tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ihan oikea keittiöNytpä sitten teen postauksen meidän keittiöstä.
Vieläkään ei ole ihan valmista, yksi kotelointi ja kattolistat puuttuvat. 
Kattolistat puutuu nyt koko talosta, jotenka jos niitä alan tässä odottelemaan saan odotella ainakin kaksi vuotta kun niitä ei ole edes hankittuna :)
Mutta muuten keittö alkaa olla valmis (voitonriemuinen tuuletus täällä ruudun toisella puolella)!

Tutut: huomaatteko mitä uutta köökkiin on tullut :)

Niinkuin aikasemmin olen maininnutkin meillä remppa alotettiin keittiöstä.
Kotiamme oli viimeeksi päivitetty joskus 70-luvulla ja jokainen varmaan arvaakin, että kaikki meni uusiksi rempan yhteydessä. Olisin toivonut, että kotimme olisi ollut enemmän alkuperäiskunnossa niin sen ajan juttuja olisi voinut mahdollisesti hyödyntääkin, kuten vanhat puuovet, lankkulattia... Mutta 70-luvun muovimatot, keittiönkaapit ym. ei oikeen innostanut meitä!

Keittiökaapistot saivat siis lähtöpassit. Seinät purimme ja levytimme uudelleen. Kodissamme oli ollut hienot vanhat hakasikkunat, mutta ne oli pilattu lue päivittetty energiatehokkaammiksi joskus aikasemmin, jotenka kaikki ikkunatkin menivät vaihtoon. Osaa ikkunoista jouduimme myös suurentaa ja pienentää kuten keittiön työpöydän päällä olevaa lasiaukkoa, muuten olisi tullut ongelmia keittiökaappien riittävyyden kanssa. Keittiömme kun ei ole suuruudella pilattu.

Lattiankin purimme ja laitoimme tilalle uuden lankkulattian. Lattian materiaalia ei tarvinnut kauaa miettiä, aito lankkulattia tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta vanhaan puutaloon! Itse tosi olisin halunnut lattian valkoiseksi tai vaaleanharmaaksi maalattuna, mutta mies ei lämmennyt ajatukselle. Nykyään olen kyllä tosi tyytyväinen silloiseen värivalintaan, tässä lattiassa ei meinaan joka likatahra näy mikä on enemmän kuin hyvä asia nykyään.

Ainut vanha alkuperänen juttu mikä jäi köökkiin oli puuhella ja siitä voit lukea täältä.


Vasemmassa kuvassa oleva hyllykkö on minun ensimmäinen puutyöni.  Se on pikkasen vino ja kolhuinen, mutta tykkään siitä tosi paljon!
Meillä kun ei muutenkaan kaikki ole niin justiinsa niin tuo hyllykkö passaa tänne oikein hyvin :)
Olin kerran jopa ihan otettu kun yksi kaveri luuli, että se on aitoa vanhaa :D


Lopuksi vielä pari kuvaa keittiöstä ennen rempaa.
 


 Nyt lähden tankkaamaan D-vitamiinia ulos!

ps. uudet lukijat tervetuloa joukkoon!

2 kommenttia:

  1. Oho! Onpas keittiö kokenut muodonmuutoksen!!! Upea on. :) Aurinkoista viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi on :) Ennen remppaa keittiö oli sen verta karmeessa kunnossa etten olisi viittiny siellä kippoja ja kuppeja saatika ruokatarvikkeita säilyttää!

      Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥