torstai 22. syyskuuta 2016

Leikkihuoneesta kuvattua


Viime viikkosiivojen yhteydessä innostuin napsimaan muutaman kuvan pienimmäisen tyllerön huoneesta. Vaihdoimme kesällä keskimmäisen neidin nukkumaan yläkerran aulaan, jotta pikkutyttöjen nukahtaminen sujuisi paremmin. Tytöt kun jaksoivat joka ilta höpötellä, laulella ja mitä kaikkea yömyöhään. Kumpikaan ei malttanut antaa toisen nukkua, mikä sitten luonnollisesti näkyi ja kuului aamulla. Uusi järjestely on ollut vanhaa toimivampi, vaikka voi niitä yhteisiä iltalurituksia harrastaa välillä vaikka toinen nukkuu eri huoneessakin ;) Isomman tyttösen sängyn tieltä siirtyivät siis kotileikkitavarat pienimmän neidin huoneeseen. 

Eipä tuo leikkihuone kauaa siivouksen jälkeen kuvien mukaisessa kuosissa pysy, mutta kivempihan se on lastenkin aloittaa uudet leikit kun kaikki on järkätty ja kuosissa. Ja hyvältähän se itsestäkin tuntuu, kun huushollin hävityksen kauhistus on saatu taas hetkeksi taltutettua. Että seuraavaa siivouspäivää taas odotellessa ;D
Toiveikasta torstaita!

Täällä elätellään toivoa, että osaa perheestä vaivaava flunssa ja kuumeilu 
pysyy aisoissa eikä kaada porukkaa ihan pedinpohjalle!

ps. Seuraavan kerran kun yläkerrasta tulee otettua kuvia täytyy kaivaa jalusta esille,
siellä kun ei tahdo näin syksyllä enää luonnonvalo riittä edes keskipäivällä!

20 kommenttia:

 1. Ihana leikkihuone ❤ meillä nelivuotias tyttökin tuli ihasteleen kuvia. Kuulemma uuteen taloon pitää meillekin tehdä samanlainen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Teillä onkin siellä mukavaa yhdessä miettiä, suunnitella ja haaveilla uuden kodin sisustusta <3 Kiitos Nanni!

   Poista
 2. Ihanan hempukkainen leikkihuone💜
  Meillä kun leikkihuoneen jakaa tyttö ja poika pitää värit olla aika neutraalit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo aikas hempukka huone, pikkutyttömäinen :) Meillä on kans isojen huoneen värimaailma paljon neutraalimpi just sen takia kun sen jakaa tyttö ja poika. Kiitos Miikku!

   Poista
 3. Mun Tokaluokkalainen kommentoi: "Ihanan näköinen koti!". Niin minustakin. Suloinen tunnelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sinulle ja tokaluokkalaisellesi <3

   Poista
 4. Voitais tulla leikkimään teille, niin ihanalta näyttää. ❤ onko nurkassa olevat pompomit mitä materiaalia? Oon ajatellut tehdä tyllistä tyttöjen huoneeseen, näin puhelimen näytöltä näyttävät siltä. Onko kivat vai pölynkerääjät? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pompomit on tehty Ikean silkkipaperista. Ei oo kyllä kovinkaan toimivat pienten huoneessa, varsinkin tuo alin on jo ihan revitty ja epämuotoinen. Meillä oli myyjäisissä värikkäistä muovipusseista tehtyjä pompomeja mitä mietin, että ostanko, mutta jotenkin ne oli liika muovisen näköisiä sisälle (ulos varmasti loistavat). Tyllistä varmasti sais kivoja ja jos ne laittaa sillein kiinni, että ne on helppo irrottaa ja ulkona puistella, niin sillähän se pölyasiakin hoituis :) Koklaappa, niin voin sit matkia sua ;D Ja tervetuloa tänne leikkimään, jos meillä päin joskus liikutte :D

   Poista
 5. Leikkihuone näyttää ihan kodilta minikoossa, teillä on joka huoneessa niin ihana tunnelma! Iltaiset tyttöjen höpöttelyt sekä siivoaminen kuulostaa niin kovin tutulta minunkin korvaan :). Pikaista paranemista sinne sairastaville <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Niinhän se taitaa olla, että siellä missä on lapsia, niin siellä sotkua (ainakin aikuisten mielestä, lapset ei taida ajatella aivan samalla tavalla ;D ). Nyt näyttää siltä, että flunssa ei äityisi kovin pahaksi. Jospa kerrankin pääsäisiin helpolla!

   Poista
 6. Niin houkuttelevan näköinen leikkihuone <3

  Ja miten tuttua nuo iltahöpöttelyt! Toisaalta hirveen ihania, mutta toisaalta hermoja raastavaa, jos tilanne menee siihen, että niillä jutusteluilla häiritään toisen unensaantia tarkoituksellisesti. Sellaistakin kun on täällä meillä ollut..

  Toivotaan, että teillä parannutaan pian <3 Paljon vitamiineja ja hunajavettä ym. vanhan kansan konsteja, niin eiköhän se siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se aika hauskan kuulloista, kun pikkutirrikät yhdessä laulelevat tuttuja lauluja illalla tms. mutta jos kello alkaa olla jo vaikka ja kuinka, niin väkisinkin sitä kohoaa hikikarpalot otsalle, kun miettii seuraavaa aamua...! Meillä lapset ei tahdo osata nukkua aamulla pidempään, vaikka ilta olisi venynyt ja sitten meinaa kiukuttaa kun yö on jäänyt liian lyhyeksi. Ja juu, tuttua täälläkin tuo, että välillä tahalleen ei anneta toisen nukahtaa :/ Nyt näyttää siltä, että flunssa olisi voiton puolella! Onneksi :) Kiitos Kaaru <3

   Poista
 7. Tosi kaunis neitosen huone 😍 Kyllä siivouspäivän loputtua on aina niin hyvä mieli 👍😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että ajatuksetkin juoksevat selkeämmin, kun kodin kaaoksen on saanut taltutettua ;) Kiitos Kanneli <3

   Poista
 8. Tuttu juttu tuo vain kovin pienen hetken kestävä seesteys siivouspäivän jälkeen ;) Mutta ihana on tämä huone! Valkoinen tekee tilan avaraksi ja valoisaksi ja punainen on niin pirteä valkoisen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohdullista kuulla, että muillakin ;) Mutta niinhän se varmasti on, että siellä missä on lapsia, löytyy sieltä niitä elämän jälkiä (eli aikuisten mielestä sotkua ;) ). Punainen ja valkoinen on pettämätön yhdistelmä ja sopii minusta hyvin lasten huoneeseen. Muualla se saattaisi näyttää liian jouluiselta väriyhdistelmältä, mutta lastenhuoneessa jostakin syystä ei :) Kiitos Pizzicato!

   Poista
 9. Leikkihuone näyttää niin hurjan kauniille:) Bongasin kuvista monta ihanaa itsetehtyä juttua:) Samaa mieltä minäkin tuosta punaisen ja valkoisen yhdistelmästä, toimii täydellisesti yhteen. Ja just sopivasti punaista pieninä ripauksina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla leikkihuoneessa on itseasiaassa suurin osa itsetehtyä, eipä ole ennen edes tullut mieleen ennenkuin asiasta mainitsit :) Hauska kun siitä tulee niin hyvä mieli kun pystyy ja osaa tehdä itse juttuja ja ne pääsevät vielä kovaan käyttöön! Puna-valkoinen yhdistelmä on ihana ja niin kuin pizzicatolle kirjoitin, niin lastenhuoneessa siitä ei edes tule jouluinen olo! Kiitos Villa Pipo :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥