tiistai 20. joulukuuta 2016

JoulumieliJouluviikko ja täällä sairastetaan edelleen. Tällä kertaa minä olen kovassa kuumeessa. Sohvanpohjalla aikani kuluksi rupesin postausta tekemään. Koko joulukuu onkin meidän perheessä sairastettu jokainen vuorollaan. Joulumielikin tuntui hukkuneen arkisten askareiden alle. Ja ehkä sitä verotti myös lasten sairastelut yövalvomisineen. Nyt pari päivää sohvalla maatessani joululauluja kuunnellen ja lasten eläväistä häärinää seuratessa on joulumieli hiipinyt minuunkin. Ehkä tällä viime hetken sairastumisella oli sittenkin tarkoituksena. On saanut vain olla (tai ainakin melkein), levätä ja hiljentyä joulun sanoman äärelle joulumusiikkia kuunnellen. Ja ehkä olen saanut nukutuksi kertynyttä univelkaakin pois päikkäreillä ja 13 tunnin yöunilla ;) Eli ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin-sananlasku pätee tähänkin kohtaan hyvin. 

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä!!

Mukavaa jouluviikkoa sinulle ♥

ps. Ollaan me sairastelujen lomassa keretty sentään vähän leipoa ja askarrellakin :)

20 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! <3 Ihania juttuja olette siellä saaneet leivottua ja askarreltua sairastelusta huolimatta! Rauhallista joulunaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria <3 Toivottavasti tosiaan tämä kohta helpottaisi. Rauhallista joulunaikaa myös teille <3

   Poista
 2. Voi sentään! Pikaista paranemista <3 Runsaasti lepoa ja juomaa, joulu tulee kyllä hössöttämättäkin <3

  Täälläkin majailee nuhaneniä eli sohvanpohjat on hyvin kansoitetut ;) Mutta mikäs sen mukavampaa, kuin köllötellä yhdessä viltin alla!

  Ihanaa jouluviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleepahan otettua tänä vuonna rauhallisesti nämä joulualuspäivät :D Toivottavasti teille ei tuu nuhaa kummosempaa. On se aina harmillista sairastaa, mutta varsinkin jouluna sitä toivoisi, että porukka olisi terveenä. Kiitos Marika <3

   Poista
 3. 'Uni paras lääke on, siitä nauttikaatte...' 💜

  Paranemisia sinne! Joulunaika on usein myös sairastelun aikaa. Useampana vuonna ollut mahatautia meillä.

  Ihanaa joulua teillä siellä on! 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tulee aina sama lastenlaulu mieleen, kun joku on kipeän, niin totta tuo :) Ja joo, mieluummin sitä potee joulunaikana flunssakuumetta, mitä mahatautia, siitäkin kun kokemusta on :/ Kiitos Kaisu <3

   Poista
 4. Miten harmillista, että sairastuitte 😓 Pikaista paranemista teille ❤

  Ihania joulupullia olette leiponeet ja muutenkin laittaneet joulua kotiinne. Ihana tunnelma kuvissa 😍

  Mistä tuollaisia somia piparimuotteja löytyy? Minä yritin etsiä tämän joulun alla kauriin mallista piparimuottia, mutten mistään löytänyt..

  Kaunista jouluviikkoa teille! Lepäilkäähän ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä joulun aikaa toivoisi, että porukka pysyisi terveenä, mutta eipä näille sairastumisille voi mitään! Tänä aamuna onkin ollut jo ihan eri pirteä olo, kun on pelkää lämpöä, joten eiköhän tämä minun osalta ala helpottamaan. Nyt vaan meillä on poika kovassa kuumeessa, taitaa siis tämäkin tauti käydä kaikki läpi.

   Nuo eläinmuotit on ostettu monta vuotta sitten Ikeasta, mutta oisko se ollut Clasulla missä näin saman tapaisia myytävänä. Kaurismuotti kuullostaa ihanalta 😍 Kiitos Kaaru <3

   Poista
 5. Voi, pikaista paranemista sinulle <3 Meillä on puolestaan vesirokko käymässä, mutta näyttää siltä, että se saadaan päihitettyä ennen joulua. Toivottavasti teilläkin kaikki ovat aatoksi voimissaan :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato ja paranemisia myös sinne <3 Toivotaan, että molempien perheet pääsevät nauttimaan joulusta terveenä :) Tunnelmallista joulua teille <3

   Poista
 6. Pikaista paranemista teille ❤ Yleensä se sananlasku kyllä pitää paikkansa, oli tapahtuma mikä tahansa. Toivottavasti kerkeätte parantua ennen joulua vielä, onhan se terveenä kuitenkin mukavampi joulua viettää! Mekin kaiken muuttohässäkän keskellä aijotaan nauttia joulusta eikä stressata liikaa pahvilaatikkovuoria. Pidetään pirtti puhtaana laatikoista niin saadaan rauhassa viettää joulua 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä se niin taitaa olla, että asialla kuin asialla on omat hyvät puolensa. Vaikka tietenkin sitä toivoisi, että jouluna porukka olisi terveenä, mutta eipä näille sairastumisille mahda mitään.

   On se niin mahtavaa kun pääsitte jouluksi muuttamaan uuteen kotiin! Ihan täällä jo jännitin, että miten teidän mahtaa käydä :) Nauttikaa nyt uudesta kodista, joulusta ja yhteisestä ajasta <3 Kiitos Nanni!

   Poista
 7. Meidän lasten päiväkodissa on ollut kai vähän vatsatautia ja pelkään, että se rantautuu meille juuri jouluksi. Mutta olen päättänyt asennoitua niin, että se on VAIN vatsatautia. Missään nimessä en sitä meille halua, mutta sen jälkeen kun on kärvistellyt vakavan sairauden kanssa, niin vatsataudista puhuttaessa voi sanoa vain että vain. Vaikka karseetahan se on.

  On ihan opettavaista olla joskus puolikuntoisena joulun alla, niin huomaa, että hyvä joulu tulee, vaikka ei niin kaikesta stressaisikaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatsatauti ei oo kyllä mukava vieras jouluna, eikä muulloinkaan. Oon itse ollut muutamana jouluna vatsataudissa, eikä ollut erityisen kiva viettää joulua käytännössä vessassa! Toivottavasti te vältytte tuolta ikävältä taudilta!!

   Poista
 8. Pikaisesta paranemista! Meillä on myös lapset sairastelleet juuri ennen joulua, enkä mitenkään jaksaisi enää yhtään yövalvomisia. Olen sentään itse saanut pysyä terveenä, joten voin vain kuvitella, miten väsyttävää on kun itsekin vielä sairastaa. Onneksi olet kuitenkin saanut itsekin levätä ❤️ Ja vielä on kolme yötä jouluun.. toivottavasti olette aattona kaikki kunnossa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On se kyllä harmi sairastua just ennen joulua, kun silloin olisi niin mukava puuhailla kaikkia joulujuttuja, niin aikuisten kuin lastenkin. Ja tuo yövalvominen, se on niin kuluttavaa. Tsemppiä sinne <3 Mulla on tänään ollut eka kuumeeton päivä, mutta lapsista 3/5 on kuumeessa. Toivottavasti aattoon mennessä lapsilla on pahin kuumeilu takana päin, niin jaksavat nautia tunnelmasta.

   Poista
 9. Toivottavasti olette jo kaikki terveinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla, mutta voiton puolella sentään, kun yli puolet perheestä alkaa olla taas tolpillaan tai parasta aikaa pedinpohdalla :)

   Poista
 10. Niin kauniita kuvia! Onnellinen tunnelma näissä sairastamisesta huolimatta. Toivottavasti paranet pian! Tervettä joulua Teidän kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Taitaa tämä tauti kiertää koko perheen ja vielä on muutama sairastamatta, mutta siitäkin huolimatta iloisin mielin kohti joulua :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥