tiistai 12. helmikuuta 2013

Pullia ja paitoja

Tänään laskiaistiistain kunniaksi piti korkata pari hiivapakettia ja leipasta laskiaispullia. Itse mäenlasku me hoidettiin jo eilen kun lähdettiin iltasella koko porukka läheiselle luistinradalle koettamaan jään liukkautta. Nolo myöntää, että itse piti vaihtaa kengät jalkaan jo muutan vaivaisen kierroksen jälkeen. Neljän vuoden luistelutauko vähän koetteli jalkapohjien lihaksia. Niinpä siirryin suosiolla mäenlaskupuuhiin keskimmäisen lapseni kanssa.


Ja jottei ihan makeansyömiseksi menisi tein myös porkkanasämpylöitä. Ohje on Kinuskissan sivulta. Kannattaa kokeilla!!

Peruspaitoja tuli ommeltua ihan tarpeeseen tässä yksi päivä. Mulla on ollut pikkasen ispiraatio hukassa tähän ompeluhommaan, mutta nyt oli pakko kaivaa joskus aikoja sitten tilaamani kankaat kätköistä ja surauttaa muutama paita lyhyksi menneiden tilalle.


 Vanhimmalle, kohta nelivuotiaalle tytölle, ompelin vaaleanpunaisen sienipaidan ja keskimmäiselle, kaksi vuotiaalle pojalle, ruskean. Nuorimmaiselle olisi tarkoitus tehdä vielä keltapohjaisesta sienikankaasta myös paita... Kankaita joskus kauan sitten tilatessani annoin vanhimman itse valita minkä värisen sienipaidan hän haluaa ja yllätys, yllätys valinta oli vaaleanpunainen. Tällä neitosella kun on joku vaaleanpunainen kausi menossa. Sieni- ja apinatrikoot siis tilattu joskus aikapäiviä sitten Kestovaippakaupasta.Pingviinijoustofrotee on myös jo jonkin aikaa lojunut kangaskaapissa ja siitä tuli pojalle paita. Peruspaitaa piristämään tein vinon nappilistan. Kangas on tilattu aikoinaan Metsolasta.

Eerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥