perjantai 4. huhtikuuta 2014

Arvonnan voittaja ja bloggaamisesta...


Ensimmäiseksi...
TERVETULOA kaikki uudet lukijat seuraamaan, mitä valkoisessa talossa touhutaan!


Arvonta on nyt päättynyt ja hätähousuja suoritin arvonnan heti ;) Teitä osallistujia olikin huima määrä!!
Nyt on siis aika julkistaa voittaja ja sehän on

piaS

Onneksi olkoon!
Laitoinkin jo sinulle sähköpostia tulemaan...


Jos joku innokas haluaa kokeilla tipujen tekemistä niin tästä löytyy ohje (klik)!
Tein noita kananpoikia jo viimevuonna ja silloin otin kuvia eri tekovaiheista.


Haluan tässä samalla kiittää kaikkia teitä lukijoita ja erityisesti niitä jotka jaksavat kommentoida kommenttilootaan tai sitten ihan kasvotusten. Olen nimittäin huomannut, että ilman kommentteja tästä bloggaamisesta tulisi tylsää yksinpuhelua.


 Reilu vuosi sitten tuntui, että nyt on pakko keksiä itselle joku harrastus. Joku missä pääsee hetkeksi pois kotiympyröistä. Joku pieni hengähdystauko arjen keskelle. Enkä sano tätä sillä ettenkö viihtyisi kotona (kotiäitiys on minun juttu), mutta paremmin sitä jaksaa kun välillä pääsee "tuulettumaan" :)
Pienen pohdinnan jälkeen päätin kokeilla blogin pitämistä. Olin joku aika sitten alkanut seurailemaan muutamia kivoja blogeja ja siitä heräsi halu kokeilla itsekkin bloggaamista. Mukavaa ja antoisaa tämä on ollut, joskin välillä myös aikaa vievää. Ja tämähän on kuin pääsisi hetkeksi toiseen maailmaan kun tänne blogistaniaan tulee.


Muitakin hyviä puolia tässä bloggaamisessa on kuin "tuulettuminen".
Ajatusten vaihto on kyllä tämän homman suola. Mukava se on vaihdella ajatuksia, sanoja ja ideoita teidän kanssa. Käsityötkin ovat valmistuneet nopeammin tai ainakaan ne eivät ole jääneet enää lojumaan pöytälaatikkoon epämääräiseksi ajaksi. Minulla kun oli ennen paha tapa aloittaa monta projektia ja sitten ne saattoivat lojua keskeneräisinä viikkoja tai pahimmassa tapauksessa kuukausia.


Valokuvaus on myös ollut aina lähellä sydäntäni. Se on minulle tapa jäsentää ajatuksia (saattaa ehkä kuullostaa hassulta) ja etsimään ja näkemään kaunista! Mieskin taitaa tykätä kun tietokone ei ole enää täynnä purkkien ja purnukoitten, kasvisten sun muitten kuvia pullollaan. Nyt niitä tulee laiteltua tänne teidän iloksi ;)


Alunperin minulla oli ajatuksena perustaa jonkinlainen käsityöblogi. Vaan aika sekametelisoppahan tästä on muodostunut, vaikka paljon täällä niitä käsitöitä näkyykin. Tästä on tullut minunnäköiseni blogi :)

Olisi mielenkiintoista tietää, että...

Millaisia blogeja sinä tykkäät lukea, tarviiko niiden olla vain yhtä tai muutamaa asiaa käsitteleviä esim. käsitöitä tai sisustamista?

Mikä saa sinut pitämään blogia?

psst. tämä oli muuten sadas postaus :)

8 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle :) Minullakin oli alunperin tarkoitus tehdä käsityöblogi. No, aluksi en oikein saanut mitään käsitöitä aikaiseksi, niinpä laitoin blogiini kaikkea muuta ja jossain vaiheessa pääsin enemmän käsitöiden makuun ja nyt niitä onkin tullut enemmänkin laitettua. Toisaalta olen juuri tykännyt, että blogi sisältää kaikenlaista sen hetkistä mukavaa :) Sinulla on juuri ihana blogi ja tykkäänkin kun löydän sivuiltasi monipuolista, kaunista katseltavaa ja luettavaa. Blogin pitäminen on juuri sitä mitä kirjoitit. Ja ihana kun voi tutustua näin ruudunkin kautta uusiin ihmisiin. Saa aivan uusia blogiystäviä :) Ja ne kommentit, nehän ne onkin mukavia :) Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tykkään lukea sellaisia blogeja jotka käsittelevät yhtä sun toista. Varmaankin sen takia kun olen kiinnostunut niin monista asioista. Vaikka kaikkia juttuja ei jaksa/kerkeä itse kokeilla niin on mukava katsella ja ihastella mitä kivaa muut tekevät ja touhuavat.
   Suurkiitos Kanneli sinulle, oot niin ahkera kommentoimaan! Ja samaa voin sanoa sinun blogistasi, upeita ja taidokkaita juttuja on blogisi täynnä! Että kiitoksia vaan blogiystäväni :)

   Poista
 2. Omassa blogissani en keskity yhteen tai kahteen aiheeseen vaan sieltä löytyy monenlaista käsitöistä rakentamiseen, sisustamiseen, leivontaan ja lapsiin. Itsekin tykkään eniten juuri monipuolisista blogeista, toisaalta käsityöt ovat se itseä eniten kiinnostava aihe, eli sitä saisi mielenkiintoisista blogeista ainakin löytyä! :)
  Blogin pitämisessä on juuri tuo hyvä puoli, että käsityöt tulevat nopeammin valmiiksi, kun ei malta odottaa, että saa oottaa niistä kuvat ja laittaa tänne muidenkin iloksi! :) Blogisi on tosi ihana! Jatka vain samalla tyylillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään eniten sellaisista blogeista missä tehdään itse! Niistä saa valtavasti kivoja ideoita omiin projekteihin! Ja mukava se on seurata mitä kivaa ja kaunista muut saavat aikaan :) Itse olen kiinnostunut niin monista asioista, että sen takia varmaan tykkään myös lukea useampia aiheita käsitteleviä blogeja. Ja sen takia varmaan omasta blogistani on tullut tälläinen sekametelisoppa ;) Tykkään lukea myös ihan käsityöblogeja ja muutamaa sisustusblogiakin tulee seurattua.
   Kiitos Maria sinulle kommentista!!

   Poista
 3. Kiitos, kun ilostutat meidän lukijoiden päiviä upeilla valokuvilla, herkullisilla leivontaohjeilla, kauniilla käsitöillä ja muilla tarinoilla teidän perheen arjesta. Minä olen vasta sen reilut puoli vuotta blogannut, mutten ole kyllä katunut hetkeäkään että vihdoin aloitin. Niin paljon iloa ja inspiraatiota tämä harrastus tuo minunkin elämääni. Itse seuraan enimmäkseen käsityöblogeja, mutta myös joitakin sisustusblogeja, varsinkin sellaisia missä myös itse tehdään jotakin. Eniten itseä tietysti kiinnostaa käsityöt ja erityisesti ompelu, mutta on myös ihana katsella taitavien neulojien tai virkkajien töitä ja haaveilla itsekin osaavansa tehdä joskus jotain yhtä upeata :). Mun blogi keskittyy ainakin tällä hetkellä vain käsitöihin ja erityisesti ompeluun, luulen, että se on ainut osa-alue, jossa mulla on ehkä jotakin annettavaa myös muille ;) Kommentointi tuo kyllä ison plussan blogin pitämiseen, vasta nyt kun itsekin pidän blogia, ymmärrän kuinka paljon pienikin viesti tuo iloa. Tykkään myös blogin pitämisessä siitä, että tässä voi samalla harjoitella monia taitoja -valokuvaamista, kirjoittamista, kuvankäsittelyä, visuaalisen ulkoasun suunnittelua sekä itsellä tietenkin niitä käsityötaitoja. Ehkä sitten ajan mittaan voisi enemmän keskittyä noihin kuvan käsittelyihin yms. Mulla on nyt tärkeintä, että ompelupöydältä valmistuu aina jotakin mukavaa ja niitä haluan sitten esitellä muillekin :). Itse olen ainakin viihtynyt hyvin blogisi äärellä ja ottamasi valokuvat varsinkin luonnosta ja leivonnaisista ovat aina aivan superhienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, että muiden blogeista saa valtavasti ispiraatiota ja ideoita omiin juttuihin! Ja vaikka kaikkia ei kerkeä itse kokeilemaan niin kiva se on seurata ja ihastella mitä muut tekevät ja touhuavat! Itse tykkäänkin lukea eniten sellaisia blogeja missä tehdään itse. Paljon tulee seurattua siis jollakintapaa käsitöihin liittyviä blogeja. Muutamia sisustusblogejakin tulee luettua ja plussaa on jos niissä tehdään/tuunataan itse! Mullakin olisi haaveissa oppia kuvankäsittelyä ja olisihan se mielenkiintoista perehtyä enemmän kameran saloihin. Mutta kaikki aikanaan... :)
   Oikein paljon kiitoksia myös sinulle Krista, kun jaksat kerta toisensa jälkeen kommentoida!!

   ps. Sulla on myös aivan ihana blogi, niin hienoja, kauniita ja taitavasti tehtyjä juttuja pullollaan!!

   Poista
 4. Voin yhtyä ylläoleviin kommentteihin. :) Sinun blogiasi on todella kiva seurata. Sinulla on ihania kuvia, taitavasti tehtyjä käsitöitä, herkullisia leivontaohjeita jne.
  Ensimmäisellä kerralla kun törmäsin blogiisi oli hauska huomata, että olet tehnyt paljon samanlaisia käsitöitä kun minäkin. :)
  Minullekin blogi on ihana harrastus, joka elää resurssien mukaan. Tällä hetkellä meidän pikkumies on niin touhukkaassa iässä, että aikaa ei jää kovinkaan paljon käsitöiden pariin. Mutta siinäkin blogi on hyvä tsemppaaja, tulee tehtyä jo aloitetut työt valmiiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saga! Te ootte kaikki laittaneet niin ihania kommentteja, oikein hyvänmielen sellaisia :) Eikö ookkin aika jännää löytää sellaisia blogeja joissa on paljon saman tyyppisiä juttuja mitä ite tekee!? Meillä taitaa olla samantyyppinen maku ;)
   Meilläkin päivisin riittää vilskettä ja oma-aika tahtoo olla kortilla. Itelle käsityöt ovat NäinPidänPääniKunnossa-projekteja ja onneksi mies välillä lupautuu hoitamaan vaikkapa iltasoun yksin, että pääsen hetkeksi aikaa istahtamaan ompelukoneen äärelle :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥