sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tytöille

Kuka on keksinyt laittaa lapsiperheeseen valkoisen maton :/
Onneksi kohta pääsee mattopyykille!

Nyt tulee ensimmäinen erä taannoin ompelemista vaatteista.
Ajattelin laitella niitä tänne vähän ripotellen ettei sitten kaikki ompelujutut tule yhtenä pötkönä...
Välikommentti....
Pöh, miten osa kuvista muuttui taas, niin kuin edellisen postauksen kuvatkin, kamalan harmaiksi kun siirsin  ne tänne! 
Onko kellään tullut vastaan moista ongelmaa!
Mutta asiaan, aloitetaanpa tyttöjen kuteista.

Pikkuisin ja tokapikkuisin murunen saivat kumpainenkin omat farkkulegginssit. Kangas on kyllä oikeasti farkunnäköistä trikoota, joka on paikallisen kangaskaupan antia. Voisin, veikata, että ovat kivat jalassa kun kangas on joustavaa kuin kuminauha. Tein leggareitten takakappaleisiin samantyypiset leikkaukset ja taskut mitä oikeissa farkuissakin on.


Vauva saikun saikin oman pikkuruisen pipon. Mutta kuten huomaatte, en sitten tehnytkään ruusukepipoa vaan pitsisen rusettipipon. Tästä tuli aika söpöläinen!
Tämän viikon hellekeleillä ei kyllä todellakaan ole ollut käyttöä legginsseille saatika pipolle, mutta jos ennustajaeukkoja on uskomista, tulee tulevalla viikolla tarvetta kyseisille vaatekappaleille.


Nämä mekkoset ovat olleet enemmän ajankohtaisia viimepäivinä.
Isoin ja tokaisoin tyllerö saivat hihattomat hellemekot Metsolan apilajoustofroteesta. Alunperin tarkoituksena oli testata Mekkotehtaan Katariinaa ja tehdä Isosiskolle tästä kankaasta mekko. Muutin kuitenkin mieltä ja niinpä sai Kirppukin oman mekon. Katariina sai nyt jäädä odottelemaan parempaa ajankohtaa!


Pikkupiristeeksi tein puuvillapitsistä valenappilistat mekkojen etumukseen. Muuten nämä ovatkin niin yksinkertaiset kuin olla ja voi, mutta kuitenkin monikäyttöiset. Viileimmillä ilmoilla nämä menevät hyvin valkoisten pitkähihaisten ja sukkiksien kanssa.


Nyt alkaa olla kielojen aika parhaimmillaan <3 
Sisällekkin oli pakko poimia pikkuinen kimppu tuomaan kesäistä tuoksua. Maltankohan tänä iltana mennä ollenkaan nukkumaan kun keittiössä tuoksuu niin ihanalle..!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania farkkupöksyjä. Varmasti huippumukava pitää jalassa kun kangas joustaa kunnolla. Onpa kauniin raikas tuo liivimekkokangas. Valelista edessä on ihana. Minusta sinun kuvasi ovat erittäin hyviä. Nyt olen kyllä kännykällä kommentoimassa, että näyttö on melko pieni:-). Kielontuoksu,ai että miten ihana se onkin:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo farkun näköinen trikoo on ihan huippua! Joustava ja pehmoinen kangas sopii niin hyvin pienille, liikkuvaisille lapsille housukankaaksi! Ei nuo kuvat onneksi mitenkään häiritsevän harmaita ole, mutta harmittaa kun ne muuttuivat alkuperäisestä kun toin ne tänne (oonkohan vähän liian turhantarkka ;D ).

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥