keskiviikko 31. elokuuta 2016

Viimeisiä viedään





Olipas ihana herätä tänään aurinkoiseen aamuun. Elokuun viimeiset hetket ovat käsillä. Huomenna onkin sitten ihan virallisesti syksy, vaikka aika syksyistä meillä on ollut jo parisen viikkoa. Pienet, pihalta kerätyt kukkakimput ovat tuoneet tuulahduksen juuri ohi lipuneesta kesästä. Vielä on saanut riivittyä kukkakimppuja pihan viimeisistä kukkijoista.

Täällä on ollut melko touhukas elokuun loppupuoli. Esikoinen aloitti koulutaipaleen innosta puhkuen ja kakkonenkin lähti harjoittelemaan eskariin monia tärkeitä taitoja, mitä sitten vuoden päästä koulumaailmassa tarvitsee. Toivottavasti lasten kouluinto säilyy. Hauska on ollut seurata pienten suurta intoa. Miten kaikki on uutta ja ihmeellistä.





Meidän pieninkin on kasvanut ja kehittynyt aivan mahdottomasti. (Mutta niinhän ne vauvat taitavat aina tehdä ;) ) Eilen sain ihastella miten pikkuinen keksi liikkeelle lähdön. Kohta ei taida meidän pientä vauhtiveikkoa pidellä enää mikään. Ja kohta taas varmaan ihmettelen missä se minun vauvani on, kun toinen kasvaa niin vauhdilla. Makkarin kehtokin pitäisi kohta vaihtaa pinnasänkyyn, sen verran hurjalta on alkanut näyttämään vauvan aamuiset kurkistelut kehdon laidan yli. 

Näin se elämä ja arki taas rullaa. Käsitöitä tekisi niin kovasti mieli tehdä, mutta meinaa oma-aika olla tällä hetkellä niin kovin vähäistä. Ehkä se taas tästä! Ja onhan minun aikaani syönyt myös pihalle viimein nouseva kesähuonekin, josta olen enemmän kuin innoissaan. Ehkä tässä syksyn edetessä vilautan teillekin tuota meidän loppukesän ja syksyn projektia :)

Aurinkoista päivää sinulle lukijani 

16 kommenttia:

  1. Kiitos kuulumisista, alkaneen syyskauden päivistä.
    Koulu ja eskari rytmittävät päivää ja päivät täyttyvät tutusta arjen pyörityksestä. Luppoaikaa ei paljon jää. Niin tutun kuuloista! 💓
    Ihania kuvia olit ottanut. Kukkakimput tuovat ihanaa kesänmuistoa kotiin. 😚

    Ihania päiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei paljon jää luppoaikaa :) Nyt taas opetellaan tätä perusarkea, toisaaltaan ihan kivakin. Kesän jälkeen sitä kaipaa jo tuttuja rutiineita. Omia irtiottoja sitä kaipaisi enemmän, jaksaisi arkeakin paremmin, mutta olen yrittänyt ajatella, että aikansa kutakin. Kiitoksia sinulle Kaisu <3

      Poista
  2. Oi, mahtavaa, että saatte pihalle sellaisen ihanuuden. Jännityksellä odotan, miten kiva siitä tulee.
    Kiireistä ja hässäkkää on täälläkin, mutta niin elämän makuista. Nautitaan näistä ruuhkavuosista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesähuone on ollut meidän haaveissa jo monta vuotta ja tuntuu mahtavalta, että se nyt toteutuu. Ensi kesänä pitäisi sinne sitten päästä mehua hörppimään :) Taitaa tämä arkeen paluu olla vähän joka lapsiperheessä touhukasta aikaa, mutta kyllä sitä kesän jälkeen jo pikkuisen kaipaa arkea ja rutiineita. Elämää isolla E:llä, sitähän tämä lasten kanssa on :) Kiitos Pikku Akka <3

      Poista
  3. Meidänkin vanhin menee ensi syksynä eskariin ja siitä se koulutaival sitten alkaa. Ihania pieniä pötköttelijöitä siellä! <3 Kesähuone kuulostaa myös ihanalta! Kuvia odotellessa! :) Mukavaa syksyä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siitä se sitten pyörähtää teilläkin koulujutut käyntiin :) Nyt vielä saat nauttia vähän aikaa kiireettömistä aamuista lasten kanssa! Toisaaltaan se oli ihanan huoletonta, mutta tuohan ne koulut arkeen omanlaista rytmiä. Aikansa kutakin, niin kuin sanotaan :) Kiitoksia Maria ja mukavaa syksyä myös sinne <3

      Poista
  4. Nyt on kyllä pari päivää ollut aivan ihanat syyssäät!Monenmoista touhua on riittänyt täälläkin :). Teidän kesähuone-projekti kuulostaa mahtavalle. Innolla odotan kuvia ja juttua siitä :). Ihania kuvia oli myös tuo edellinen postauksesi täynnä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Toivottavasti nämä kauniit syyssäät jatkuvat, ulkonakin on paljon mukavampi puuhastella kauniilla ilmalla ja niitä ulkohommia ainakin meillä riittää :)

      Poista
  5. Oi, kesähuone kuulostaa ihanalta projektilta! Innolla jään odottelemaan postausta siitä <3

    Arki on meilläkin kovin kiireistä, ainakin aina toisinaan. Mutta tykkään siitä, että päivässä toistuu sama rytmi, samat rutiinit. Pysyy elämä selkeänä :) Kohta alkaa mukavat harrastuksetkin pyöriä, niin lapsilla kuin äidilläkin. Nekin tuovat elämään toki lisää lähtemisiä ja tulemisia, mutta antavat mielekkyydessään myös erittäin paljon.

    Kaunista syyskuuta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kyllä sitä syksyllä kaipaa jo niitä tuttuja rutiineita. Vaikka perusarki joskus puuduttaakin, niin kuitenkin se on sitä parasta, tuttua ja turvallista :) Kuullostaa kivalta kun pääsette harrastamaan, se tuo mielekyyttä arkeen. On kiva odottaa jotain mukavaa. Meilläkin alkoi pienen äitiporukan kanssa pyörimään taas kässäillat. On kyllä tervetullutta päästä tuulettamaan päätä, vaikka vaan kerran pari kuussa. Kiitos Kaaru sinullekin <3

      Poista
  6. Ihana kaunista! :)
    Päivät lentävät täälläkin. Välillä tahdo pysyä perässä kun kuukaudet vaihtuvst niin nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan menekkin :) Mukavia hetkiä sinulle Aidafoun!

      Poista
  7. Ihanat valoisat kuvat <3 Elokuu meni kyllä ihan huimaa vauhtia kun arki pyörähti käyntiin! Nyt voisi vähän jarruttaa :D Toivotaan lämpimiä ja kauniita syyskuisia päiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jostakin kun keksisin sen jarrun, millä pysäyttäisi hetken! Kerkeisköhän silloin tehtyä niitä rästihommiakin ;) Kiitoksia Marika!

      Poista
  8. Niin ne pienet vaan kasvaa. :) Kivalta kuulostaa tuo kesähuone..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesähuone on ollut monen vuoden haave ja aivan mahtavaa kun se viimein toteutuu! Saadaan samalla lisää säilytystilaa kesätavaroillekin (mm.pihakalusteille). Kiitos Raisa!

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥