maanantai 27. marraskuuta 2017

PöytärakkauttaMukavaa uuden viikon aloitusta kaikille
Me saatiin viettää erityisen kiva ja rentouttava viikonloppu.
Käytiin isoimpien lasten kanssa pienellä lomalla.
Kummasti sitä irtaantuu arjesta jo ihan minilomalla, 
kun vaan lähtee niitä kotiympyröitä vähän pidemmälle.Ennen reissuun lähtöä laittelin olkkariin vähän talvisempaa ilmettä. Me saatiin kesähuoneeseen ihana, vanha laatikkopöytä, jonka jokunen aika sitten maalasin valkoiseksi (oli alunperin punaruskea). Maalin kuivuttua en raaskinutkaan viedä pöytää takaisin kesähuoneeseen, vaan kannoimme sen olkkarin nurkkaan, missä se saa nököttää nyt jonkun aikaa (ehkä jopa ensi kevääseen asti). Vähän ehkä hassun näköinen, kun olkkarissamme on samantyyppinen sohvapöytäkin, mutta jotenkin en raaskinut viedä kesähuoneen pöytää vielä sisältä pois. Nurkkaan olen etsinyt jo pidemmän aikaa lipastoa, mutta vielä ei ole sopivaa ja sopivan hintaista tullut vastaan.
Olkkari sai pöydän lisäksi muutakin uutta. Ompelin nimittäin vanhasta mustakukkaisesta pussilakanasta sinne torkkupeiton. Jotenkin tämä värittömyys miellyttää nyt silmää ja en ainakaan ihan vielä aio olkkariin punaista laitella, vaikka joulua kohti kovaa kyytiä mennäänkin. Ehkä tuonne sekaan voisi pienen kuusen tai männyn oksia vielä hakea. 


Arvatkaa, minä olin jo viime viikolla tekemässä meille adventtikynttelikköä, 
kun meidän seinäkalenteri väitti jo eilen olevan ensimmäinen adventti.
Satuin jostakin kuitenkin lukemaan, että adeventtiin on vielä reilu viikko aikaa
ja niinhän se oli, että kalenterissa oli näköjään painovirhe.
Niinpä mekin sitten lopulta vietetään ensimmäistä adventtia vasta tämän viikon sunnuntaita :D


10 kommenttia:

 1. Kaunista! :) Mitäs laittaisitkin tänä vuonna valkoisen joulun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taitais onnistua, saisin varmasti hirveän protestiryöpyn lapsilta, jos tontut ja muut punaiset jutut jäisivät kaappiin 😂 Viime vuonna meillä oli kuusessa vain valkoisia ja hopeisia koristeita ja siitäkin jouduttiin neuvotella 😁 Oltiin vaan askarreltu niin paljon soodakoristeita, että kuusi olisi tullut liian täyteen jos sinne olisi joka pallon laittanut. Saahan niitä punaisia juttuja sitten lähempänä jouluakin laitettua 😊 Kiitos Outi!

   Poista
 2. Tosi kaunis tuo pöytä ❤ Teillä on kyllä muutenkin niin kaunista. Minä taas olen haalinut kaikki joulunpunaiset jutut ja levitellyt ne aikapäiviä sitten pitkin taloa jouluntuntua tuomaan 😄 Tänä vuonna nautitaan joulunodotuksesta viime vuodenkin edestä, kun raksan takia päästiin joulunviettoon vasta pati päivää ennen aattoa 🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että tekisin samalla lailla, jos joku vuosi jäisi joulun laitto noin viime tipalle 👍😄 En siis yhtään ihmetele vaikka siellä ollaan jo ihan joulutunnelmissa. Meillä on jo pitkään ollut jouluvalo ja joululaulut soineet ja oikein ihmettelen miten ne on tuntunut tänä vuonna riittävän. Mutta varmasti tulee lähempänä joulua kaivettua vielä ne punaisetkin jutut esille, vähintäänkin lasten toimesta 😂 Ovat nyt jo ihan jännityksissä kaikkien tonttujuttujen kanssa.

   Minäkin ihastuin tuohon pöytään ihan tosissaan kun olin saanut sen maalattua. En vaan raaskinut viedä sitä takaisin kesähuoneeseen, vaan pakko oli alkaa vaihtaa järjestystä, että saatiin se olkkariin 😁 Kiitos Nanni!

   Poista
 3. Ihana pöytä ❤ Sopii kyllä tuohonkin paikalle kauniisti.

  Minäkään en ole punaisia juttuja vielä nostellut esille kuin parin tontun verran. Tavallisesti on ollut kaikki maailman punaiset joulujutut tähän aikaan vuodesta jo esillä. 😉 Mutta ehtii sitä tosiaan myöhemminkin, jos tuntuu, että joulu ilman punaista on liian kolkko.

  Jotenkin tämänvuotinen joulun laitto on muutenkin jäänyt vähäisemmälle, kun on nyt niin paljon muuta projektia elämässä. 😉 Ehkäpä se joulu tulee vähemmälläkin laittamisella. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin ajatteli, että eipä tässä kiire vielä ole. Eihän ne kaikki joulukoristeet tarvi heti joulukuun alussa olla paikoillaan. Meillä lapsuudenkodissa laitettiin suurin osa koristuksista esille vasta vähän ennen aattoa, kun oltiin tehty joulusiivous. Siitä tuli aina juhlantuntu kotiin ❤ Niin kuin tuohon Outille ja Nannille kirjoitin, niin luultavasti tontut ja muut punaiset jutut meille jossakin vaiheessa kuitenkin ilmaantuvat, vähintäänkin lasten toimesta. He kun tuntuvat mieltävän punaisen värin niin vahvasti jouluun. Ja tottahan sitä haluaa myös lasten toiveita kuunnella. Ja kyllä, joulu tulee vähemmälläkin laittamisella. Teillä on siellä niin paljon muutakin puuhaa, että yritä vaan olla itselle myös armollinen, kaikkea ei tarvi tehdä itse ❤ Kiitos Kaaru!

   Poista
 4. Kaunis pöytä. ❤ Olen monta viikkoa aikonut vaihtaa edes jouluverhot, vaan sekin on vielä tekemättä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa ❤ Minäkin sain vasta otettua kesäisen hempeät jutut pois, niin ehkä sekin vaikuttaa ettei vielä tee mieli laitella joulunpunaisia juttuja esille.

   Poista
 5. Ihanan levolliselta näyttää teidän kodin tunnelma. 💖

  VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥