lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun tunnelmaa


Laittelenpa vielä tännekin muutaman jouluisen kuvan.


Nopsasti nuo joulunpyhät aina mennä huristavat ohi. Tämä joulun aika on kuitenkin niin ainutlaatuista, että minulla ei ainakaan ole mikään kiire korjata joulujuttuja vielä pois, vaan aion nauttia joulun tunnelmasta ainakin vuoden vaihteeseen saakka ellen jopa loppiaseen asti. Riippuu kuusesta kuinka se alkaa varistamaan, nimittäin kun kuusi lähtee niin tunnelma auttamattomasti meinaa aina latistua!

Tosin lupaan, etten enää teille näitä jouluhössötyksiä syötä ;)


Tänä vuonna ripustettiin kuuseen vaihteeksi vain punaiset koristeet. Kultaiset ja valkoiset kuusenkoristeet saivat jäädä laatikkoon odottamaan ensi joulua. Tänä vuonna löydettiin joulukuuseksi oikea valioyksilö. Ei ole varmaan ennen meidän pirtissä nähty noin tasaista kuusta ;)


Aika vähän tuli räpsittyä tänä vuonna joulukuvia. 
Minulle iski ennen joulua kauhea kameraähky ja mies hoitikin aattona kuvaamisen kokonaan.


Aattoiltana saimme mekin vihdoin tänne kunnolla lunta ja joulupäivän alkaessa hämärtyä tuli pakottva tarve napata kamera mukaan ja tehdä pienimuotoinen kierros ulkona.
Kyllä oli, ja on edelleenkin, ulkona henkeäsalpaavan kaunista!


Tehdäänpä tästä taas oikea sillisalaattipostaus ja laitetaan loppuun vielä pari kuvaa keskimmäisen neidin joulumekosta, jonka olen tosin ommellut jo vanhimmalle tyttärelle (mutta on kuitenkin ihan itte tehty, joten se sopii tänne blogiini ;D ).


Mekon kaavat on omaa käsialaa, mutta vaikutteita mekkoon on haettu Sarah Kayn suloisista, vanhanaikaisista kuvista. Mekko on edelleenkin yksi oma suosikkini, enkä ole sitä raaskinut laittaa kiertoon.

Sitten vielä ihan loppuun surkea kuva pellavaisesta kuusenalusmatosta, jonka olen myös ommellut monta vuotta sitten. Oikeastaan kuusenalusnmatto on vasta toista kertaa käytössä kun meillä on ollut monena vuonna joulukuusi isossa korissa. Tämän vuoden kuusi oli vaan sen verran iso, ettei se sopinut koriin niin pääsi tuo mattokin "taas" virkaansa täyttämään. 


Nyt pitäsi jaksaa kammeta itsensä ylös ja alkaa ruuanlaittoon, jos vaikka kerkiäsi illalla taas lasten kanssa pulkkamäkeen.. :)

Riemukkaita välipäiviä kaikille!!

11 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, varsinkin tylleröstä ja ulkoa! ♡

    VastaaPoista
  2. Kaunista <3! Joulun tunnelma välittyy kuvista jälleen niin ihanasti. Mekko on niin sievä, ettei ihmekään ettet siitä halua luopua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, jotenkin olen edelleenkin ihan ihastunut kaikkiin vanhanaikaisiin vaatteisiin :)

      Poista
  3. Kaunista ja ihana pieni tyttönen kauniissa mekossaan siellä! Ihanaa tulevaa vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anni ja onnellista tulevaa vuotta sinullekin!

      Poista
  4. Niin se joulu mennä vilahti. Kaunista joulutunnelmaa välittyy kuvistasi. Niin kauniit pakkassäät oli joulun aikaan, mutta nyt harmi vaan vesisade meinaa sulattaa lumet. Mukavaa alkanutta uuden vuoden päivää ja päiviä sinulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Niinpä, toivottavasti saadaan äkkiä pakkaskelit takaisin. Jotenkin vähän ankeaa tälläinen vesisade ja loskakelit tammikuussa.

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥