tiistai 8. marraskuuta 2016

Uuden viikon mietteet




Taas pyörähti uusi viikko käyntiin. Mukavan viikonlopun jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko ja arkiset askareet. Kyllä tämä kahden pyhän viikonloppu tuli tarpeeseen. Sai vain olla, keskittyä perheeseen ja kulkea kappaleen matkaa ystävien kanssa. Kyläilyjen jälkeen sitä aina miettii miksi ihmeessä ei tule oltua enemmän muiden kanssamatkaajien kanssa tekemisissä. Kun kyläilyt kuitenkin aina virkistävät, auttavat jaksamaan arjessakin paremmin.



Arkisten touhujen lomassa iloitsen kertarysäyksellä tulleesta talvesta. Kumpa nämä pakkaskelit jatkuisivat ja hento lumipeite vahvistuisi. Missä olikaan se ankea, alaston ja kylmä marraskuu? Tälläistä marraskuuta ei voi kuin ihmetellen ihastella. Tuulahduksen kesää tuo ennen pakkasia ulkoa kerätyt ruusut. Aivan kuin kesä ja talvi olisivat samassa maljakossa




Monen moista projektia on taas suunnitteilla. Pienempää ja isompaa. Pikkuruinen pintaremppakin on ollut viimepäivien puheenaiheena, vaikka muutamat paikat kotona huuta vielä viimeistelyä (kuten nyt tuo portaikko). Ompeluhuoneessakin odottaa yksi projekti. Kouluneidille pitäisi ommella kyläilytakki. Mutta miksi minulla alkaa aina kaikki muut tekemiset huudella kaapista, kun pitäisi tarttua pakollisiin töihin (aikainen talvi teki kyläilytakin "pakolliseksi tekeleeksi"). Takin aloittamisen vaikeuden lopputuloksena pikkusisko ja -veli saivat uuden trikoisen mekon ja paidan. Tosin hyvä ne kaapin perukoilla ompelua odottaneet palasetkin oli saada valmiiksi vaatteeksi. Näissä projekteissa on parasta se, ettei niistä lopulta mikään ole erityisen pakollinen. Inspiraation, innostuksen ja ajan kanssa niitä sitten hiljalleen toutetaan. Ja osa taitaa jäädä ikuiseksi aikomukseksi ;D



Kello on jo luvattoman paljon, joten
KAUNIITA UNIA 
JA ILOA UUTEEN AAMUUN ♥

6 kommenttia:

 1. Niin viehättäviä tunnelmapaloja taas teidän elämästä!
  Ja vaaleanpunaiset ruusut tuovat vielä muiston kesästä!

  Lempeitä marraskuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Harvoinpa enää marraskuussa voi hakea täältä ulkoa kukkia, mutta tämä syksy onkin ollut kaikinpuolin erikoinen :)

   Poista
 2. Eikö olekin mukava, kun tuli talvi ja pakkaset. Ei kantaudu sisälle kuraa ja loskaa. Ja ulkonakin on niin paljon valoisampaa. :) Kivoja käsityöprojekteja sulla on ollut. Ovatko nuo kaikki pipot sun nyt syksyllä tekemiä?

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin mukavaa! Usen marraskuu kun on vähän semmoinen ankea kuukausi, vähän kuin siirtymä vaihe syksyn ja talven välillä. Nautitaan nyt tästä lumesta ja pakkasesta, kun eihän sitä tiedä, jos kohta taas mennään plussan puolelle! Kuvassa olevat pipot olen tehnyt aikaisempina vuosina. Tuon pipoläjän värit olivat vaan minusta niin kauniit ja sointuivat hyvin yhteen, että niistä oli pakko napata kuva :) Tän syksyn neulomistyöt mulla on vielä kuvaamatta. Pitäis ottaa joku päivä itseä niskasta kiinni ja kuvata taas valmiit työt :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat puserot! Sulla on aina aivan hurmaavat kuvat täällä, huokaillen vaan ihastelen <3 Meillä olis myös remppaa tiedossa, mutta ikävä todetta että aika ja raha ratkaisee eikä juuri nyt olisi liiemmin kumpaakaan...Mutta joku päivä vielä! Minusta teidän portaikko näyttää tosi kauniilta juuri noin! Ihanaa marraskuuta, nautitaan lumesta nyt kun sitä tulla tupruttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, suuret kiitokset Marika <3 Sinulla on myös tosi kauniita kuvia, tykkään! Tuntuu, että nämä vanhat talot on kirjaimellisesti ikuisuusprojekteja. Meilläkin löytyy 7 vuoden asumisen ja remppaamisen jälkeen edelleen viimeistelyä ja vähän sitä sun tätä mitä pitäis vielä tehtä :D :O Mukavaa marraskuuta sinullekin :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥