lauantai 8. elokuuta 2015

LauantaitaTällä viikolla ei ole sisätilat houkutelleet, 
vaan melkein kaikki aika on tullut vietettyä pihalla pihahommia tehden.
Kiitos lämpöisten ilmojen!
Nyt pitäisi tekaista nopsa viikkosiivous.
Eihän sitä tarvitse perinpohjin siivota, jos viettää suurimman osan ajasta ulkona!? :)

Hauskaa lauantai iltaa!


24 kommenttia:

 1. meillä lämpimän viikon katkaisi kylmä ja kolea sateinen torstai..pienille piti ihan puvut etsiä naulakosta päälle,että tarkenee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, siellähän heitti vilposeksi! Meilläkin oli torstaiksi luvattu sadetta, mutta tänne tulikin mahdottoman painostava ja hiostava ilma. Luultiin, että saadaan illaksi ukkosmyräkkä, muttei saatukkaan.

   Poista
 2. Täälläkin on tullut noita pikasiivouksia tehtyä melkein koko kesä ;) Kuka sitä nyt kesällä vihtii kokoajan siivoilla ;) Nyt tein kyllä sitten pitkästä aikaa kunnon siivoukset, mutta sitten perään levitettiinkin lastenhuoneiden tavarat pitkin taloa, kun maalataan kahden lastenhuoneen lattiat uudelleen. Että eipäs siitä siivouksesta enään tiiä mitään ;)
  Mukavaa lauantai iltaa sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin koti kaipaisi sellaista perinpohjin siivousta, mutta en ole saanut ispiksestä vieläkään kiinni. Joka siivouspäivä on ilmaantunut jotakin kivempaa tekemistä ja sitten ollaan taas menty enemmän ja vähemmän pikasiivolla ;) Mutta ehkä sitä alkaaa siivouskin maistumaan kunhan syksy koittaa...

   Poista
 3. Oijoi, ja minulla taas aamulla iski sellainen siivousbuumi, että ei ole koko kesänä moista nähty. Mutta nytpä onkin Punaisessa Mökissä kirkkaan ikkunat, kun pesin kaikki välitkin. Oli mahtava siivota, kun oli hyvä ilma. Hyvin kamppeetkin tuulettu pihalla. Päivän päätteeksi kävin lenkillä ilta-auringossa ja poimin kukkakimpun tienpenkalta ja kukkapenkistä maljakkoon. Kyllä on vielä paljon ihania kukkasia kaunistamassa kulkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaapa tehokkaalta ja mukavalta päivältä. Erityisesti tuo lenkillä ilta-auringossa ja samalla poimia kukkia <3 Voi, voi iskispä mullekin joku päivä tuollainen siivousbuumi, meidänkin koti kun kaipaisi perusteellisempaa siivousta. Eikä lenkkeilykään pitkästä aikaa tekisi huonoa...

   Poista
 4. Eihän sitä siivota kannata jos ei kukaan sotkekaan.. :) ihana kimppu.

  VastaaPoista
 5. Ei tarvii ;) Kummasti muuten koti näyttää sotkuiselta, kun on helteisiä päiviä. Joka nurkassa vaatemyttyjä, uikkareita, yökkäreitä, sandaaleja... Kesä ❤️ välillä on hyvä kutsua ystäviä kylään, niin tulee raivattua eteinen ja keittiö ja suoristettua sohvatyynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oon ihmetellyt tuota, että vaikka sisätiloissa käydään vain kääntymässä, niin kuka ihme siellä käy sotkemassa :O Vai onko tuo kääntyminen se avainsana ;)

   Poista
 6. Herkät unikot...niin kauniit ja elävät vain sen hetken, yhden päivän!
  Nauti kesän lämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla on kyllä tullut imettyä lämpöä talven varalle, toivottavasti nämä lämpöiset säät nyt jatkuisivat :)

   Poista
 7. Kaunis kimppu! Unikot ovat niin upeita kukkia:)
  Eipä ole tullut sisällä oltua. Nyt täytyy nauttia näistä mahdollisesti viimeisistä lämpimistä
  päivistä kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Ihana kun viimein saatiin lämmintä tänne suomenmaahankin :)

   Poista
 8. Juuri niin, mulla sama periaate: siivotaan sitten sadepäivänä... Herkkä kaunis kukkakimppu tuo kesän sisällekin, kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on niin lyhyt ja tänä kesänä lämpimät sateettoman päivät niin harvinaisia, että mitäpä sitä suotta niitä siivoukseen tuhlaamaan :)

   Poista
 9. Syksyllä siivotaan, sitten kun siirrytään sisähommiin. :) Kesällä koti on kääntymispaikka, kun tullaan ja mennään. Pienet kukkakimput ja pikasiivoukset- niillä peittoaa pölyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Mitäpä sitä turhaa ressaamaan :)

   Poista
 10. Mitäpä sitä kauniita ilmoja siivoukseen tuhlais :D meillä onneksi oli sadepäivä viikolla, koti oli sen näköinen että tarvitsi siivousta ;) nyt sitten toivotaan taas runsaasti kauniita ilmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei tämä kesä kuitenkaan enää kauaa kestä, joten kerkeehän sitä syksyllä sitten siivota vaikka ja kuinka :) Nyt nautitaan!

   Poista
 11. Ihanat kuvat:) Kyllä koko kesä on mennyt heikoilla siivouksilla. Jospa taas saisi asiaan innostusta. Kodinhoitohuoneessa saimme yhtenä päivänä vähän raivattu :D Nautitaan nyt vaan näistä lämpimistä ilmoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama täällä, mutta ajattelin, että sitten kun ilmat huononee niin pitää ottaa vaikka huone tai pari kerralla ja siivota ne perusteellisesti. Ihana kyllä kun tuli viimein lämmintä :)

   Poista
 12. Kauniita kuvia :). Minäkin olen vain hätäisesti imuroinut, kun pakkohan nämä hyvät säät on hyödyntää pihalla. Ja metsän siimeksessä talvivarastoja keräten :). Kyllä niitä sadepäiviä vielä tulee ja kotia ehtii sitten siivoamaan paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mekin ollaan viihdytty viimeaikoina metsässä. Eilen oltiin koko konkkaronkka vatussa. Taitaa tänä viikonloppunakin jäädä siivoilut minimiin, kun on luvattu hyvää ilmaa ;)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥