keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Vauvan nurkkaus


Myöhäiset keskiviikkoillan kuvat tulevat meidän pienimmäisen nurkkauksesta. 

Satuimme saamaan toissa kesänä vanhan, elämää nähneen pinnasängyn. Tai oikeastaan taisimme pelastaa sen kaatopaikkakuormasta. Alkuun mietin pinnasängyn kunnostusta myyntiä varten, mutta se sitten jäi kaiken muun homman jalkoihin. 
Kehdon käydessä vauvalle liian vaaralliseksi, kannoimme tuon kunnostamattoman, kolhuisen ja ihanan pinnasängyn meidän pienimmän murusen makuupaikaksi.


Pinnasänky nurkkaus on ollut suorastaan ankea ja paljon on tullut pähkäiltyä miten sitä piristäisi.
Viime viikolla satuin käymään paikallisessa sisustusputiikissa, jonka alekorista hyppäsi silmään pikkuisen haljennut, hauska hyllykkö. Tuo kympillä mukaan lähtenyt peilihylly pääsi kotona samalle seinustalle vauvan sängyn kanssa. Hyllyn viereen latoin vielä kehykset, mihin on tarkoitus kehittää oikean kokoinen, mustavalkoinen hääkuva. 

Hyllykkö tulee siis heti sängyn ja jakkaran jatkoksi. Oikeastaan kehys taitaa tulla osittain jakkaran yläpuolelle. En hoksannut ottaa kokonaiskuvaa seinustasta :o


Hyllykköön pääsi roikkumaan pikkuinen lyhty ja vanhimman tyttären vauva-aikana ompelemani pellavamekko. Mekko on sen verran paksua ja karkeaa pellavaa, että se on toimittanut kaikki nämä vuodet lähinnä koristeen virkaa.


Ennen niin ankea seinusta muuttui kertaheitolla oikeinkin mukiin meneväksi. Elämää nähnyt pinnasänky passaa oikeastaan tosi hyvin pikkuisen haljenneet hyllykön seuraksi. Aika resuinen tämä meidän makkari, mutta sitäkin kotoisempi ainakin omasta mielestäni ;D

Kauniita unia teille jotka täällä vielä tänään piipahdatte ja
mukavaa torstaita teille jotka torstaina täällä käytte!!

18 kommenttia:

  1. Kauniita sisustusyksityiskohtia :) Onpa sinulla ollut tuuri kun noin edullisesti olet saanut ihanan peilin itsellesi. Vauvan sänky on ihana ja parasta, että siinä on ne elämisen jäljet. Todella sievältä näyttää myös tuo pitsinen sängynpäällinen. Noin kauniissa huoneessa varmasti viihtyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kerrankin sitä sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Monesti tuolla sisustusputiikissa on alekorissa todella edullisesti tuotteita, mutta ne on sellaisia mitä en voisi kuvitellakkaan kotiuttavani, nyt kävi hyvä tuuri!

      Poista
  2. Huippu kaunis sänky ja kauniisti laitettu nurkkaus! Ihana tosiaan tuo pitsipeitto teidän sängyn päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maria! Pitsipeitto on meillä hoidossa, sisko kun ei sitä tällä hetkellä tarvitse :)

      Poista
  3. No on kyllä suloinen nurkkaus ja varmasti koko huone näyttää ihanalta. Kiinnitin myös huomioni sängynpeittoon, upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Viihdyn kyllä tuolla makkarissa hyvin. Itekkin tykkään pitsipeitosta tosi paljon ( ja mistäköhän pitsisestä en tykkäisi ;) ).

      Poista
  4. Todella ihana pinnasänky kaikkine rosoineen. Peilikin on söpö löytö. Kivan nurkkauksen vauva on saanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sänky on valmiiksi rosoinen niin uudet jäljet hukkuu hyvin muiden jälkien joukkoon. Vauva kun on kova "teroittamaan" hampaitaan sängyn reunoihin ;) Kiitti Saga!

      Poista
  5. Aivan ihana löytö tuo peilihylly ja kauniin mallinen vanha pinnasänky. Nurkkaus on aivan ihastuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka! Kerrankin löytyi jotakin kivaa (ja tarpeellista) edukkaasti :)

      Poista
  6. suloinen nurkkaus pienellä ihmisellä. :)

    VastaaPoista
  7. Heti katsoinkin, että onpa ihana "vanha " peili teillä, mutta se olikin siis uusi! Ihastuttava! Ja sänkykin näyttää oikein hyvälle, tulee ihan mun äidin vanha pinnasänky mieleen, joka mulla oli lapsena huoneessani, säilytin siellä pehmoeläimiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi se on, vaikka onkin vanhan näköinen kaikkine rosoisuuksineen! Hauska kun sun lapsuuden kodissa on ollut samanlainen pinnis :) Olisi kiva tietää kuinka vanha tuo meidän sänky on, mutten taida ikinä saada täyttä varmuuta...

      Poista
  8. Ihanasti patinoitunut pinnasänky ja niin kaunis hylly! Todella kaunista <3

    VastaaPoista
  9. Voi, ei tämä ole lainkaan resuinen! Uskomattoman kaunista <3. Niin tunnelmallista ajan patinaa, vanhan ajan henkeä ja kauniita muistoja.

    VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥