torstai 7. maaliskuuta 2013

KevätvimmaKeväisin minulle tulee aina joku uudistusvimma. Pitäisi päästä hiomaan ja maalaamaan, osa ikkunoista huutaa keveämpiä kesäverhoja (pitäisköhän tehdä vai löytyiskö valmiina), väriä olisi kiva saada koko huusholliin, kivat kaavat lasten kevättakkeihinkin on löytynyt, kukkien ja vihannesten siemenet odottavat kylväjää.... Listaa voisi jatkaa loputtomiin! Jokakeväinen tekemisen ja uudistamisen vimma on taas iskenyt! Ja joka kevät puolet asioista jää odottamaan seuraavaa kevättä :)
 
Tällä kertaa joutuivat sisällä olevat tilpehöörit pyörityksen kohteeksi. Suurin osa kynttilöistä sai lähtöpassit. En oikeen osaa polttaa kynttilöitä keväisin, minulle ne on enemmän syksy- ja talvijuttuja.Kuvat eteisestä

Tykkäisin pitää viltti- tai villasukkakoria vanhan ompelukoneen polkimen päällä. Pakkasten paukkuessa siinä olisi kätevä säilyttää villasukkia vieraiden varalta. Vieraat voisivat sitten lainata sieltä kylääntullessa jalkojenlämmittimiä. Vanhassa talossa kun villasukat ei ole ollenkaan huono juttu talvisaikaan ja harva kuljettaa omia villasukkia mukana.

Todellisuudessahan meillä ei tuo kori tuolla kauaakaan pysy. Ompelukone on lasten auto ja eihän autonpenkeillä säilytetä villasukkakoreja. Ei vaikka äiti kuinka yrittäisi! Auto on auto eikä se siitä mihinkään muutu :) Niin, että tässä asiassa minun on pakko antaa periksi ja etsiä korille joku muu paikka, jos aion sitä esillä pitää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥