysemmille pipoille olisi minulla enempikin käyttöä 😊 Kiitos Pizzicato ❤

      Poista
  4. Kaunis pipo ja huivi! Klompelompe on pettämätön! Kaikki kirjan ohjeilla tehdyt työt on niin kauniita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kirjasta vois tehdä vaikka joka mallin 💕 Kiitos Hanna!

      Poista
  5. Ihanat asusteet olet saanut tehtyä! Minä tykkään Klompelompe-kirjasta ehkä juuri sen vuoksi niin paljon, että yksinkertaisista neulemalleista huolimatta niihin on saatu ihanasti ilmeikkyyttä.

    Nuo sukset on suloiset! Tuollaiset sukset olivat äitini luottosukset, joilla hän hiihteli vielä minun lapsuudessani. Niitä minäkin joskus kokeilin ja hyvin kantoivat, kun olivat niin leveät. Koristeenakin kauniit!

    Mukavaa tulevaa viikkoa Sinulle 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa minäkin olen ihastellut kirjasta, mallit on yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa, mutta kaikissa on kuitenkin joku kiva juttu; kuosi tai joku nätti yksityiskohta. Tilasin just tytöille langat neulepantoihin ja seuravaksi saankin laittaa kirjan pitsi-ihanuudet puikoille 😍

      Hauskat muistot sinulla tuollaisista puusuksista 😊 Nuo on miehen mummolan aarteita 😍 Tykkään hirmuisesti ja hauska ajatella, että lasten vaarikin on niillä joskus hiihdellyt. Iloista alkanutta viikkoa sinullekin ja kiitoksia kommentista ❤

      Poista
  6. Aivan ihanat neuleet olet tehnyt. Ja niin kaunista jälkeä!! Minua kyllä vähän nolottaa oman neuleeni jälki. Sain valmistuneen takkini nyt vihdoin ja viimein postattua :) Kauniit kuvat olet taasen napannut <3 Oikein mukavaa sunnuntaipäivää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Mukava kuulla sinusta täälläkin 😊 Kävinkin kurkimassa sen sinun ihanan villatakkisi. Mukavaa alkanutta viikkoa ❤

      Poista
  7. Oi että, miten kauniille näyttää nuo neuleesi! Minullakin olisi suunnitelmissa se pipo, mutta vieläkään en ole saanut aloitettua. Tuleehan se talvi taas ensi vuonna :D. Sun kuvia jaksan aina ihailla, sinä olet kyllä sellainen kuvaajamestari ja tunnelman luoja <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos Hanna ❤ Mikä ihana ja piristävä kommentti odotti minua näin maanantaiaamuna 💕 Minäkin suunnittelin tekeväni toisen pipon itselle mustana, mutta huivin tekoon meni niin kauan, että ensi talvelle jää se 😁 Onneksi tosiaan talvi tulee joka vuosi 😃

      Poista
  8. Kauniit asusteet ja ajattelapa kuinka ihanaa kun ne ovat nyt ensi talvelle jo valmiina, niin kuin Hannalla niin myös mulla jäi oma pipo nimittäin ihan ajatustasolle :). Kuvissa on upea talvitunnelma, ihan kuin jostain ihanasta satukirjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, vaikka noita ei varmaan enää paljoa pääse käyttämään, niin siellä ne odottavat taas uutta talvea :) Kiitos Krista mukavasta kommentista <3

      Poista
  9. Ihania lämmikkeitä! :) Huivissa erityisesti on tosi kivan näköinen neulepinta.. Täytyykin melkein joskus katsastaa jos kirjastosta sattuisi tuo kirja löytymään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Klompelompen mallit on aika yksinkertaisia, mutta erilaisilla neulepinnoilla on saatu niihin jujua. Molemmat, sekä pipo että huivi on vaan oikealla ja nurjalla tehty eli tosi helppoa ja aivotonta hommaa :) Kiitos Raisa!

      Poista
  10. Vaan on muuten kauniit asusteet, ja kuvat<3 Ihan voisin haluta itselleni tuollaiset, olisi niin kivaa vaihtelua ainaisen mustan tilalle..Tuosta klompelompesta olen kuullut paljon hyvää ja muutamia kuvia kirjasta nähnytkin. Täytyy ottaa parempaan tarkasteluun vaikka ensi talvena, jos vaikka innostuisi neulomisesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitoksia Villa Pipo! Minäkin tykkään näistä hurjasti. Pipo on ollut itseasiassa niin tykätty, että tilasin itselle jo uudet mustat pipolangatkin jo syksyä varten valmiiksi 😁 Klompelompe-kirja on aivan ihana, suosittelen kyllä tutustumaan siihen!

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥