sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Herkkua on siinä monenlaista...

 

Perjantai iltana vietimme tyttären 4- vuotis synttäreitä. Tänä vuonna neitosella oli itsellään tarkat suunnitelmat mitä synttäreillä tarjoillaan. Leivontakirjoja selailtiin jo viikkoja ennen H-hetkeä ja sieltä aina tultiin näyttämään mitä äidin pitäisi leipoa :)
Ajan puutteen vuoksi piti kyllä vähän kutistaa tarjottavientoivelistaa ;)


 Mustikkamuffinseja piti tietty olla! 
Ja pitihän minunkin laittaa omat kädet soppaan ja niinpä niistä tuli mustikkarahkalla täytettyjä mustikkamuffinsseja, nams :)

Pullakäärme oli myös tytön ehdoton suosikki! Sille meinasi vaan käydä hassusti kun se paisu liikaa uunissa (minä en osaa tehdä mitään pieniä pullia!!). Pienellä kirurgisella toimenpiteellä siitä onneksi saatiin vielä oikeen maukas yksilö.Täytekakusta käytiin mielenkiintoisia keskusteluja! Tytön ideat oli sitä rataa, että suurimman osan toteutukseen olisi tarvittu kyllä joku kakkumestari... Tytön luotto vaan oli vankkumaton, kyllä äiti osaa! Mutta kun en minäkään kaikkea osaa...
Lopulta päädyttiin örkkikakkuun!


Mustaherukkabrowniet ovat ihan lemppareitani ja niitä oli pakko väsätä.
Toki ne maistuivat lapsillekin.

Siellähän se, varmaan lähes jokaisen remontoijan/rakentajan kauhu ja pelastus, meinaan joutolautakasa!! Älkää siis tuijottako liikaa ikkunasta avautuvaa maisemaa :)

Tämmöisenä herkkupeenä en sitten hokasnnut ottaa kuin makeista herkuista lähempiä otoksia :D Mutta toki tarjottavien joukosta löytyi suolapalaakin...

Tytön kanssa värkättiin satulintuja koristeeksi.
Ne saavatkin jäädä toistaseksi ikkunaan roikkumaan kun ovat niin hauskan näkösiä siinä.Meillä on kertynyt kaappeihin (öö aikas paljon) kynttilöitä, servettejä ym. tipehööriä, jotenka näitten juhlien ideana oli "mitä kaapista löytyy".
Varmaan mennään samalla idealla tämän vuoden muutkin synttäri. Olisi meinaan kiva saada kaappeihin vähän tilaa (että voi ostaa taas uutta tilpehööriä, hah!) :D


Tyttö valkkasi, yllätys, yllätys, vaaleanpunaisen juhlien väriksi!

Nyt on sitten viimeisetkin kakunrippeet kadonneet parempiin suihin!
Ensi viikon teemaksi voisikin ottaa, että "vähän vähemmän sokeria, kiitos!". 
Ai niin, paitsi, että silloinhan on vappu :) 

8 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä tarjottavia!

  VastaaPoista
 2. Ihana saada vähän synttäri-idiksiä. :) meillä taitaakin olla aika samankkäiset tytöt. Meillä juhliin on vielä pari viikkoa. Onnea pikkuneidille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista! Teilläkin on sitten juhlat tiedossa! Laittelehan teidän juhlista kuvia blogiisi, toisten juhlakuvia on kiva katsella :)

   Poista
 3. Oletpa herkut tehnyt! Kiva kun kävit blogissani ja kommentoit, niin löysin tänne. Kaunista! Vierailen jatkossakin :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten herkullinen synttäritarjoilupöytä! Ihan vesi herahti kielelle :) Täällä myös tulossa 4 v juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja ne nimenomaan olikin :) Nyt onkin näköjään useammalla 4v. juhlia tiedossa tai juuri juhlittu, hauska sattuma :)
   Kiva kun tulit käymään!

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥