torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen kolkuttelee ovella...


Koti on pukeutunut pääsiäisen viettoon. 
Näin kevään korvalla kaipaan ympärille raikkautta ja väriä. Varmaan aurinko tekee sen tai sitten talven värittömyys saa aikaan tämmöisen värien kaipuun keväisin.


Eilen tuli leivottua pääsiäisherkkuja. Tänään piti vielä käydä täydentämässä herkkuvarastoja kaupan karkkihyllyltä. Minun on parempi jättää suklaan osto näin viime tippaan, muuten olisi saattanut käydä niin, että huomenna meillä ei olisi ollut kuin värikkäät paperit jäljellä :)


Pääsiäisruohot kerkesivät juuri pääsiäiseksi ja narsissit ovat kuin pieniä aurinkoja. Vaikka en sisustuksessa kauheasti piittää keltaisesta väristä niin keväisin tulee kuitenkin pakottava tarve ostaa keltaisia narsisseja. 

Onko muuten kukaan istuttanut kevätkukkien sipuleita maahan? Nouseeko ne seuraavana keväänä taas kukkimaan?

Iloista pääsiäistä!

5 kommenttia:

 1. Nyt vasta ehdin käymään ja jäin lukijaksi ja lisään blogisi suosikkeihini ;)

  VastaaPoista
 2. Suloisia kevääntuojia, ja väriläiskiä :)

  Kokeilin vuosi sitten laittaa perunanarsisseja maahan, ja sieltähän ne seuraavana keväänä nousivat meitä ilahduttamaan. Taidan tänävuonna iskeä multaan kaikki sipulit, mitä kevätkukista jää ;)

  Ihana toi teidän puuhella-nurkkaus! Voi elämät <3

  Mukavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
 3. Tai siis reilu vuosi sitten syksyllä laitoin, ja viime keväänä kukkivat. Kuulemma kevääläkin voi jo sipulit laittaa multaan :) Mä oon kyllä varsin surkea puutarhuri, mutta jos tässä hiljalleen jotain oppis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä siis saa lähteä kaikki narsissit ja helmililjat kukkapenkkiin, toivottavasti nousevat ensi vuonna! En itsekkään ole mikään puutarhuri, mutta into on kova kukkapenkkien kuopsutteluun ja kantapään kautta tässä opetellaan niin kuin monia muitakin asioita :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥