maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lyhtyjä ja pikkulipaston uudistununut ilme


Lähdin aamulla kukkakauppaan hakemaan kukkia. Kassalle kävellessä silmääni sattui ale-korissa olevat lyhdyt. Pikainen hypistely ja niinpä muutama lyhty sai meiltä uuden kodin. Näistä suloisuuksista jouduin pulittamaan kokonaiset kaksi euroa kipaleelta!


Tämä ulos matkaava lyhty taas lähti mukaan eurolla. Ei paha, kolme lyhtyä yhteensä viitosella ja kukkaro kiittää :)


Lastenhuoneeseen aijottu (ai, onko meillä sellaista?) pikkuruinen lipasto joutui maalisudin kynsiin. Tämä ennen tummanruskeaksi petsattu lastulevy-laatikosto sai kevyen hionnan jälkeen harmahtavanvalkoisen maalikerroksen ylleen. Hauskat posliininupit löysin Tigeristä, jotka pääsivät peruspuunuppen tilalle. 

Nyttemmin laatikosto majailee kustilla ja kätkee sisälleen lasten pipohanskahuiviarsenaalin. Tämän pitäisi olla väliaikainen juttu ja mietinnässä onkin kuistille joku järkevä tavaranpiilotusratkaisu. Siis rakentaako itse vai odottaako, että joku sopiva ja edullinen lipasto kävelisi vastaan. Siinäpä pulmaa kerrakseen!

Ja sitten kun joskus saadaan yläkertaan lastenhuoneet niin pikkulipasto saa toimia pikku aarteiden säilytyspaikkana. Niitä kun tuppaa meidän muksuilla olemaan. Ovatkohan tulleet äitiinsä kun nyt jo ovat sellaisia hamstereita :)

2 kommenttia:

 1. No olipa edullisia lyhty-löytöjä!
  Ja tosi kätevän oloinen ja kauniisti tuunattu lipasto, sinnehän mahtuu lapasia vaikka kuinka!

  Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin edullisia heräteostoksia :) Ja lipastosta tuli kyllä kiva! Tulenkin tästä hetimiten kurkaamaan tunnustuksen...

   Poista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥