lauantai 5. joulukuuta 2015

Heijastinruusukkeita myytävänä!
Tein jokunen viikko takaperin mielestäni huikean löydön! 
Löysin nimittäin valkoista heijastinkangasta ;) 
Siitä innostuneena askartelin muutamia heijastinruusukkeita lisää, jotka ajattelin testimielessä laittaa tänne blogin puolelle myyntiin. Eli tälläisiä heijastimia olisi kaupan:


1. Pitsinen heijastin valkoisella heijastinkankaalla. Myyty!


2. Pitsinen heijastin harmaalla heijastinkankaalla.


3. Keltainen heijastinruusuke.


4. Liila-vaaleanpunainen heijastinruusuke.


5. Vaaleanpunainen heijastin valkoisella heijastinkankaalla.


Heijastimen hinta on 13 euroa ja tuo hinta sisältää myös postikulut!
Heijastimen takaa löytyy tälläinen hakanen, jolla sen saa kiinnitettyä takkiin tms. 

Jos siis kiinnostut jostakin yllä olevasta heijastimesta laitappa mulle s-postia sivusta löytyvään osoitteeseen.


Tälläinen pikapostaus reissunpäältä. 
Tänään olisi tiedossa pikkujoulun viettoa minun lapsuudenperheen kanssa  
Ihan huippua!!

Jospas sitä seuraava posti olisi jo astetta jouluisempi!
Mukavaa lauantaipäivää myös sinulle!!11 kommenttia:

 1. Niin kauniita kaikki <3 Enpä ole minäkään tuota valkoista heijastinkangasta aiemmin nähnyt. Tosin täältä sitä ei taitaisi löytyäkään, sen verran suppeat ovat kauppojen valikoimat. Täytyykin etsiä tuota seuraavalla kaupunkireissulla, nimittäin on sen verran nättiä :)

  Mukavia pikkujouluja teille! Lapsuuden perheen kanssa ei ainakaan meillä tule liian usein tule vietettyä aikaa pitkien välimatkojen vuoksi, joten nauttikaa yhteisestä ajastanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä löysin heijastinkankaan tampereen kädentaidot messuilta sen nimisestä askartelupuodista kun Charlotta. Äkkiseltään kurkattuna heiltä löytyy myös nettiputiikki, missä oli valkoista, mustaa ja harmaata heijastinkangasta myytävänä ( http://www.charlotta.fi/ )! Jos et löydä sitä kaupasta niin tuolta pystyy ainakin sitä tilata :) Meillä oli kyllä mukavat pikkujoulut, tosin meidän osa porukasta sairastui eilen illalla ja tämän päivän suunnitelmat menivätkin sitten uusiksi, mutta sellaistahan se on välillä lasten kanssa! Kiitoksia Kaaru <3

   Poista
  2. Oi, kiitos tiedosta! Tuoltahan minä taidankin sitä tilata :) Onpa tosi harmi, että lapset sairastuivat. Eihän sille toki mitään voi, se on vaan mentävä sitten sen mukaan kuin on vointi. Pikaista paranemista sinne <3 Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa teille!

   Poista
 2. Todella kauniita kaikki, melkein harmittaa, kun heijastimia on tullut lasten kanssa tänä syksynä tehtyä niin paljon, ettei nyt ole tarvetta uudelle :). Toivottavasti kauppa käy! Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle Eerika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Aattelin huvikseen testata meniskö jotakin pientä täällä bloginpuolella kaupaksi. Noille heijastimille on jo varasuunnitelma valmiina jos kauppa ei käy :) Leppoisaa itsenäisyyspäivän iltaa myös sinulle <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Minustakin noista tuli kivoja :)

   Poista
 4. Kauniita heijastimia:-) . Hyvä idea myydä täälläkin.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin huvikseen testata meniskö nuo täällä kaupaksi, jos ei mene, niin niille on jo varasuunnitelma olemassa :) Mukavaa uutta viikkoa myös sulle Kanneli ja kiitoksia kommentista!!

   Poista
 5. Todella kauniita! Ihanaa joulun odotusta ♥

  VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥