maanantai 25. helmikuuta 2013

Kiirettä pitää

Huh huijakkaa, mitä haipakkaa on pitänyt! Täällä on pyörinyt viimepäivät kunnon tavararalli. Syynä tuohon tavaroitten pyöritykseen on yläkerran rempan aloitus. Ja koska me olemme majailleen tähän asti yläkerrassa piti makuuhuonepuoli siirtää nyt väliaikasesti alas.

Meillä on alakerrassa ruokailuhuone, punainenkammari, olohuoneenjatke.... rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta nyt tuo (ehkä) alta parinkymmenen neliön huone muuttui viiden hengen makkariksi. Arvata varmaan saattaa, että tuo kyseinen olkkarinjatke on tällä hetkellä täynnä sänkyjä. Kirjotuspöytä oli pakko mahduttaa vielä joukon jatkoksi, kun pitäähän minulla ompelupöytä olla (keittiön pöydän ääressä on ehkä maailman ärsyttävi ommella!!). Eikä siinä kaikki, en jaksanut alkaa tyhjentää kirja- ja astiakaappeja, jotenka ne sai jäädä huoneeseen. Lattiaa ei montaakaan neliöö tällähetkellä näy, mutta väliaikastahan tämän pitäisi olla. Elättelen toivoa, että kesään mennessä saatais osa yläkerrasta käyttöön. Sopu sijaa antakoot siihen asti!!!Pitsireunainen tyynyliina on viimeisin kirpparilöytöni. Ompelin tyynyliinan toisen pään umpeen ja toiseen päähän napit, näin siellä pysyy tyynykin sisällä :) Miksiköhän monet vanhat tyynyliinat on molemmista päistä auki?Ainut nurkka joka ei oo täynnä!!


Näyttääpä toi tasasenpunainen seinä jotenkin tummalta, ei oo oikeessti ihan ton värinen. Tarvis vissiin opetella tota kameran käyttöö :)

Yhdellä seinällä on tuommoinen kukkatapetti. Sen väri vastaa aika hyvin todellista.


Jaa-a jospa tänään pääsisi pujahtamaan lakanoitten väliin ajoissa!!

Mukavaa alkanutta viikkoa!!


2 kommenttia:

  1. Kylläpä teillä on kaunista! <3 Eikä muuten näy listapinoja missään.. ;D

    Vanhat tyynyliinat tosiaan on avonaisia usein. Mutta niinhän vanhat peittolakanatkin ovat olleet vain lakanoita jotka on laitettu siihen täkin ja ihon väliin, eihän pussilakana ole kovinkaan vanha keksintö! :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi nykyajan vuodevaatteet on vähän käytännöllisemmät mitä ennen vanhan...

    VastaaPoista

Kiva kun ilahdutit pienellä merkillä ♥