keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kukkiva kesäkuu! Ja arvonnan voittaja!



Rakastan kesäkuuta; tätä vihreyttä, kukkasia ja linnunlaulua!
Joka puolella nousee jokin uusi kukkanen ilahduttamaan kauneudellaan.
Kesän parhaimistoa on ehdottomasti se, kun ulkoa saa noukittua kaunistusta myös sisälle asti.



Lapsena rakastin kurjenpolvia ja niittyleinikkejä.
Kävelylenkillä oli pakko napata noita kukkia kimpullinen kotia koristamaan.
Ihanan kesäisen värikäs yhdistelmä tuo keltainen ja violetti onkin. Ihan kesäkuun värinen.
Tai oikeastaan jos kesäkuu olisi jonkin väri, se olisi varmaan sateenkaarenvärinen.


Lapsukaisetkin taitavat olla innoissaan tämän hetken kukkarunsaudesta.
Ainakin pieniä kimppuja ja yksittäisiä kukkia tuodaan harva se päivä.
Tai monta kertaa päivässä



Arvonta päättyi eilen illalla ja on aika julkistaa voittaja.
Tällä kertaa onnettaren eli kolmevuotiaan tyttösen suosikki oli MieVaan !

Laitappa mulle yhteystietosi tulemaan sivussa olevaan s-postiosoitteesi niin saan paketin matkaan!

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa uudet lukijat!


20 kommenttia:

  1. Ihana keittiönäkymä <3 Teillä on kyllä kaunis koti! Ihania niittykukkia siellä. Niistä saa kyllä koottua ihania kimppuja! Harmi, ettei meidän lähellä ole sellaisia peltoja. Siinäpä yksi asia, jota kaipaan etelästä tänne pohjoisen karuun luontoon. Oma viehätyksensä toki tässäkin karuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaaru! Täällä on parasta kukkivat niityt ja ojanpientareet. Mutta niin kuin sanoitkin oma viehätys on pohjoisen karuudessakin. Olispa taas kiva itelläkin päästä käymään siellä pohjoisessa. Välistä tulee ikävä vaaramaisemia ja ihan pohjoisen lapin luontoa <3 Mietittiinkin vähän jos kesäreissulla kävisi pohjoisessa asti, mutta luulen, että se kuitenkin jää haaveeksi vielä tänä kesänä.

      Poista
  2. Voi miten ihania, kesäisiä kuvia! Jaksan aina vain uudelleen ihastella teidän kaunista ja siistiä kotia! Meilläkin maljakoihin ja purnukoihin ilmestyy päivittäin pikkuisia kukkakimppuja. Niistä on nyt syytä nauttia ja ne täytyy tietenkin kaikki kuvata muistoksi talvea varten!) :) Vielä kun ehtisi tekemään kunnon suursiivouksen, niin näyttäisi kukkasetkin kauniimmalta. Illat on menneet uutta ulkovuorta maalatessa ja epämääräisissä pihahommissa viime aikoina. Jos sitten viimeistään juhannukseksi saisi paikat kunnolla ojennukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pizzicato! Meillä on taas ollut remppa vähän jäissä tai kaikkea muka on tullut tehtyä, mutta ei kuitenkaan mitään :/ Kuisti olisi kiva saada viimeisteltyä, ja paljon olisi ulkonakin kaikkkea pientä, mutta täällä päin on kait jotakin remppaväsymystä havaittavissa. No, eihän se huono ole ottaa välillä lunkimmin. Vaikka täytyy myöntää, että välistä keskeneräisyys on tosi hermostuttavaa ;)

      Poista
  3. ihania kukka-kimppuja :) puna-ailakista tuli mun lempi-kukkani meidän häiden jälkeen ;) Ja toinen on tuo sievä ja sinertävä lemmikki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puna-ailakki on kyllä kaunis kukka, mäkin tykkään. Oikeasti en edes tiedä mikä on lempparikukkani, kun jokaisessa on oma viehätyksensä ja juuri silloin kun joku tietty kukka kukkii, niin se tuppaa olemaan kaikkein paras :)

      Poista
  4. Ihania kimppuja. On kyllä niin parhautta kun voi vaikka joka päivä poimia tuoreet kukat maljakoihon.
    Olen kerännyt kimppuja sinne tänne kotia koristamaan. Joku lapsista sanoikin että täällähän on kun viidakossa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, mä olen kuullut tuollaisen kommentin miehen suusta :D Välillä se taas kehuu, että ompa täällä kodikasta kun on kukkia pöydällä, että ottaa siitä selvää ;D

      Poista
  5. Se on kesän yksi parhaista puolista että tuoreita kukkia saa ilmaiseksi pihamaalta. Ihana kesä! :) onnea voittajalle!

    VastaaPoista
  6. On teillä kyllä kaunis koti - aina ihastelen sitä näistä kuvista. :)
    Nuo lasten tuomat kukat ovat aina yhtä ihania. Meillä ahkerin kukkienpoimija on eskariin lähtevä poika. Aina tulee kukkia "ihanalle äitille". Minä niin odotan, että kielot aukeaisivat. Ne on mulle sellaisia juhannuskukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Pikku Akka! Ihana eskaripoika teillä <3 Meillä tulee kukkia tasaseen tahtiin kaikilta paitsi pienimmältä. Täällä kielot on nyt parhaimmillaan. Niiden tuoksu, syreenin ohella on jotakin aivan ihanaa <3

      Poista
  7. Lumoavat niittykukat tuovat kesämielelle!
    Aivan ihastuttavat kuvat myös!
    Onnea arvonnan voittajalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Suomen kesäpäiviin kuluu ehdottomasti kimpullinen niittykukkia :)

      Poista
  8. Ihani kuvia ja kukkia! :)
    Teillä on kyllä tosi nättiä, keittiökuvasta ihana näkymä punaiseen huoneeseen, sieltä olisi joskus kiva nähdä enemmänkin kuvia, vai oletko laittanutkin jossain välissä? Kaunis myös tuo lamppu tuossa pöydän päällä, taisi olla olohuoneessa joku samantyylinen ainakin, jos en väärin muista? (itsekkin tuontyylisistä haaveilen meidän tupaseen)...
    Mukavia ja lämpimiä kesäpäiviä sinne!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaista huonetta on tullut vähän harvakseltaan kuvattua. Sivussa tunnisteet-kohdassa jos klikkaat punainen kammari-kohtaa niin pääset kurkkimaan sieltä enemmän kuvia. Me myytiin tuolta huoneesta joitakin tavaroita pois, joten kyseinen kammari on tällä hetkellä vähän alastoman näköinen, mikä ei tietenkään innosta kuvaamaan :) Ja jep, meiltä löytyy samantyyppien lamppu olkkaristakin, se on vaan vähän isompi.

      Poista
  9. Kaunista ja herkkää, kesän tunnelmaa. Teidän kotinne on niin ihana, rakastan sitä tunnelmaa, mikä kodistanne välittyy. Arjen pieniä iloja ja kauneutta. Niittykukista onkin vaikea valita suosikkia, kielo on yksi kukka, mitä odotan aina paljon. Siitä tulee mieleen niin vahvasti oma lapsuus, juhannus ja aina aurinkoiset päivät (varmasti silloin satoikin). Tontteja etsiessämme yksi vaikuttava tekijä oli tämän eduksi juuri kielot, mesimarjat ja metsämansikat, joista täällä saa nauttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista Hanna <3 Eihän lapsuuden kesinä ikinä satanut ;) Paitsi ehkä joskus ja silloin sai mennä uimaan ja sekin oli hauskaa :) Meidänkin pihasta löytyy metsämansikoita ja kieloja. Mesimarjat kuullostaa hyvältä, itse en ole ikinä vielä päässyt maistamaan sellaisia ihanuuksia.

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥