tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ruusuiset syntymäpäiväjuhlatMeidän pikkuneitipippurinen täytti kokonaiset kaksi vuotta!
Omaa tahdoa ja vauhtia riittää tällä neitokaisella, vaikka kovasti tuo on jo hidastanut vauhtia sitten alkuvuoden. Kun kokonaista kaksi vuotta tulee ikää täyteen pitää sitä toki pikkuisen juhlistaa kera kummejen sekä muiden tärkeiden ihmisten.


Kiva oli myös järkätä pikkuneidille juhlat kun tyttö on vihdoin selättänyt laaja-alaiset allergiat. Jotenkin olisi ollut ankeaa, jos neiti ei olisi saanut omissa juhlissa syödä mitään herkkuja. Ja aika mielenkiintoiseksi olisi käynyt tarjottavat, jos ne olisi pitänyt värkätä porosta, riisistä, mustikasta ja aprikoosista, mitkä vielä puoli vuotta sitten oli ainoat ruuat mitä tyttö sai syödä.


Perinteisen täytekakun tilalle tein jäätelölotan. Eikkä tuon kääretorttukökötyksen sisältä paljastui vanilja- ja suklaajäätelöä. Jäätelön teon ylijäämävalkuaisista piti tietenkin taas tehdä pikkumarenkeja (käyvät hyvin karkkeina :D ). Lisäksi tein rakkaudenpalaa (tuo suklainen piirakka mikä vilahtaa ylempänä). Niiden lisäksi makealla puolella oli tarjolla kaupan antimia.


Suolapalaksi leivottiin miehen kanssa yksissätuumin kinkku-ananas-tomaattipitsaa sekä jauheliha-paprikapitsaa. Niiden kyytipojaksi tarjoiltiin vielä fetasalaattia.


Kesäjuhlat ovat siitä kivoja, että luonto tarjoilee auliisti ilmaisia koristeita koko kesän ajan. Sen kun vain käy noukkimassa sen hetken parhaimmat. Näille synttäreille käytiin napsimassa juhannusruusuja ja juhannusruusun näköisiä vaaleanpunaisia (nimi?) ruusuja. Yksinkertaiset, mutta kauniit koristelut niillä saikin aikaiseksi.
Vesileikkejä rakastava synttärisankari kerkesi kyllä jo kertaalleen käydä laittamassa koristelun uuteen uskoon ;)


Sitten vielä asiasta kukkaruukkuun eli englanninkielisiin roskaposteihin!!

Minulle on alkanut oikein tulvimalla tulvia niitä (murr.. ärsyttävää) sähköpostiin ja nyt kiinnostaakin tietää, että tuleeko niitä teille muille!??  
Ja erityisesti te, joille pitää kommentteja laittaessa näpytellä se numero-/kirjainsarja, ootteko säästyneet englanninkielisiltä posteilta?
Mietin nimittäin josko sen numero-/kirjainyhdistelmäjutun (ei tule nut mieleen sen oikeaa nimeä!) ottaisi taas käyttöön, jos siitä olisi apua tuohon roskapostiongelmaan...

Etukäteiskiitokset niille, jotka viitsivät auttaa tässä asiassa!!

10 kommenttia:

 1. Ihania tarjottavia! Jälleen kerran katselen täällä vesi kielellä :). Enpä ole ennemmin tajunnutkaan, että meidän neidot on näin saman ikäiset :) Minä olen toistaiseksi säästynyt noilta roskaposteilta hyvin (koputetaan), ei ole tainnut tulla kuin kolme koko aikana, tosin en ole blogia pitänyt yhtä pitkään kuin sinä (jos sillä on jotain merkitystä). Ne on kyllä kurjia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa vähän aika sitten aattelin, että taitavat olla teidän tytöt samaa ikäluokkaa mitä meidän lapset :) Mulla nykyään tulee roskaposteja varmaan se kolme päivässä! Tarvii koettaa sitä sanatunnistusta! Kiitos Krista!

   Poista
 2. Onnea 2-vuotiaalle prinsessalle :)!
  Voin hyvin kuvitella kuinka no ruusut vesikulhossa on houkutelleet sankaritarta ;)…
  Mulla on muuten sama ongelma englanninkielisten kommenttien kanssa… Niitä tulee ihan liikaa s-postiin :(. Luulisin että tuolla "salasanavarmennuksella" (en itsekään muista sen nimeä) nuo rokapostit hoituisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Yllättävän houkuttelevia nuo pöydillä olevat kukkakimput ym. aina on :)
   Pitää varmaan koettaa sitä sanavahvistusta, josko siitä olisi apua! Mä en vaan ite tykkää näpytellä niitä...

   Poista
 3. Kauniit koristeet ja herkullisen näköiset tarjoilut. Varmasti olleet ihanat juhlat. Onnea pienelle neidolle! Roskipostia ei ole juuri tullut minulle, ehkä johtuu samasta kuin Kristalla, että blogi on kovin lyhyen aikaa ollut olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kivat juhlat meillä olikin :) Mullekkin alkoi roskaposteja sadella vasta loppuvuodesta, ekaksi tuli muutamia ja nyt niitä tulee useampi päivässä :(

   Poista
 4. On teillä ollut ihanat juhlat ja suloinen sankari kauniissa mekossaan :) Olet niin mestari tekemään kauniita kattauksia. Nuo ruusut ovat tosi kauniita vedessä. Minulle tulee myös englanninkielisiä roskaposteja, ärsyttäviä. Nyt viikon verran on tullut enemmän kuin joku aika sitten. Aivan kuin joku taho olisi erityisesti löytänyt kanavan heitellä pitkiä lörinöitä. Varmasti sanavahvistus auttaisi asiaan. Jäänyt vain laittamatta se päälle. Nyt on monessa blogissa onneksi ollut numerotunnistuksia pääsääntöisesti esillä eikä niitä hankalia kirjainyhdistelmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli!! (Luonnon)kukista on moneksi :) Mullekin on roskapostin määrä vain lisääntynyt viimeaikoina! Tarvii laittaa se (ärsyttävä) sanatunnistus päälle... Numerot vielä jotenkin menettelee, mutta ne kirjainyhdistelmät.. niitä joutuu välillä näpytellä monta kertaa :(

   Poista
 5. Ihanat juhlat kauniine kukkineen! Paljon onnea suloiselle 2-vuotiaalle! :) Minulla on ihan sama ongelma noiden englannin kielisten roskapostien kanssa. Niitä tulee ihan jatkuvasti, pari päivässä vähintään! Kiva olisi niistä päästä eroon, mutta ne kirjain/numeroyhdistelmä -varmistushommat ei oikein houkuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, 2 vee kiittää :) Mulla on alkanut tulla myös roskaposteja useampi päivässä. Laitoin nyt kokeeksi sanatunnistuksen päälle, niin ärsyttäviä kuin ne onkin, mutta kokeilemallahan se selviää onko siitä apua!

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥