keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

PääsiäiskoristelujaOi, ihanuus millaisista päivistä ollaan saatu nauttia! 
Harmi vaan kun päivät ovat olleet niin touhua täynnä etten ole paljoa pihalla kerinnyt olemaan. Onneksi auringonsäteet ylettyvät sisällekin asti. Kivempi sitä on sisälläkin touhuta kun ulkona on kaunis ilma.
Viime- ja edellisvuonna askarrellut pääsiäiskoristeet on kaivettu laatikosta ja ripoteltu pitkin kotia. Vanhalla sanomalehdellä päällystetyt massapallomunat pääsivät tekemäni risukranssin sisään. Pienemmät munat pääsivät keikkumaan ulkoa haettuun oksakimppuun.

Tänä vuonna ei olekkaan tullut mitään uutta pääsiäiseen liittyvää koristetta tehtyä.
Vanhoilla mennään kun kerran niistä tykkään edelleen!


Lasten kylvämät ohrat ja rairuohot ovat venyneet pitkiksi. Kerrankin oltiin ajoissa noiden pääsiäisruohojen kanssa :) Pienet narsissit loistavat kilpaa auringon kanssa keittiössä ja ulko-ovella. 

Minun oli tarkoitus laitella keittiöstäkin kuvia...
Postauksesta vaan näytti tulevan kauhean pitkä, jotenka laittelen keittiöstä tulemaan joku päivä oman jutun!


Odotan jo niin pääsiäispyhiä. Saa oikein luvan kanssa vaan olla :)
Jos vielä säätiedotukseen on uskomista niin silloin pitäisi olla myös huippuhienot ilmat.
Niin, että arvatkaa vaan otetaanko me pääsiäisenä alkuviikon ulkoilemattomuus takaisin!

Onko teillä tapana koristella kotia pääsiäiseksi?

8 kommenttia:

 1. Niin kauniin harmoninen tunnelma kuvissasi.

  Hyvää pääsiäisen aikaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 2. Onpa kauniita nuo sanomalehdellä päällystetyt munat, tykkäisin itsekin tuollaisista kovasti. Tuntuu, että täälläkin ollaan tuollaisen miniloman tarpeessa, että saadaan olla vaan perheen kanssa. Tipuja, pajunkissoja, narsisseja ja ruohoja on täälläkin laitettu esille, tosin hieman vähemmän nyt kuin edellisinä vuosina. Ehkä ensi vuonna taas vähän runsaampi koristelu, jospa sitä saisi askarreltua jotakin uutta koristettakin silloin :) Rauhallista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinulle hyvää pääsiäistä! Meilläkin on koristusta lähinnä tuossa eteisessä ja keittiössä. Niin ja laitoinhan teransillekin narsisseja ja pajunkissoja. Kummasti tuntuvat pääsiäisruohot ja narsissit tuovan kevään tuntua kotiin :)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköistä. Tosi kaunis yksityiskohta teillä tuo pöytä hyllyineen ja kaikkine koristeineen. Tuollaiset kauniit koristeet on varmasti mukava kaivaa esille. Kyllä meillä jää rairuohoon, narsisseihin ja pajunoksiin tuo koristelu. Mutta kyllä ne ihan tuovat pääsiäisen tunnelmaa. On kyllä mukava ottaa vastaan lomapäiviä ja vielä kauniit ilmat. Nautitaan niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pääsiäisruohot ja narsissit on itelläkin ne jotka tuovat kotiin pääsiäisen tuntua. On jotenkin kiva nähdä edes sisällä vihreää ruohoa ja värikkäitä kukkia kun ulkona on vielä melko paljasta! :)

   Poista
 4. Oi, miten kauniita kuvia! ihania nuo tekemäsi pääsiäismunat! Meillä on yllättävän vähän pääsiäiskoristeita, mutta mukava on laittaa edes ne vähät esille pääsiäisenä. Itsekin odotan niin kovasti pääsiäislomaa, kun on lämmintä luvattu ja saamme olla 4 päivää koko perhe yhdessä :) Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Kyllä on tervetulleita nämä ylimääräiset vapaat ja ihan huippu kun on luvattu niin lämmintä! Hyvää pääsiäista teillekin :)

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥