perjantai 16. elokuuta 2013

Räpsyjä lastenkammarista



Laittelenpa tänne perjantai illan kunniaksi muutaman kuvasen lastenhuoneesta.
 Tämä puolisko yläkertaa kuuluu siis siihen mitä ei olla vielä rempattu. Sen aika on sitten talvella tai... tai ainakin joskus...
Älkää siis kiinnittäkö liiaksi huomiota iiiiihaniin alkuperäsiin pintamatskuihin!!!!



 Pikkupupun piti kuulemma saada oma pikkupeitto ja pikkutyyny.
Ja pakkohan se sitten oli ommella pikkunen vuodevaatesetti :)


Minun ja mieheni vanhat unikaverit pääsivät koulunpenkille. Jospa niidenkin pehmeisiin päihin tarttuisi muutama tiedonjyvänen.

Pulpettivanhus tarvitsisi selvästi pientä kasvojenkohotusta! Pikkasen on vielä mietinnässä, että millaisen käsittelyn annan vanhukselle. Ainakin se tarvitsee vähän liimaa ja hiomapaperia, mutta, että tuleeko se valkoiseksi vai laitanko sävytetyn lakan päälle!?! Kas, siinäpä pulma... Onneksi se ei ole ihan vielä ajankohtainen murhe, on näes tässä muutama muukin homma mikä odottaa tekijäänsä :)





"Mää en muistanukkaan kuinka hienon värinen verho meillä oli leikkikeittiöön!!" huudahti vanhimmainen kun kaivettiin esiin kaikki kotileikkitarvikkeet.
Muksujen kanssa rakenneltiin heille oma kotileikkinurkkaus lastenkammarin matalaan osaan. Saunan vanha ikkuna ripustettiin roikkumaan keittiöön. Siihen pitäsi melkein laittaa taakse jokin kiva kuva! Verhon olen ommellut jo joskus aikaisemmin. Astiahylly on maailman nopein hyllyviritelmä, kasattu viidessätoistaminuutissa laudanpätkästä ja muutamasta rimasta.


Ja pitäähän pikkukodissa olla myös pikkupöytä ja pikkutuolit :)
Tuolit ovat löytö vuosientakaa eräästä antiikkikaupasta ja ovat kyllä niin suloiset!! Pöydän olen värkännyt parisen vuotta sitten kuistin vanhoista lattialankuista tuolien kaveriksi.


Laittelen jossakin vaiheessa lisää kuvia yläkerrasta. Ainakin meidän makkarista voisin laitella, nyt kun se on kerta valmiskin :) Pitää vain ekaksi saada loputkin tavarat järkättyä paikoilleen. Tästä tavaroiden järkkäilypuolesta minä tykkään :) Nyt ei edes sadepäivät haittaa kun sisällä on mukavaa puuhaa!
Paitsi, että ensi viikolla voisi aurinkokin näyttäytyä kun miehellä alkaa kesäloman toinen puolisko ja meidän pitäisi saada ulkoremppaa ja pihahommia etiäpäin. Niin, että nyt sormet ja varpaat pystyyn jotta ensi viikolla paistaa aurinko!!

Leppoisaa viikonloppua kaikille!!

13 kommenttia:

  1. Ihana lastenhuone! Tosi suloinen leikkikeittiö :) Aurinkoisia ilmoja toivotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti tosiaan saadaan jotakin muuta kuin vettä!!

      Poista
  2. Aivan ihana tuo leikkikeittiö, varmasti lapset tykkäävät:). Olet taitava tekemään puujuttuja, tuo pöytäkin tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä keittiö on ollutkin ahkerassa käytössä! Pieniä puujuttuja on kiva tehdä! Kaikkea sitä on tullutkin kokeiltua kun on ollut kotosalla lasten kanssa, ennen ekaa äippälomaa en ollut varmaan ikinä koskenut porakoneeseen saatika sirkkeliin :)

      Poista
  3. Suloinen lastenkammari, kelpaa leikkiä! :)

    VastaaPoista
  4. Huikea leikkikeittiö ja muutenkin ihana lastenhuone:)! Kelpaa tuolla lasten leikkiä koulua ja kotia:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ite oon ihan mielissään, että meillä on ylipäätänsä muksuilla nyt oma leikki-/nukkumahuone. Vähän alkoi olla nihkeetä nukkua koko perhe yhdessä pikku makkarissa!!

      Poista
  5. Ihana leikkinurkkaus pikkuisilla!
    Kiitos inspiraatiosta, jospa joskus sais meiän pienille tällaisen väsättyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei muuta kuin leikkipaikkaa väsäilemään :)

      Poista
  6. Voi meijän 3vuotias pikkuemäntä ois niiiiin onnellinen tuollaisesta keittiöstä :).Upea!!!

    VastaaPoista
  7. Voi että on ihana lastenhuone! Kyllä tuola kelpaa pikku äitien ja isien kokkailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kovasti siellä on valmistunutkin erilaisia keitoksia :)

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥