tiistai 22. huhtikuuta 2014

Teeppareita ja tuunatut farkut



Jes, kerrankin olen aloittanut ajoissa kesävaatteiden ompelun! Toivoa sopii ettei tänä vuonna viimeiset kesävaatteet ilmesty lasten vaatekaappeihin vasta ensimmäisinä hellepäivinä vaan tämä ompeluinnostus nyt jatkuisi...

Poika sai näin alkuun Metsolan traktori-joustofroteesta ihan tavis t-paidan. Paitaan humpsahti reilusti kasvunvaraa, mutta eiköhän se kesällä ole ihan passelin kokonen. Ainakin poika on viimeisten kuukausien aikana venynyt pituutta melkoisesti.


Samalla testasin tuunata miehen ikivanhoista farmareista poitsulle housut. 
Leikkasin sopivat housut hyödyntäen farkkujen valmista sivusaumaa. Purin takataskut ja ompelin ne sivuille reisitaskuiksi. Lahkeensuihin ja vyötärölle laitoin jämäkät resorit. 

Aika hauskat housut tuli! Oikeinkin hyvät kotipökät :)


"Heeei, äiti, multa tippuu nää rillit!!"

Ja naurusta ei meinannut tulla loppua, niin kuvattavalta, kuin kuvausta seuranneelta isosiskolta ;)



Toisenkin perus t-paidan poika sai...
Tämä paloautopaita olikin erityisesti pojan mieleen :)

Ja tiedättekö, me ollaan oikeasti saatu nauttia huippu lämpimistä ilmoista! Melkein on t-paidoilla ulkona tarennut olla! Kyllä se kesä näyttää sieltä pikkuhiljaa tulevan :)


12 kommenttia:

  1. Ihania ja hauskoja kuvia, varmasti ollut hauskaa teillä :) Keltaiset resorit noissa housuissa tekee niistä kyllä super-upeat :) Meillä oli sää pilvistä pääsiäisen aikaan, mutta yes- nyt aurinko paistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä meillä hauskaa olikin :) Huvittava miten yksillä vanhoilla silmälaseilla sain niin paljon naurua aikaiseksi! Täällä näyttäisi aurinkoiset ilmat jatkuvat ja sehän tietää pihahommia. Kivaa!!

      Poista
  2. Voi ihania kuvia. Jospa saisin innostuksen nyt teeppareitten tekoon. Kovasti olisi tarvetta niistä. Kiva kun laitoit keltaisen resorin housuihin. Tuota voisi itsekin kokeilla. Niin ihana kun on saanut nauttia auringon lämmöstä. Meillä oli eilen ensimmäinen lämmin päivä tälle keväälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Mulla meinaa välillä tökkiä just tommosien nopeitten ja yksinkertaisten vaateiden ompelu (tai oikeastaan se aloitus taitaa olla hankalaa). Mikäköhän siinäkin on?! Kivoista, värikkäistä kuoseista tulee kuitenkin yksinkertaisenakin tosi kivoja vaatteita, ainakin omasta mielestä :) Toivottavasti teillä lämpimät päivät jatkuvat!

      Poista
  3. Hauskoja kuvia ja kivoja ompeluksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mulla on säästettynä yksi laatikollinen naamiaisvaatteita (entisestä elämästä peräisin ;D ) ja arvaa vaan oliko meillä hauskaa kun kaivettiin se esille! Sieltä nuo rillitkin ovat... ;)

      Poista
  4. Mainiot kuvat! T-paitatalkoot kutsuisivat meilläkin, mutta missä lie inspiraatio luuraa :) Hienoa, että olet ajoissa liikkeellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pizzicato :) Vielä odottaa aika läjä t-paitoja ja muita kesähepeniä ompelijaa... mutta oonpahan ainakin kerrankin ajoissa aloittanut ;) Toivottavasti saat inspiraatiosta kiinni!!

      Poista
  5. Hienot paidat ja mainiot kuvat! Kesää odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina! Jep, kesää odotellessa... tänne oli luvattu viikonlopuksi +18 ja +19, että ei huono alku ollenkaan :)

      Poista
  6. Voi vitsit miten makeita kuvia. Nuo rillit ja tuo vanha kirja, aivan ihqut! Kyllä, t-paidat on myös ihania. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Näppi! Noista kuvista tuli itestäkin hauskoja ja hauskaa meillä oli kuvatessakin :D

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥