torstai 23. tammikuuta 2014

Palanen eteistä


Aurinkoinen ja valoisa päivä innosti tarttumaan kameraan ja kuvaamaan vähän huushollia. Laittelenkin tänne nyt muutaman kuvan meidän eteisestä.Eteiseksi kutsuttu, pikkuinen käytävätila, onkin aika haastava kuvattava. Se kun on sen verran pimeä tila yhden pienen pohjoiseen päin olevan ikkunan takia.
Eteinen on täynnä myös oviaukkoja. On kulkua kettiöön, olkkariin, vessaan, kuistille, kellariin ja vieläpä yläkertaankin.Aika harmaata näyttää hyllyilläkin olevan!


 Köyhänhopeiset joulupallot roikkuvat vieläkin ikkunanurkassa olevassa käkkyräoksassa. Minusta nuo käyvät hyvin talvikoristeinakin, jotenka en ole malttanut ottaa niitä vielä pois. Roikkukoot siinä niin pitkään kunnes alkaa kevättämään! Vaan vielä vähän aikaa aion kuitenkin nauttia talvesta, aurigosta, pakkasista ja lumesta :)

Tällä kertaa juttu ei oikein luista jotenka kuvat puhukoot puolestaan :) 

9 kommenttia:

 1. Vaikka harmaalta näyttää, niin ei ollenkaan tylsältä, vaan niin kodikkaalta ja kutsuvalta :). Tosi kivan näköiset nuo köyhänhopeiset koristeet ja tykkään paljon myös noista kirjain - ja numerosabluunoista - olisi ihan tarvetta itselläkin sellaisille käsityöpuuhissa. Tuo pitsiliina näyttää myös kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kirjain- ja numerosabluunoita on tullu paljon käytettyä käsityöpuuhissa ja minusta ne käyvät hyvin koristeenakin! Monikäyttöisyys kunniaan :) Pitsiliina me saatiin häälahjaksi ja se on mummuni virkkaama. Tykkään siitä tosi paljon <3 Kiitoksia kommentista :)

   Poista
 2. Voi kauneutta:)! Teillä on kyllä aivan ihana koti ja olet taitava ja luova sisustaja ja kuvaaja :)! Kelpais mulleki noin ihana eteinen:)! Meillä kaikki tahtoo olla enemmän käytännöllistä, kuin kaunista:P...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Mua vähän huvittaa laitella tänne kuvia meidän kodista kun tuntuu, että kuvat on enemmän tai vähemmän huijausta... Siis eipä tuo ompelukoneen päällinen ja hyllyt kauaa tuolta näytä kun sinne alkaa kerääntyä leluja, avaimia, postia ja kaikkea muuta sälää! Mutta tuleepahan ainakin itelle hyvä mieli näitä kuvia katellessa, että on meillä ainakin joskus ollut siistiä ja paikat järjestyksessä ;D

   Poista
 3. Kauniita yksityiskohtia olet ikuistanut kameralla. Vaikka eteisessä olisikin pimeää, niin hyvin olet saanut valoa kuviin. Luonnonoksat ovat ihania koristeita ja koristepallot sopivat erittäin ihanasti valkoisen pakkastalven aikaan:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, yhdyn edellisiin ihailuihin! Todella kutsuva eteinen, ja kauniita yksityiskohtia <3
  Mukavaa talvista viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mukavaa alkaa viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 5. Inspiroivat kuvasi saivat liittynään lukijaksi! Uusia postauksiasi odotellen! tuikku

  VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥